ZLATNA MEDALJA CATERING

Čulinečka cesta 287a, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

38512455386

} pon-sub: 07:00-22:00h, ned: 10:00-18:00h

 

U mirnom okruženju istočnog dijela Zagreba, s pogledom na jezero, dječje igralište te nogometne i teniske terene, smjestio se restoran “Zlatna medalja” . U ovoj oazi mira možete uživati svakodnevno, bilo u jednostavnom obroku ili posebnim prigodama.

Zlatna medalja se razvila kao logičan nastavak na “starijeg brata” – restoran Borsolino , osnovan 1999. u CMP Savica Šanci. Zahvaljujući vlasniku oba restorana, gospodinu Smiljku Barišiću koji je svoje umijeće, ali prije svega ljubav prema ovom poslu prenio na svoje stručno osoblje, ne samo da su privukli goste, nego su i pridobili njihovo stalno povjerenje.

Stručno osoblje restorana odgovorit će na najzahtjevnije želje gostiju – od kreiranja jelovnika za organizaciju svih vrsta događanja do vrhunske usluge u potpunosti podređene zadovoljstvu svakog gosta.

U našim restoranima možete rezervirati termine za sve vrste svečanih prigoda, uključujući i svadbene svečanosti do 280 osoba u restoranu Zlatna medalja . U restoranu Borsolino također možete rezervirati termine za sve vrste svečanosti do 90 osoba. Vršimo i usluge cateringa iz oba restorana. Uz to, za vas smo osigurali i 100 parkirnih mjesta.

Naši vrsni kuhari oduševit će Vas pomnim odabirom svih tradicionalnih domaćih jela. Između ostalog u ponudi se mogu naći “gableci”, jela s roštilja na drveni ugljen te štrudle i domaći kruh. Također vršimo i usluge cateringa iz oba restorana. U ponudi su i dnevne ponude “gableca”. Doživite gurmanske užitke uz prekrasan pogled na jezero, uređeno dječje igralište, teniske i nogometne terene. Šetnica oko jezera prilagođena je nočnoj šetnji.

CATERING
Stavljamo vam na raspolaganje naše usluge cateringa , kako biste i u najsitnijim detaljima ostavili upečatljiv dojam na svoje goste. Sva naša jela pripremljena su u skladu s HACCAP sustavom te se svi procesi vezani uz pripremu namirnica i jela odvijaju u skladu s prehrambenim propisima izdanima od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Nudimo Vam vrhunski pripremljene i poslužene delicije koje će dodatno začiniti svako događanje i ostaviti dojam na uzvanike. Pobrinut ćemo se za prvoklasan izbor, vrhunski izgled i najfiniji okus hrane koju odaberete. Uz pomoć našeg stručnog osoblja pripremit cemo jelovnik prilagoden Vašim individualnim željama i mogučnostima, a svojom ponudom možemo zadovoljiti i posebne vrste prehrane – od vegetarijanske do one prilagodene djeci.

 

POSEBNE PRIGODE
U našim restoranima možete rezervirati termine za sve vrste svečanih prigoda uključujući i svadbene svečanosti. Naši vrsni kuhari oduševit će Vas pomnim odabirom svih tradicionalnih domaćih jela. Između ostalog u ponudi se mogu naći “gableci”, jela s roštilja na drveni ugljen te štrudle i domaći kruh. Također vršimo i usluge cateringa iz oba restorana. U ponudi su i dnevne ponude “gableca”. Doživite gurmanske užitke uz prekrasan pogled na jezero, uređeno dječje igralište, teniske i nogometne terene.
Šetnica oko jezera prilagođena je nočnoj šetnji.

SVADBE
Dan vjenčanja za mladence je jedan od najsretnijih, ali isto tako i najstresnijih dana u njihovim životima. U restoranu Zlatna medalja trudimo se pružiti vrhunsku uslugu popračenu dugogodišnjih iskustvom u organizaciji raznih posebnih prigoda te nam s povjerenjem prepustite brigu o gastronomskim užicima Vas i Vaših gostiju.

Pogledano 1719 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PLACA CATERING

01/561-2532

Omiška ulica 14, Zagreb, Croatia

09.00-22.00h

Oznaka na karti

Trgovačko društvo PLACA UGOSTITELJSTVO d.o.o. nastavlja dugogodišnju ugostiteljsku tradiciju vlasnika Gorana Vručinića.  Pročitaj više »

Catering Fluvius

014648084

Štefanovec ulica 78, Zagreb, Hrvatska

08:00-24:00

Oznaka na karti

Catering Fluvius ima dugogodišnju tradiciju bavljenja ugostiteljstvom. Poslujemo od 2004. godine.  Pročitaj više »