O Nama

PREPORUKA.HR je specijalizirani portal namijenjen oglašavanju raznih djelatnosti i usluga.  Mi smo mladi kreativan tim koji nastoji našim korisnicima ponuditi priliku da pronađu uslugu koja im je potrebna te pritom vidjeti ocjene i komentare drugih korisnika, ali također i da postave vlasitit oglas.

Sigurno vam se dogodilo da tražite nekakvu uslugu/majstora ali upisivanjem tog pojma (npr. majstor za knauf) dobijete hrpu rezlutata po raznim stranicama te da morate provesti nekoliko sati kako biste pročitali sve komentare. Mi vam želimo pomoći i olakšati pretragu u isto vrijeme pružiti što više informacija o tvrtci, obrtu ili fizičkoj osobi koja se oglasila na našem portalu.

  • Zašto bi uslugu tražio na portalu PREPORUKA.HR?

ZATO JER SU JE DRUGI PREPORUČILI!

Osim za oglašavanje, portal je namijenjen da svi koji traže nekakvu uslugu mogu na jedno mjestu pronaći ocjene, komentare oglašivača (zamislite situaciju da vam npr. treba popraviti klimu – na našem portalu pronaći ćete servisere klima ali ćete odmah vidjeti kako su ocijenjeni i koje od njih su preporučili drugi korisnici).

Pomozite drugima! Ako na našem portalu pronađete tvrtku, majstora, obrt i sl. koji vam je potreba te sa istim dogovorite posao, komentirajte i ocjenite ih na našem portalu, to će vam uzeti manje od minute, a pomoći ćete svima koji u budućnosti budu tražili sličnu uslugu.

  • Zašto bi se baš postavili oglas na portalu PREPORUKA.HR?

BESPLATNO JE! 

Svaka reklama je dobra reklama. Kada objavite oglas na našem portalu, mi ćemo učiniti sve da vaš oglas bude što više proširen na Internetu, dodat ćemo ga i na sve socijalne mreže te ćemo se potruditi da ste pri samom vrhu, ako ne i na samom vrhu kod pretraživanja pojma na Internet tražilicama.

Svakodnevno se trudimo pružiti vam najbolju moguću uslugu, a konačni cilj je da vi budete zadovoljni, da privučete što veći broj korisnika ali također i da svi ostali korisnici našeg portala mogu vidjeti komentare i ocjene za usluge koje ste pružili dugima.

 

Nama je cilj da ste vi zadovoljni! Stoga ako imate bilo kakvo pitanje, primjedbu ili pohvalu kliknite na link niže i kontaktirajte nas.

KONTAKT

 

Vaša PREPORUKA.HR