VODOINSTALATER ZAGREB I HITNE INTERVENCIJE

Ulica Ivane Brlić Mažuranić 80b, Zagreb, Croatia

Web stranica

0997709388

} Ponedjeljak - Petak - 08:00 - 18:00, Subota - 08:00 - 16:00, Nedjelja i blagdan - ne radimo

Vodoinstalaterske radovi su, slobodno možemo reći, temeljni radovi od kojih počinje gradnja ili adaptacija svih prostorija koje imaju priključak na vodu (kupaonice, wc-i, kuhinje…). Tek nakon vodoinstalaterskih radova na red dolazi postavljanje pločica, žbukanje, postavljanje sanitarija itd., pa nije tajna da radove treba povjeriti provjerenim majstorima jer su kasnije korekcije na vodoinstalacijama izuzetno skupe, s obzirom da najčešće iziskuju rušenja.

vodoinstalaterske 2

 

Od materijala koristimo sve što je dostupno na hrvatskom tržištu, od pocinčanih ili bakrenih cijevi do plastičnih instalacija, a ako se dvoumite što bi zadovoljilo Vaše potrebe – dat ćemo Vam savjete. Naravno, ako želite, radimo i s Vašim materijalima.

 

Naše 20-godišnje iskustvo i garancija na izvedene radove jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu svih vodoinstalaterskih zadataka, kao i naknadne radove (postavljanje pločica, sanitarija, centralnog grijanja itd). Radove obavljamo u Zagrebu, ali i širom Hrvatske, a slobodno nas nazovite i za sve hitne intervencije.

hitne_intervencije

 

Izvodimo sve tipove vodoinstalacija, ugrađujemo nove, zamjenjujemo stare i dotrajale novijim i modernim materijalima. Čelične, pocinčane, bakrene, plastične cijevi – sve što Vam treba oko vodoinstalacija da biste uživali u komforu vlastitog doma!
Odštopavanja svih vrsta odvoda i cijevi: wc školjki, sifona, lavaboa, sudopera, sifona, kada, umivaonika, bidea… Kvalitetno i povoljno, uz jamstvo na obavljene radove – slobodno nam se javite i za sve vrste hitnih intervencija vezano za odštopavanja!

Naše 20-godišnje iskustvo i garancija na izvedene radove jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu

Renoviranje i adaptacije kupaonice spadaju među zahtjevnije građevinske zahvate, no naše višegodišnje iskustvo garantira da posao dajete u prave ruke. Od potrebnih izmjera, preko zajedničkog dogovora o budućem dizajnu do konačne izvedbe renoviranja i adaptacije kupaonice.

Naše reference možete pogledati OVDJE.

 
Pogledano 6117 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SERVIS ZA BRAVE VJEŠTICA

+38598 210 197

Ozaljska ulica 13, Zagreb, Croatia

pon-ned: 00:00- 24:00

Oznaka na karti

O nama Obrt “Servis za brave Vještica” osnovan je davne 1990. godine i jedan je od starijih obiteljskih ključarsko-bravarskih obrta u Zagrebu.  Pročitaj više »

KIF-PRO – ODRŽAVANJE NEKRETNINA I ZAVRŠNI RADOVI

+3851 666 6600

Heinzelova ulica 47/a, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-16:00

Oznaka na karti

Dugi niz godina gradili smo prepoznatljivu kvalitetu našeg društva kroz poslova koje obavljamo.  Pročitaj više »

TONKOVIĆ SUPER BRAVAR

+38598 737 615

Ulica Marijana Haberlea 12, Zagreb, Croatia

pon-ned: 00:00- 24:00

Oznaka na karti

O NAMA TONKOVIĆ – bravarski obrt osnovan 1999 godine u Zagrebu kao jedinstveni specijalizirani servis za izradu sigurnosnih sistema zaključavanja, izradu cilindričnih i kodiranih ključeva te otvaranje svih vrsta brava…  Pročitaj više »