Vikendica Bobica

Pokupski Gladovec 144, Pokupsko, Croatia

Web stranica

+385 95 80 11 348

} 00:00 - 24:00

 

…smještena je šumi, tik iznad rijeke Kupe. Ima kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i spavaću sobu u potkrovlju. Opremljena je za ugodan boravak do maksimalno 5 osoba (dva ležaja u spavaćoj sobi, kutna garnitura za razvlačenje u dnevnoj i pomoćni ležaj).

Površina kuće je 50 m2, a površina okućnice 1000 m2 (šuma). Ima struju i vodu iz javnog vodovoda, a grije se na drva (kaljeva peć).

U kući je raspoloživo potrebno posuđe za pripremanje i serviranje jela i pića, hladnjak, keramička ploča za kuhanje, dva TV, posteljina, ručnici, šamponi, osnovne namirnice (sol, šećer, ulje..), društvene igre.

Iza je kuće je zidani kamin za pripremu roštilja, peke ili kotlića.

Kuća se može koristiti kroz cijelu godinu, a mi ćemo se potruditi da Vam i kroz uređenje interijera upotpunimo doživljaj svakog pojedinog godišnjeg doba.

Aktivnosti

Osim što pruža idealne uvjete za relaksaciju uz umirujuće zvukove šume i rijeke, vikendica Bobica je i idealno mjesto za povezivanje s prirodom.

Šetnje šumom, vožnja biciklima, roštiljanje, ribolov (ispred kuće), sakupljanje gljiva, kestena i ljekovitog bilja, učinit će Vaš boravak još nezaboravnijim.

U sezoni se možete kupati na uređenoj mjesnoj plaži (kafić, tereni za odbojku na pijesku, nogomet i košarku) koja je udaljena od kuće svega 1200 m.

Isto toliko udaljen je i centar sela u kojem je samoposluga, pošta, bankomat, restoran, kafići, crkva, autobusna stanica.

Bobica09 Bobica03

 

Pogledano 1409 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa