Mt. Antonio Club

Voćarska ulica 19, Donji Laduč, Croatia

Web stranica

+385 91 571 36 44

} 09:00-18:00

U ljeto 1995. godine otvorili smo tenis centar i klub Mont Antonio kao izuzetan sportski park okružen nedirnutom prirodom na jednom od najviših brežuljaka okolice Laduča.

Naša je vizija, izazvana ljepotom i posebnošću krajolika, bila stvaranje sportskog, rekreacijskog i izletničkog prostora sa sadržajno bogatom a mirnom i ugodnom atmosferom u kojoj će svatko pronaći svoj kutak za opuštanje.

Tako smo, respektirajući želje naših posjetitelja, iz godine u godinu vlastitim sredstvima i trudom dodavali sportske i izletničke sadržaje te proširivali ugostiteljsku ponudu.

Danas se u sklopu tenis centra Mont Antonio nalaze:

2 tenis terena sa garderobama i tuš-kabinama te reflektorima za noćno igranje (aktivnosti: škola tenisa pod vodstvom ovlaštenog HOO trenera, pojedinačni i grupni trening tenisa, zakup terena po satu, tenis turniri otvorenog i zatvorenog tipa)

restoran rustikalnog ugođaja i kapacitetom do 100 mjesta, sa terasom i sanitarnim prostorijama te profesionalnim ozvučenjem (mogućnosti: organizacija najrazličitijih proslava, domjenaka ili manifestacija uz domaće specijalitete ili vanjsku uslugu cateringa)

vesela koliba – etno kućica sa otvorenim kaminom, terasom i sanitarnim prostorijama (namjena: donesite vaše jelo i piće, pripremite hranu u obližnjoj pečenjari i ugostite svoje prijatelje kao u vlastitoj vikendici)

odbojka na pijesku – pješčani teren  sa propisanom veličinom i opremom (mogućnosti: zakup terena po satu, turniri)

dječje igralište opremljeno ergonomski izrađenim spravama i rekvizitima

pečenjara sa roštiljem, ražnjem i pekom (mogućnosti: pripremite svoje specijalitete ili naručite naše)

Proteklih godina uspješno smo i višekratno organizirali:

 • tenis turnire otvorenog i zatvorenog tipa;
 • proslave rođendana, krstitke, krizme, maturalne zabave;
 • momačke i djevojačke večeri, vjenčanja;
 • team building, happy hour, različite domjenke i poslovna druženja;
 • glazbene večeri, seminare, prezentacije i priredbe;
 • tematske večeri: Haloween party, Mornarska večer…;
 • stalni program “Škola u prirodi” pod stručnim vodstvom pedagoga i psihologa.

Uvjereni smo da će vam navedeni sadržaji pružiti mnoge mogućnosti za ugađanje vaših sportsko-rekreativnih želja sa obiteljskim druženjem, za organizaciju i animaciju vaših proslava, za druženje s prijateljima u ugodnom ambijentu, ili naprosto za ugodan odmor i opuštanje u prirodi.

Vesela koliba

Vesela koliba autentična je drvena kuća prenesena iz okolice Ozlja. Uređena je u etno-stilu, sa otvorenim kaminom koji osim posebnog ugođaja pruža i mogućnost korištenja prostora preko cijele godine.

Koliba ima priručnu kuhinju, šank i vlastiti sanitarni prostor, potkrovlje sa prostorom za odmor i veliku natkrivenu terasu. Ukupan kapacitet je 35 osoba.

Okružena sadržajima (dječje igralište, odbojka na pijesku, tenis tereni, natkrivena pečenjara) pruža veliki izbor mogućnosti za aktivan boravak u prirodi, kao i za organizaciju najrazličitijih obiteljskih i prijateljskih druženja.

Vesela koliba iznajmljuje se poludnevno ili cjelodnevno, a usluga uključuje i veliki natkriveni roštilj.

Tenis klub

Tenis klub Mt.Antonio ima 2 terena, klupske prostorije, rasvjetu za noćno igranje i vlastiti sanitarni prostor sa svlačionicama, garderobama i tuševima.

Tereni su pokriveni tenisitom, a održavaju se pažljivo i svakodnevno, kako bi mogli pružiti ugodnu i kvalitetnu igru.

Ponuda:

 • škola tenisa za djecu i odrasle pod stručnim vodstvom certificiranog trenera;
 • individualna poduka tenisa za djecu i odrasle i sparing-mečevi;
 • organizacija turnira otvorenog i zatvorenog tipa;
 • cjelodnevni zakup terena i klupskih prostora za organizaciju privatnih turnira;
 • team-building sa sportskim (tenis, odbojka na pijesku) i gastronomskim (domaći specijaliteti ili catering) sadržajima
 • Za članove kluba organiziramo posebne turnire i nudimo različite pogodnosti.

 

Prostor

Smješten na otvorenom brežuljku iznad Prigorja Brdovečkog, okružen sportskim i rekreacijskim sadržajima, Restoran “Mt. Antonio” pruža uz tradicionalnu domaću kuhinju niz mogućnosti za kvalitetan odmor i opuštanje. Površina restorana je 130 četvornih metara a ukupni kapacitet je 100 gostiju. Za manja društva prostor se može prilagoditi i odvojiti.  Stilski oblikovan detaljima “kleti” i “konobe”, restoran pruža topli, domaći ugođaj, toliko potreban da vaša svečanost, druženje ili naprosto ležerni odmor od svakodnevice ispuni očekivanja. S terase restorana, uz brižno pripravljene i srdačno poslužene specijalitete, jednim pogledom možete obuhvatiti tenis terene, dječje igralište, odbojkaško igralište i veselu kolibu, kao i dolinu Save, Samobor, Mokrice, Sljeme, Plješivicu i Žumberak.

Kuhinja

Domaće male zakuske (savijače, štrukli, sir i vrhnje, domaći namazi i paštete, suhi špek i kobase, domaća kuhana šunka), glavna jela (patka s mlincima, kotlovina, grah sa suhim mesom, čobanac, odojak na ražnju, janjac na ražnju, teletina ispod peke, kruh ispod peke), prilozi (zapečeni grah, krumpir ispod peke, domaće salate), kolači (domaća orehnjača i sitni kolačići) te kvalitetan izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića (prirodni sokovi, gazirani sokovi, vina vodećih domaćih vinara, pivo) – naši su specijaliteti. Zahtijeva li, međutim, vaša svečanost drugačiji izbor hrane i pića, rado ćemo vam pomoći pri izboru i organizaciji primjerene catering vanjske usluge. Za sve usluge potrebna je prethodna najava.

Zabava

Restoran je opremljen kvalitetnim ozvučenjem i prezentacijskom tehnikom.

Posjedujemo bogatu glazbenu arhivu svih žanrova.

Prema Vašoj želji organiziramo kvalitetnu “živu muziku”.

Pogledano 7150 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Seosko domaćinstvo -Stara Preša

Seosko domaćinstvo -Stara Preša

+385 1 3391 129

Ivana Turka 50, 10292, Šenkovec, Croatia

11:00 - 23:00

Oznaka na karti

Seosko domaćinstvo nalazi se u mjestu Šenkovec, tridesetak kilometara zapadno od Zagreb, uz samu granicu sa Slovenijom (GP Harmica).  Pročitaj više »