Foto i Video STUDIO 4U

Ulica Maršala Tita 24, Zaprešić, Croatia

Web stranica

091 3310-182

} Nazovati za dogovor

Foto i video Studio 4U bavi se fotografiranjem i snimanjem vjenčanja na području cijele Hrvatske, izradom spotova, reklama i dr.

Izrada foto albuma, wedding book-ova, snimanje videa u HD kvaliteti, izrada blu-ray diskova… Za sve informacije posjetite www.studio-4u.net ili nazovite na broj 091 3310-182. Fotografije su živa sjećanja na neke od najvažnijih trenutaka u našem životu. Nevjerojatno je kako samo jedna slika može vjerno oživjeti boje, mirise i osjećaje. Vjenčanje je, bez sumnje, jedan od najvažnijih događaja u našim životima. Gotovo svaka žena, još od djetinjstva, sanja dan kada će reći „Da“ čovjeku kojeg voli. Mi to razumijemo, stoga je naš zadatak stvoriti uspomenu, a naša strast stvoriti umjetnost. Stalim ulaganjem u opremu radom dokazali smo se kvalitetom, a pristupačnim cijenama osigurali savršen omjer uloženo/dobiveno što su prepoznali mnogi mladenci, te nam ukazali povjerenje da ovjekovječimo jedan od najažnijih dana u njihovim životima.


Što sve treba pogledati kod odabira najboljeg fotostudija za Vas?

Pri odabiru vodite računa je li to registrirana firma ili obrt (događa se da uđe inspekcija i sa punim pravom udalji sve koji rade “na crno”, siguran sam da poslije svih troškova, silnih priprema i velikog truda, da sve bude što bliže savršenom, ne želite moliti goste da vade mobitele i da naprave pokoji snimak jer vam je fotograf otišao u pratnji policije.

Prva stvar o kojoj bi mladenci trebali razmisliti je koji su iznos predvidjeli za vjenčanog fotografa. Mladenci koji znaju unaprijed koliko mogu odvojiti za fotografa mogli bi si uštedjeti malo vremena pri izboru, no u svakom cijenovnom razredu postoji velik izbor. Kako stoga odabrati? Mnogo je ljudi iznenađeno činjenicom da fotografi naplaćuju velike iznose za vjenčanu fotografiju, no postoje konkretni razlozi za to: skupa oprema, izrazito vremenski zahtjevno sortiranje fotografija te kompjuterska obrada, vrijeme slaganja albuma, wedding booka, skupi profesionalni vjenčani albumi.. Iako cijena može biti pokazatelj kvalitete, nikako za istu nije presudna.

Kako onda učiniti pravi odabir?
Obratiti pažnju na prijašnje radove te iskustvo. Svaki foto studio itekako bira slike kojima se prezentira, te će pokazati samo najbolje. Dobar savjet mladencima je da zatraže fotografije cijelog vjenčanja I to nekoliko njih kako bi dobili predodžbu kako dotični studio radi.

Izbor paketa
Fotopaketi se razlikuju prema tome sadrži li vjenčani album ili weddingbook.
Vjenčani album ovisi o veličini I broju te formatima slika koje sadrži, u ovom slučaju to je 20 fotografija 20x30cm, 50 fotografija 15x21cm I 120 fotografija 13x18cm.

Kod weddingbook-a također treba obratiti pažnju na veličinu weddingbook-a i kvalitetu same izrade.
U ovom slučaju radi se o weddingbook-u renomiranog proizvođača Flavia Solva dimenzija 30x40cm, 50 stranica, tiskanog na originalnom visokokvalitetnom fotopapiru Lay Flat tehnologijom što omogućava vidljivost fotografije preko dvije stranice bez središnjeg pregiba. To osigurava površinu fotografije od 30x80cm što fotografu omogućava veliku umjetničku slobodu u dizajniranju weddingbook-a korištenje panoramskih fotografija i sl. što je i najveća prednost ispred albuma gdje su fotografije uvijek proporcionalnih vrijednosti (10×15, 13×18, 15×21…)
Još jedna prednost weddingbook-a je i njegova trajnost jer ne sadrži zaštitni papir između stranica koji je osjetljiv na listanje.
Kod weddingbook-a postoji i mogućnost dizajniranja naslovne stranice koja može biti napravljena od pleksiglasa raznih dimenzija ili canvasa ( print fotografije mladenaca na koži)

Video paketi razlikuju se s obzirom da li snima jedan ili dva kamermana. U Paketima sa jednim kamermanom koristi se Sony HD kamera dok u paketima sa dva kamermana prvi kamerman koristi također Sony HD kameru i prati događanje dok je drugi kamerman opremljen dslr fotoaparatom za snimanje videa u FullHD rezoluciji I njegov je zadatak snimanje kratkih zanimljivih kadrova koji se kasnije kombiniraju sa glavnom snimkom kamere.

DSLR fotoaparat je opremljen raznom opremom pa ćemo pokušati objasnita koji dio opreme i ćemu služi:

Širokokutni objektiv- koristi se za snimanje širokokutnih kadrova Teleobjektiv – je objektiv male dubinske oštrine kako bismo dobili pozadinsko zamučenje Mogu se koristiti svi objektivi kao i kod fotografiranja i svi kadrovi koji fotografije čine lijepima sada je moguće dobiti i u videu. Stedycam, skater – uređaji koji omogućuju da pokretne video scene budu snimljene bez trešnji Kran – omogućava kontrolirano kretanje dslr fotoaparata u svim smjerovima od 0-4m

Na kraju kad bolje promislite, jedina stvar koja ostaje nakon vjenčanja (osim uspomena) su – fotografije. Isplati li se uložiti u to, ostaje na Vama da odlučite.

AKCIJSKI PAKETI ZA SVE NEPOPUNJENE TERMINE U 2015.!!!

Pogledano 1539 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa