VETERINARSKA AMBULANTA ŠEGOTA

Grahorova ulica 15, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 777 1078

} pon-pet: 09:00-20:00, sub: 09:00-13:00

O nama

Naš tim brižnih i iskusnih veterinara i veterinarskih tehničara jamčit će kvalitetnu zdravstvenu skrb Vašem ljubimcu, individualni pristup te podvrgavanje samo neophodnim zahvatima. Također, nastojat ćemo da se vrijeme boravka u ambulanti svede na najkraću moguću mjeru kako bi se izbjegao nepotreban stres. Želja nam je da pacijenti rado i bezbrižno dolaze u naše prostore ili barem bez puno straha.

Cilj nam je pružiti široku paletu veterinarskih usluga u samom centru Zagreba.

Pored pasa, mačaka, kunića i tvorova u našu su ambulantu dobrodošle i druge životinje poput zamorčića, činčila, degua, štakora, hrčaka, skočimiševa, miševa, ptica, gmazova i drugih.

U veterinarskoj ambulanti Šegota Vaš će ljubimac dobiti potpunu primarnu veterinarsku njegu (preventivna cijepljenja, pregledi, dijagnostika bolesti, kastracije…), ali i niz specijalističkih pregleda poput dermatološkog, oftalmološkog ili kardiološkog. Uz to, rado ćemo Vas savjetovati o njezi, hranidbi i odgoju Vaših ljubimaca.
Budući da nam životinje čine život bogatijim i ljepšim, trudit ćemo se i mi Vašim i našim ljubimcima učiniti život što kvalitetnijim i ljepšim.

USLUGE

  • PREVENTIVA- Štenci i mačići imaju kolostralna antitijela do dobi od oko 3 mjeseca. Njihov nivo počinje padati u dobi između 6 i 8 tjedana, ovisno o cjepnom statusu majke. Upravo u toj dobi štenad prima prvo cjepivo protiv zaraznih bolesti : štenećak, parvoviroza, zarazni hepatitis pasa, zarazni laringotraheitis pasa (virus parainfluenze i adenovirus tip 2) te leptospiroza (najčešći serovarovi Canicola and Icterohaemorrhagiae).
  • PREGLEDI- U veterinarskoj ambulanti Šegota vaš će ljubimac dobiti potpunu primarnu veterinarsku njegu (preventivna cijepljenja, pregledi, dijagnostika bolesti, kastracije…), ali i niz specijalističkih pregleda poput dermatološkog, oftalmološkog, kardiološkog.
    Osim rutinskih operacija pacijenti će se moći podvrći i složenijim operacijama, što zahtjeva i posebna znanja, ali i svu potrebnu opremu za sigurno vođenje anestezije, te praćenje vitalnih funkcija pacijenata.
  • KRIRUGIJA- Osim rutinskih operacija pacijenti će se moći podvrći i složenijim operacijama, što zahtjeva i posebna znanja, ali i svu potrebnu opremu za sigurno vođenje anestezije, te praćenje vitalnih funkcija pacijenata.
  • DIJAGNOSTIKA- Većina će se dijagnostičkih postupaka moći napraviti u samoj ambulanti, što uključuje: hematološke i biokemijske analize krvi, određivanje razine hormona i lijekova u krvi, fizikalno-kemijska i bakteriološka analiza urina, pretraga kože, biopsije i punkcije tkiva, ultrazvučnu pretragu.
  • ONKOLOGIJA- Nažalost, kao i kod ljudi, životinje sve češće obolijevaju od tumora. Stoga smo osigurali specifičan pristup tom vrlo ozbiljnom području veterine, što uključuje točno utvrđivanje porijekla i karaktera tumora, liječenje (medikamentozno i/ili kirurško), te praćenje pacijenta tijekom i nakon liječenja.
  • REPRODUKCIJA- Određeni broj vlasnika će se odlučiti i da njihovi ljubimci osjete čari „majčinstva“ odnosno da donesu pomladak na svijet. Naravno, ima onih koji su uzgajivači i o tome dosta znaju, ali i onih koji nemaju nikakvog iskustva u tom području. Nudimo potpunu uslugu planiranja i vođenja graviditeta, kao i pomoć tijekom poroda, bilo da je riječ o prirodnom porodu ili carskom rezu (elektivni/hitni). Također, savjetujemo vlasnike kod hranjenja majke, te odgoja i hranjenja mladunčadi.
  • STOMATOLOGIJA- Zdravlje zuba je vrlo važno u životu kućnih ljubimaca, jer bolesni zubi mogu znatno narušiti kvalitetu života i izazvati oboljenja ne samo na njima samima nego i na drugim organima što može imati za posljedicu i uginuće. Stoga ćemo u našoj ambulanti osigurati primjerenu zdravstvenu zaštitu zuba.

 

Pogledano 1914 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TAXI ZOO MOBIL – PRIJEVOZ KUĆNIH LJUBIMACA

+38598 93 55 333

Trpinjska ulica 23A, Zagreb, Hrvatska

pon-ned: 00:00-24:00

Oznaka na karti

DRAGI NAŠI KLIJENTI I ONI KOJI ĆE TO TEK POSTATI ! Nikad prije na ovim prostorima nije bilo djelatnosti ovakvoga tipa.  Pročitaj više »

KALI – SALON ZA NJEGU PASA

KALI – SALON ZA NJEGU PASA

0912542514

Petrinjska ulica 83/1, Zagreb, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

O NAMA: Salon Kali je nastao iz velike i dugogodišnje ljubavi i želje za brigom o psima. Zna se da je lijepa i uredna dlaka najbolji odraz zdravstvenog stanja životinje, no…  Pročitaj više »

DR.DOLITTLE – HOTEL ZA KUĆNE LJUBIMCE

DR.DOLITTLE – HOTEL ZA KUĆNE LJUBIMCE

016578181

Gajić ulica 5, Hrvatski Leskovac, Croatia

08:00 - 22:00

Oznaka na karti

Hotel za kućne ljubimce Dr.Dolittle, osnovan je prije 5 godina.  Pročitaj više »