VIKING d.o.o. -ELEKTRIČNI RADIJATORIPOPULARNO 

Ježdovečka ulica 139, Ježdovec, Croatia

Web stranica

+385 1 3473 297

} 08:00-16:00

Viking d.o.o. poduzeće iz Zagreba osnovano je u veljači 2004. Glavna ideja vodilja je izrada kvalitetnih rješenja grijanja na jednostavniji način, da se pri tome ne gubi niti djelić komfora klasičnog grijanja.

Već jedanaest godina vrlo uspješni na Hrvatskom tržištu, Viking radijatori i oprema za upravljanje predstavljaju se na ISH sajmu grijanja i klimatizacije u Frankfurtu, te na najvećem američkom sajmu inovacija Impex u Pittsburgu.

Misija nam je napraviti najbolji proizvod ove vrste na svijetu, zadovoljstvo vlasnika te stalno podizanje razine kvalitete proizvoda i usluge.

Ovime Vas kao kupce i Vas potencijalne kupce molimo da sve sugestije, primjedbe, prijedloge kao i pohvale uputite nama da imamo više informacija za zajednički napredak.

VIKING SUSTAV GRIJANJA su jednostavni, sastoje se od provjerenih klasičnih lijevanih Lipovica radijatora, gdje svaki pojedini ima sve elemente za samostalan rad.
Povezuje ih jedino kabel ili bežični signal. Sustav grijanja može se povezati sa centralnim sobnim termostatom programatorom pa djeluju kao jedinstven sustav dok sa ručnim upravljanjem za svaki radijator zasebno regulirate željenu temperaturu.

Nema gubitaka na peći, dimnjaku, pumpama, cijevima jer istih nema jer nisu potrebni. Sva energija se utroši unutar radijatora iz kojeg ižaruje u prostor koji grijemo.

POTROŠNJA: Informacije o potrošnji od naših dugogodišnjih kupaca su 40-70 kn/m2 godišnje što ovisi o stanju izolacije objekta, klimatskom području i samom načinu grijanja.

PREDNOST: Prednost Viking radijatora pored klasičnog uljnog radijatora je u dizajnu članka, koji ima trostruko veću razvijenu površinu od klasičnog rebrastog uljnog radijatora, te aluminij kao materijal koji ima dva i pol puta veću toplinsku vodljivost od željeza, rebrasti dizajn na Viking radijatoru tvori uske kanale za prirodno usmjereno strujanje zraka. Što se tiče isplativosti, ovo je od električnog grijanja najpovoljnije grijanje jer imate akomulaciju topline i klasične radijatore, koje možete u budućnosti spajati na bilo koje grijanje, tipa solarno ili plinsko.

JAMSTVO: Jamstvo na Viking električne dijelove iznosi 36 mjeseci, dok na radijatorske članke jamstvo traje 20 godina.

Stari sustavi
Zajedničke kotlovnice i grupni masivni sustavi grijanja odlaze u povijest!!! Živimo u doba etažnog grijanja i svatko gospodari svojm energijom.

VIKING sustav grijanja
Električno grijanje bez cijevi, bojlera i kotlovnica!!! Čisto…tiho…efikasno!!!

Preinaka podrazumjeva sljedeće:
1.Ukoliko je potrebno naš izlazak na teren i skidanje radijatora sa postojećeg sustava ili Vaša demontaža i šalje se kurirskom službom kod nas
2. kod dolaska radijatora odmah kreću na ispitivanje
3. izrada grijača (ovisno o širini članka = jačina 100-120W po članku)
4. izrada električne kutije na kojoj se nalazi termostat 0-90 stupnjeva sigurnosni prekidač i gumb za paljenje i gašenje
5. radijatori se pune uljem, ugrađuje grijač, električna kutija
6. Ispitivanje
7. dostava kurirskom službom ili naša dostava i montaža

Sažetak
Datum
Naziv
VIKING d.o.o. -ELEKTRIČNI RADIJATORI
Ocjena
51star1star1star1star1star

AKCIJSKI POPUST OD 15% ZA SVE NOVE RADIJATORE

Sažetak
Datum
Naziv
VIKING d.o.o. -ELEKTRIČNI RADIJATORI
Ocjena
51star1star1star1star1star
https://www.youtube.com/watch?t=7&v=jzGb8slWDA0

Pogledano 8931 put(a), 4 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TEHNO – DOM d.o.o.

TEHNO – DOM d.o.o.

016141 894

Karlovačka cesta 52C, Zagreb, Croatia

08:00 - 19:00

Oznaka na karti

  Tehno dom d.o.o.  Pročitaj više »

PROSINEČKI -Ovlašteni Vaillant servis

PROSINEČKI -Ovlašteni Vaillant servis

098 823 842

Nova cesta 184, Zagreb, Croatia

kontakt na mobitel: 00:00 - 24:00 ured: 07:00 - 15:00

Oznaka na karti

35 godina Vama na usluzi! Donosimo u vaše prostore-toplinu, čaroliju rješenje vaših kupaonskih i kuhinjskih aplikacija. Kao Vaillant partner donosimo cijelovita rješenja u skladu sa ekologijom, suvremenim dizajnom, te uštedom energije na…  Pročitaj više »

Klima projekt Zagreb d.o.o

Klima projekt Zagreb d.o.o

01/5803 430

Savska cesta 118, Zagreb, Croatia

08:00-16:00

Oznaka na karti

Naša djelatnost sadržava isporuku klima opreme, montažu te održavanje i servisiranje iste.  Pročitaj više »