WELLNESS CENTAR AQUATHERMAL

Samoborska cesta 78, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

0913473393

} 09:00-19:00h

Pružamo Vam jedinstvenu priliku da osjetite učinak svjetski poznate regeneracijske komore Panthermal.
U svom ugodnom i opuštajućem ambijentu aquathermal idealno je mjesto za rješavanje organizma od stresa, naželjenih učinaka modernog života, bijega od svakodnevice i dovođenje tijela u zavidnu formu.
U našoj ponudi objedinili smo tretmane zadetoksikaciju, regeneraciju i opuštanje.
Princip rada u našem centru isključivo je individualan i tretmani se prilagođavaju prema potrebama i željama naših klijenata.

Zašto Aquathermal?

 • Jedinstvena komora sa kisikom i ozonom
 • Kompletna detoksikacija organizma
 • Fleksibilno radno vrijeme prilagođeno zaposlenim ljudima
 • Najučinkovitiji tretmani regeneracije, antistresa i anti-aging

Tipovi masaža:

 1. Anticelulitna masaža
  -Masaža uključuje tretiranje kritičnih zona na način da eliminira nakupine toksina, masnih stanica i vode.Ovom stimulativnom i intenzivnom masažom potičemo cirkulaciju krvi i limfne tekučine, razbijamo celulit, te povečavamo tonus i glatkoću kože.Tretman se preporučuje dva puta mjesečno za održavanje dobre linije, a posebno se preporučuje nakon anticelulitnog body-wrap tretmana.
 2. Klasična masaža
  -Uključuje masažu cijelog tijela.Pretežno je opuštajučeg karaktera, pa je tako i sam tempo masaže srednje sporiji i pritisak je srednje jačine.
  Ovom masažom potičemo cirkulaciju, opuštamo bol i grčeve u mišićima te energiziramo tijelo. Radi maksimalnog učinka poželjno je savjetovati se sa maserom radi dogovora o jačini pritiska te o eventualnim problematičnim dijelovima tijela.
 3. Osteopatska masaža
  -Osteopatija, koja potiče iz Amerike, je znanost, vještina i filozofija i zasniva se na preciznim palpatornim (manualnim) zahvatima i na precizno definiranim načelima.
  To je jedna vrsta manualne terapije koja je komplementarna medicini, fizioterapiji, logopediji i drugim zdravstvenim pristupima.
  Osteopatija, koja potiče iz Amerike, je znanost, vještina i filozofija i zasniva se na preciznim palpatornim (manualnim) zahvatima i na precizno definiranim načelima.
  To je jedna vrsta manualne terapije koja je komplementarna medicini, fizioterapiji, logopediji i drugim zdravstvenim pristupima.
  Bolest se javlja u trenutku kad nešto blokira ili promijeni uravnotežen tijek energije.
  Kroz finu palpaciju, osteopat utvrđuje gdje se nalaze tenzije i blokade u tkivu koje mogu biti uzrok boli, smanjenom kretanju, lošoj cirkulaciji i nekim drugim tjelesnim disfunkcijama. Primjenom osteopatskih tehnika, terapeut oslobađa tenzije u tkivu, poboljšava prokrvljenost, što utječe na smanjenje boli, poboljšanje pokretljivosti i opće dobro funkcioniranje organizma.
  Osteopatija dolazi u kontakt sa mehanizmom zdravlja svake osobe i na taj način pomogne pacijentu da se sam izliječi.
 4. Sportska masaža
  -Masaža uključuje tretman cijelog tijela i isključivo je stimulativnog tipa pa je tako i sam tempo masaže brži, a pritisak jači.Zbog svojeg stimulativnog karaktera sportska masaža zagrijava mišiće i vezivna tkiva te ih priprema za sportsku aktivnost, a nakon sportskih aktivnosti pomaže organizmu da eliminira toksine i uspostavi prirodnu ravnotežu organizma.Tretman savjetujemo prije ili poslije fizičkih aktivnosti. Poželjno je savjetovati se sa maserom u vezi problematičnih dijelova tijela i jačine pritiska kako bismo postigli maksimalni učinak.

Wellness proslave- Više informacija OVDJE 

Pogledano 803 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ESSENTIA VITAE WELLNESS CENTAR

014612387

Draškovićeva ulica 56/2, Zagreb, Hrvatska

10:00-20:00, sub: 10:00-14:00h

Oznaka na karti

Da biste doživjeli potpunu relaksaciju i njegu ne morate putovati u daleke istočne zemlje. Mirisi, boje, ambijent i tretmani.  Pročitaj više »