VULCO SERVIS

Kovinska 4a, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

043331516

} 08:00-17:00h, sub: 08:00-13:00h

Vulco centri Vam pružaju brzu i vrhunsku uslugu, te široku paletu proizvoda za Vaš automobil. Pored velikog izbora guma, naplataka, amortizera, ispušnih sistema, kočionih komponenti i zamjene motornoga ulja, nudimo Vam i druge servisne usluge i stručno savjetovanje.​
VULCO SERVISI VAM PRUŽAJU:
-Stručan i cijenom prihvatljiv servis
-Lokalne usluge koje poštuju nacionalni standard – u našim Vulco servisima kontinuirano ocjenjujemo -standarde, čime se osigurava ponuda boljih usluga po višim standardima
-Uslugu koju Vam pružimo objasnit ćemo na hrvatskom jeziku i odgovoriti na sva Vaša pitanja
-Pomoću našeg internetskog pretraživača guma lako ćete izabrati željenu marku i dimenziju za Vaš automobil i Vaše vozne zahtjeve
-Dok čekate za stručno osoblje izvrši servis na Vašem vozilu opustite se u čistom i ugodnom prostoru
Vulco brzim servisima vjeruju vozači diljem cijele Europe, to je multinacionalni lanac brzih servisa s vrlo dugom tradicijom.
Mreža je raširena u Francuskoj, Belgiji i Španjolskoj i djeluje unutar koncerna Goodyear. Posljednjih se godina Vulco lanas proširio na Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

PNEUMATICI
U Vulco centrima nudimo autogume za sve vrste vozila i sve tipove vozača, pored toga Vam nudimo stručno savjetovanje vezano za stanje i zamjenu guma.

Želite li znati koje su gume najbolje prilagođene Vašem automobilu?

Tire Manager je internetska aplikacija koja Vam savjetuje koje dimenzije autoguma su prilagođene odabranom osobnom vozilu. Prvo izaberite željenu marku autoguma (kliknite na logotip), te slijedite uputstva.

Briga o Vašim gumama ne mora biti teret. U svakom Vulco servisu se nalazi osposobljena ekipa stručnjaka na koje se možete osloniti i biti sigurni da će učiniti sve što je moguće da Vas riješi brige o gumama koje mijenjate.

Ljetne pneumatici
Zimske pneumatici

NAPLATCI
U Vulco servisima možete naći kvalitetne naplatke za Vaše vozilo.

Savjet: preporučljivo je za svaki set guma imati i set naplataka. Uobičajeno je da su ljetne gume montirane na alunijske naplatke, a zimske gume ne čelične naplatke. Takva se praksa ustalila zbog prijašnjih vremena kada aluminijski naplatci nisu bili kvalitetno zaštićeni od djelovanja snijega i soli. Danas je situacija drugačija! Naplatci renomiranih proizvođača su u potpunosti zaštićeni od utjecaja snijega, leda i soli. Bez bojazni od oštećenja svoje zimske gume možete montirati na aluminijske naplatke.

ISPUŠNI SISTEMI
Ispušni sustav vašeg automobila je mnogo više od same cijevi koja strši iz njegovog stražnjeg kraja . Uz odvajanje ispušnih plinova regulira buku, te povećava iskoristivost vozila i smanjuje potrošnju goriva . Budući da se nalazi skriven ispod vozila, probleme nije lako otkriti pojavu problema – osim ako pažljivo slušate. Ako primjetite neobične zvukove koji dolaze iz ispušnog sustava – npr. tutnjanje ili piskavi zvuk ili zvuk udaranja metala o metal – najbolje je vozilo odvesti na pregled u najbliži Vulco servis.

Naši visoko kvalificirani stručnjaci će biti u mogućnosti brzo prepoznati gdje je problem. Ako se greška otkrije dovoljno rano, vjerojatno neće biti potrebno mijenjati cijeli sustav, već samo neki manji dio, čime ćete uštedjeti i vrijeme i novac.

Ispušni plinovi iz motora idu u katalizator koji pomaže u smanjivanju emisije štetnih plinova. Zatim kroz cijev idu do ispušnog lonca gdje izbušene metalne ploče ili cijevi smanjuju tlak ispušnih plinova kako bi kod izlaska iz ispušnog sistema stvarali što manju buku (i ne smetaju susjede).

Koliko će vaš ispušni sustav ostati neoštećen ovisi o dužini i učestalosti putovanja, a ne toliko o tome kada je ugrađen. Kod vozila koja se koriste uglavnom na kratkim gradskim relacijama, ispušni sustav se mnogo ranije (bilo da je vrijeme ili broj prijeđenih kilometara) raspadne, za razliku od vozila koja uglavnom putuju na veće udaljenosti.

AMORTIZERI
Za ovjes se često misli da služi samo za našu udobnost prilikom vožnje. Međutim, ovjes radi još mnogo toga. Izravno utječe na upravljanje i kočenje vozila, a da ne spominjemo smanjenje buke u kontaktu s cestom i zaštitu podvozja od oštećenja.

