VODOINSTALATER ZAGREB I HITNE INTERVENCIJE

Ulica Ivane Brlić Mažuranić 80b, Zagreb, Croatia

Web stranica

0997709388

} Ponedjeljak - Petak - 08:00 - 18:00, Subota - 08:00 - 16:00, Nedjelja i blagdan - ne radimo

Vodoinstalaterske radovi su, slobodno možemo reći, temeljni radovi od kojih počinje gradnja ili adaptacija svih prostorija koje imaju priključak na vodu (kupaonice, wc-i, kuhinje…). Tek nakon vodoinstalaterskih radova na red dolazi postavljanje pločica, žbukanje, postavljanje sanitarija itd., pa nije tajna da radove treba povjeriti provjerenim majstorima jer su kasnije korekcije na vodoinstalacijama izuzetno skupe, s obzirom da najčešće iziskuju rušenja.

vodoinstalaterske 2

 

Od materijala koristimo sve što je dostupno na hrvatskom tržištu, od pocinčanih ili bakrenih cijevi do plastičnih instalacija, a ako se dvoumite što bi zadovoljilo Vaše potrebe – dat ćemo Vam savjete. Naravno, ako želite, radimo i s Vašim materijalima.

 

Naše 20-godišnje iskustvo i garancija na izvedene radove jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu svih vodoinstalaterskih zadataka, kao i naknadne radove (postavljanje pločica, sanitarija, centralnog grijanja itd). Radove obavljamo u Zagrebu, ali i širom Hrvatske, a slobodno nas nazovite i za sve hitne intervencije.

hitne_intervencije

 

Izvodimo sve tipove vodoinstalacija, ugrađujemo nove, zamjenjujemo stare i dotrajale novijim i modernim materijalima. Čelične, pocinčane, bakrene, plastične cijevi – sve što Vam treba oko vodoinstalacija da biste uživali u komforu vlastitog doma!
Odštopavanja svih vrsta odvoda i cijevi: wc školjki, sifona, lavaboa, sudopera, sifona, kada, umivaonika, bidea… Kvalitetno i povoljno, uz jamstvo na obavljene radove – slobodno nam se javite i za sve vrste hitnih intervencija vezano za odštopavanja!

Naše 20-godišnje iskustvo i garancija na izvedene radove jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu

Renoviranje i adaptacije kupaonice spadaju među zahtjevnije građevinske zahvate, no naše višegodišnje iskustvo garantira da posao dajete u prave ruke. Od potrebnih izmjera, preko zajedničkog dogovora o budućem dizajnu do konačne izvedbe renoviranja i adaptacije kupaonice.

Naše reference možete pogledati OVDJE.

 
Pogledano 6236 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ASES USLUGE d.o.o.

ASES USLUGE d.o.o.

01 6147437

Avenija Marina Držića 74A, Zagreb, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

  Poduzeće ASES usluge d.o.o.za građenje ima svoje sjedište i ured na adresi u Zagrebu, Avenija Marina Držića 74a.  Pročitaj više »

TONKOVIĆ SUPER BRAVAR

+38598 737 615

Ulica Marijana Haberlea 12, Zagreb, Croatia

pon-ned: 00:00- 24:00

Oznaka na karti

O NAMA TONKOVIĆ – bravarski obrt osnovan 1999 godine u Zagrebu kao jedinstveni specijalizirani servis za izradu sigurnosnih sistema zaključavanja, izradu cilindričnih i kodiranih ključeva te otvaranje svih vrsta brava…  Pročitaj više »

HITNE INTERVENCIJE -VODOINSTALATER ZAGREB

HITNE INTERVENCIJE -JANDRIĆ VODOGRADNJA

+385 91 980 6055

Ogrizovićeva ulica 10, 10000, Zagreb, Croatia

Svakim danom 00-24h

Oznaka na karti

Vodoinstalacije i vodoinstalaterske radove izvršavamo od gradnje do adaptacije svih prostorija sa priključcima za vodu i centralno grijanje.  Pročitaj više »