Rooi-bos doo – Internet prodaja kave u zrnu ili mljevene kave

Trg dr. Franje Tuđmana 6, Zaprešić

Web stranica

} non stop

Iz potrebe za još većim i opipljivijim doprinosom kulturi ispijanja šalice kave, rodila se ideja o pokretanju specijalizirane internet trgovine.

Rooi-bos kava je specijalizirana internet trgovina kave, koja proizvode dobavlja od malih proizvođača kvalitetne kave sa različitih plantaža širom svijeta koje se razlikuju po načinu uzgoja na malim površinama i na velikim nadmorskim visinama koja u konačnici rezultiraju širokom lepezom mirisa i okusa koja će nadražiti sva vaša čula prilikom degustacije. Naš je cilj i želja ponuditi što više različitih vrsta kave, a Rooi-bos kava je kava koja je pržena u malim količinama s puno pažnje i strasti, kao što i zaslužuje.

Nadamo se da će naš odabrani asortiman ovog ukusnog napitka probuditi sva Vaša čula, da ćete istinski uživati, te znatiželjno otkrivati još nepoznate arome i okuse svih vrsta kave sa svih strana svijeta.

Dostava proizvoda koja se vrši na području Republike Hrvatske je besplatna!

 

Ponudu kave iz Afrike, Azije i Južne Amerike možete pogledati OVDJE.

 

Pogledano 118 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

EMR VALC – RAZVOJ I PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH UREĐAJA

+38598 18 64 233

Kranjčevićeva ulica 9, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

EMR VALC je obiteljska firma osnovana 1984 g. Od samog početka naš rad je usmjeren na razvoj i proizvodnju vlastitih elektronskih uređaja.  Pročitaj više »

METAL-KO STROJOBRAVARSKIOBRT

+38540 830 373

Sveti Urban 246, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

Strojobravarski obrt METAL-KO osnovan je 2004. godine sa ciljem da se kupcu ponudi proizvod vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni.  Pročitaj više »

VINTER – ZABAVNE IGRE

+38598 161 7164

Vinogradska ulica 22, Dubrava Križovljanska, Croatia

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

*Imamo desetogodišnje iskustvo na području iznajmljivanja, održavanja i distribucije aparata za zabavu. Obrt Vinter je fokusiran uglavnom na područje Varaždinske, Krapinske i Međimurske županije.  Pročitaj više »