U suradnji s dobavljačima Vulco servisi nude vrhunske amortizere marke Monroe, jednog od vodećih proizvođača amortizera u svijetu.

GEOMETRIJA KOTAČA
Večina Vulco servisa Vam nudi optičko ugađanje podvozja Vašeg vozila.

Pravilno optičko ugađanje omogućava jednakomjerno trošenje gaznog sloja pneumatika, te precizno upravljanje vozilom.

KOČIONI SISTEM
Kočnice slabe tokom vremena, kao i svi ostali dijelovi automobila. Te se promjene događaju postepeno, većina ljudi uopće ne primjeti razliku. Novi automobili su sve moćniji, te se kočnice brže troše. Razmislite na trenutak da li ste primjetili nešto od dolje navedenoga.

Ako čujete zvuk kad pritisnete kočnicu kao da nešto struže, vjerojatno su kočione pločice već prilično potrošene i treba ih zamijeniti. A možda su već oštećeni i kočioni diskovi. Ako vozilo kod kočenja vuče u jednu stranu, to obično znači da je zapeo ili se oštetio neki mehanički ili hidraulični dio sistema. Ako kod pritiskanja papučice kočnice osjećate kao da je od spužve, vjerojatno je u hidraulički sustav ušao zrak. Ako kod kočenja trese, vjerojatno su deformirani diskovi ili bubanj.

Ako se na kontrolnoj ploči upali svjetlo upozorenja kočionog sustava ili ako ručnu kočnicu možete podići više nego inače (više od 6 do 8 zubaca) – nemojte to ignorirati . Što je prije moguće posjetite neki od Vulco servisa. Prvo ćemo se pozabaviti vašom sigurnosti, a onda ćemo se baviti uštedom novca.

U Vulco servisima dostupni su kočioni sistavi prestižnih svjetskih marki TRW, Brembo, Delphi, Icer, Comline, Nipparts, Bosch dobavljiv preko Auto Krešo koji je ugovorni dobavljač Vulco mreže.

AKUMULATORI
U Vulco centrima naši visokoosposobljeni tehničari nude cjelovit servis akumulatora koji obuhvaća zamjenu akumulatora, izbor novog akumulatora, montažu i ekološki prihvatljiv način odlaganja starih i istrošenih akumulatora. Osim brige za Vaš automobil, nama je važna i briga za okoliš.

Nudimo Vam Akumulatorje Topla, koji su slovenski proizvod.

Topla Energy je zahvalna baterija s tradicijom i unikatnim dizajnom, proizvedena vodljivom tehnologijom Ca/Ca, te zadovoljava potrebe svih osobnih vozila. Svojim širokim asortimanom tipova baterija primjeren je izbor za svako vozilo.

ULJA
U Vulco servisu brzo i stručno radimo servis Vašeg vozila. Izborom primjerenoga ulja Repsol osiguravamo dugovječnost motora Vašeg vozila jer je motorno ulje od životne važnosti za svaki motor s unutrašnjim sagorjevanjem. Repsol ima veliko iskustvo u proizvodnji motornih ulja i maziva, a posebno se dokazao u moto-sportu.

SERVISIRANJE
Vama na usluzi kad god nas trebate.
Bolje spriječiti nego liječiti, stara je narodna poslovica. I možda nigdje nije bolje primjenjiva nego kod Vašeg automobila. Cjelovit, ali pravi servis dva puta godišnje (jedan za pripremu za zimu, drugi za pripremu za ljeto) je najbolji i najjeftiniji način da izbjegnete probleme – i račune za popravke kod mehaničara. Naši su visokoosposobljeni tehničari obučeni za cjelovit pregled Vašeg vozila.

NAŠA SERVISNA MREŽA

vulco_note_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DODATNE SAVJETE ZA VAS I VAŠE VOZILO PRONAĐITE OVDJE.

Pogledano 2870 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MOTOVIJAK

MOTOVIJAK

016526096

Remetinečka cesta 11d, Zagreb, Croatia

09:00-17:00

Oznaka na karti

Tvrtka Motovijak nastala je 2010. godine udruživanjem obrta Galeka koje je započelo s radom 90tih godina 20tog stoljeća kao jedna od prvih i vodećih obrta na tom području.  Pročitaj više »

DR. AUTO- SERVIS I DIJELOVI

+38513643652

Ulica Dragutina Golika 1, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00, sub: 08:00-13:00

Oznaka na karti

Dr.Auto se razvio iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je trgovina rezervnim dijelovima – specijalizirana za Škoda vozila – poznata pod imenom Škoda shop.  Pročitaj više »

CUKMAN

CENTAR GLAVA MOTORA ČUKMAN

016536074

Ježdovečka ulica 1c, Lučko, Croatia

07:00-15:00

Oznaka na karti

Prodaja glava motora U suradnji sa Španjolskim proizvođačem glava motora tvornicom Amadeo Marti Carbonell AMC,prodajemo glave motra za dizel i benzinske motore. U ponudi nudimo prodaju golih ili sastavljenih glava motora sa novim dijelovima.  Pročitaj više »