WEDDING STUDIO TIME – FOTO VIDEO VJENČANJA

Krapinska ulica 5, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 3098 175

} pon-pet: 08:00-20:00, sub: 08:00-14:00

O nama

Fotografije vjenčanja su ono što ostaje kao jedna od najtrajnijih uspomena na dan uplovljavanja u bračni život. Vjenčanje, osim za mladence, predstavlja poseban izazov i za fotografa. S jedne strane tu su tehnički zahtjevi za što većom kvalitetom fotografije, a s druge činjenica da se fotograf mora uklopiti i stopiti s vjenčanjem te i sam postati dio događaja kako bi uočio i uhvatio spontane i iskrene trenutke, istovremeno radeći i dajući sve od sebe.

Ekipa fotografa, snimatelja i pomoćnog osoblja Studija Time iza sebe ima stotine vjenčanja, od kojih je svako zabilježeno s jednakim trudom i predanošću.

Naše fotografije pomažu da sjećanja ne blijede. 

PAKETI USLUGA

Vjenčani paketi

Dragi naši zaručnici!

U želji da maksimalno udovoljimo i najzahtjevnijim mladencima formirali smo nekoliko atraktivnih snimateljskih aranžmana kojima ćemo oživiti vašu svadbenu svečanost svaki puta kada otvorite korice vašeg svadbenog albuma.

Mladenci koji žele trajno sačuvati uspomenu na svoje vjenčanje i žele da ono bude popraćeno fotografijama od samog početka pa sve do kraja ceremonijalnog dijela svadbene svečanosti odlučit će se za jedan od sljedećih aranžmana.

Svaki od predloženih aranžmana okviran je koncept i stoga može biti prilagođen vašim željama i specifičnoj situaciji.

Pozivnice i zahvalnice

Privlačni modeli i vrlo povoljne cijene pozivnica i zahvalnica uz pokoji savjet djelatnika olakšat će vam izbor, a sve naručene materijale u mogućnosti smo vrlo brzo isporučiti! Tako i oni koji vole odluku donijeti u zadnji tren mogu blagovremeno uručiti svoje pozivnice.

Dodatna ponuda

Predlažemo da vašim kumovima i roditeljima na vjenčanju umjesto običnim zahvalnicama, zahvalite za tu priliku specijalno osmišljenim albumima zahvale. Zaista je šteta da roditeljima i kumovima često nakon vjenčanja ne ostaje uspomena trajnije vrijednosti osim zahvalnice. Album zahvale je set izabranih fotografija mladenaca, roditelja i kumova u formatu 15×21 cm i kao takav predstavlja trajnu i lijepu uspomenu na najsvečanije trenutke vašega vjenčanja.

Priprema vjenčanja

Upoznali Ste svoju srodnu dušu. Volite se i napokon odlučili provesti život zajedno u ljubavi i blagostanju… I što sad? Treba obavijestiti rodbinu i prijatelje, odabrati restoran, fotografa, vjenčanicu, prstenje, pozivnice, zahvalnice… Počinje Vas hvatati panika? Pitanja, hoćete li Vi to sve moći, a ako i uspijete, hoće se ljudima svidjeti, jer… ?!

OPUSTITE SE!!!

Kako bismo Vam pomogli svojim i iskustvom naših mladenaca, sastavili smo planer vjenčanja koji će olakšati korake pred Vama i pomoći da ostvarite svoje vjenčanje iz snova.

Savjeti snimatelja

Kada ekipa stigne, prije početka snimanja, ući će i najaviti vam se, upoznati se s mladencem i njegovom obitelji. Zatim će ponovo izaći kako bi prvi kadar započeli sa detaljima uređenja eksterijera.

Prije dolaska gostiju i naručenog snimatelja svakako ne propustite svečano ukrasiti kućna vrata, kao i ostala pogodna mjesta u kući i oko kuće (ograda, balkoni i sl.). Njihovo uređenje doprinosi stvaranju ugođaja i izvrstan je uvod u svečani događaj.

Pobrinite se da visoke aranžmane cvijeća stavite iza gostiju, a one niske imajte na stolu tako da se mogu snimiti uzvanici koji su za stolom.

Pogledano 634 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TETRA STUDIO

016632707

Hribarov prilaz 10, Zagreb, Hrvatska

08:30-09:00h

Oznaka na karti

Digitalni foto studio Tetra djeluje već više od dva desetljeća, postupno izrastajući u priznat i cijenjen studio na području pružanja usluga multimedijskog karaktera, a posebnu pažnju posvetili smo fotografiranju i…  Pročitaj više »