CATERING MAJETIĆ

Ulica Pere Devčića 63, Zaprešić, Hrvatska

Web stranica

013325666

} 09:00-19:00h

Catering Team Majetić je danas najveća i najuglednija tvrtka u Hrvatskoj u potpunosti profesionalizirana i posvećena cateringu. Naša kuhinja, koja sada radi po HACCP sustavu ima 500 četvornih metara, a proizvodni proces i alati namjenski su prilagođeni visokom cateringu. Imamo šefa kuhinje, šefa hladne kuhinje i šefa slastičarske kuhinje, suvremene specijalizirane dostavne kombije, termo boksove i svu potrebnu opremu – od tanjura, porculanskih tanjura, srebrnih svijećnjaka, stolova i stolica do šatora, kako bismo mogli pripremiti svečani obrok u bilo kojem prostoru i poslužiti birana jela, topla kao da su netom izašla iz kuhinje. U stanju smo istovremeno obaviti više cateringa na različitim lokacijama diljem Hrvatske.

Možemo Vam ponuditi našu provjerenu kuhinju i organizirati elegantne ili neformalne svečanosti bilo koje vrste i veličine, uvažavajući sve vaše želje i posebnosti. Osim našeg tradicionalnog menija, nudimo i veliki izbor jela prilagođenih posebnim prehrambenim navikama, dijetama ili vjerskim običajima. Svaki je jelovnik drugačiji, svaka je prigoda drugačija, a time je i nama izazov uvijek nov i svjež. Catering Team Majetić primjenjuje najsuvremenije svjetske trendove u cateringu temeljene na hi-techu. Naša kuhinja opremljena je najmodernijim konvektomatima – automatiziranim strojevima koji vode cjelokupan proces pripreme, održavanja i dostave hrane. O svim fazama, od obrade sirovih namirnica do njihova posluživanja, brine se pomno razrađen softverski program.

 • Organiziranje evenata
  Pratimo vas na svim vašim važnim događanjima. Neovisno o kojem dijelu Hrvatske se radi, naš profesionalni tim vam je uvijek na raspolaganju, a vrhusnka oprema jamči izvrsnu kvalitetu i nezaboravan doživljaj. Osim Zagreba, Catering Team Majetić nudio je do sada svoje usluge i u Novom Vinodolskom, Šibeniku, Zadru, Dubrovniku, Rovinju, Motovunu.
 • Organiziranje vjenčanja
  Vršimo organizaciju vjenčanja na ekskluzivnim lokacijama u Zagrebu: Muzej Mimara, Lauba,dvorana Rings i Hrvatsko novinarsko društvo. Ako pak želite organizirati vjenčanje na otvorenom ili pod šatorom, nudimo svadbene svečanosti u suradnji sa našem partnerom Altera
 • Pomoć oko dekoriranja
  Catering Team Majetić je prvi catering koji je spojio hranu i dekoraciju kao jednu cjelinu. Nudimo vam dekoriranje buffet i banketnih stolova rezbarenim voćem i povrćem, dekoraciju interijera ili ekterijera raznovrsnim inventarom.
 • Savjetovanje oko organizacije
  Catering Team Majetić je prvi catering koji je spojio hranu i dekoraciju kao jednu cjelinu. Nudimo vam dekoriranje buffet i banketnih stolova rezbarenim voćem i povrćem, dekoraciju interijera ili eksterijera raznovrsnim inventarom.

REFERENCE

Više stotina zadovoljnih klijenata dokaz su našeg predanog i profesionalnog pristupa svakome od njih. Bilo da se radi o privatnim ili poslovnim događanjima, sportskim pripredbama ili korporativnim druženjima, Catering Team Majetić spreman je odgovoriti na sve izazove. Svako vaše događanje obogatit ćemo vrhunskom hranom, kako izgledom tako i okusom. Obratite nam se s povjerenjem kako bi prema Vašim željama i uputama izradili meni koji će zadovoljiti svako prisutno nepce na vašem eventu.

 

Pogledano 3866 put(a), 1 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Damir
  Damir

  Ocjena je -100, odvratnije meso nisam nikada prrobao. Ispeceno valjda dan prije. Pohanoje smrdilo a ostalo imalo suhu koricu od stajanja. Da ste to na moju svadbu donjeli narucio bi svima pizze i potjerao vas doma.

  03.08.2016 na 19:44 Odgovori

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa