Vodoinstalater,vodoinstalaterske usluge,hitne intervencije =A&Ma instalacije j.d.o.o.

Zagreb, Croatia

Web stranica

092/3451002

} Radnim danom 8:00-18:00, nedjelja zatvoreno

Naša tvrtka A&Ma instalacije j.d.o.o. je mlada tvrtka, no iskustvo u poslu je dugogodišnje.   Poslu pristupamo odgovorno, ulažemo trud i cilj nam je posao odraditi kvalitetno.   NUDIMO:  -Sve vrste vodoinstalaterskih usluga -Demontaža i montaža sanitarija -Servis i zamjena vodokotlića, zamjena pipi, ventila, wc-školjki, tuš kabina, bojlera -Ostalo -Izmjena dotrajalih cijevi, sanacija puknuća i izvođenje nove instalacije -Bavimo se renoviranjem kupaonica i radimo sa svim vrstama materijala.  Pri dolasku na dogovor sve detalje skupa prolazimo i tu smo za sva pitanja. Ukoliko je potrebno, uvijek ćemo preporučit i savjetovat ono što mislimo da je najbolje za Vas. Bitno i u interesu nam je na kraju da je stranka zadovoljna, kao što i mi volimo biti zadovoljni dobro odrađenim poslom.   Kontaktirajte nas na broj📱📞 092/3451002. Slobodno nam pošaljite SMS, EMAIL, a možete i putem društvenih mreža u slučaju da ne odgovorimo na poziv. Ostavite kontakt broj, ime i prezime te ćemo Vas povratno kontaktirat u što kraćem roku.   Radujemo se zajedničkoj suradnji..  

Pogledano 358 put(a), 1 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

  1. Mario
    Mario

    Jako sam zadovoljan odrađenim poslom.
    Posao obavljen u roku,profesionalni,zadovoljni cijenom usluge.Pristupačni uz savjete u trenutku radova i sve uz dogovor.

    26.05.2021 na 15:36 Odgovori

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

HITNE INTERVENCIJE -VODOINSTALATER ZAGREB

HITNE INTERVENCIJE -JANDRIĆ VODOGRADNJA

+385 91 980 6055

Ogrizovićeva ulica 10, 10000, Zagreb, Croatia

Svakim danom 00-24h

Oznaka na karti

Vodoinstalacije i vodoinstalaterske radove izvršavamo od gradnje do adaptacije svih prostorija sa priključcima za vodu i centralno grijanje.  Pročitaj više »

BETON LAB

012924968

Zemunska ulica 39, Sesvete, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

Naši djelatnici imaju višegodišnje iskustvo iz područja ispitivanja građevinskih materijala te smatramo da stručnošću, kvalitetom, brzinom, fleksibilnošću i naravno pristupačnim cijenama naših usluga možemo osigurati naše mjesto na tržištu *Oprema…  Pročitaj više »

Odštopavanje kanalizacije

098/164 6542

Ulica Ljerke Šram, Zagreb, Hrvatska

Oznaka na karti

NOVO U PONUDI ODRŽAVANJE KANALIZACIJE Ako vam se često štopa kanalizaica dogovorite održavanje.  Pročitaj više »