TETRA STUDIO

Hribarov prilaz 10, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

016632707

} 08:30-09:00h

Digitalni foto studio Tetra djeluje već više od dva desetljeća, postupno izrastajući u priznat i cijenjen studio na području pružanja usluga multimedijskog karaktera, a posebnu pažnju posvetili smo fotografiranju i snimanju vjenčanja.

Kvaliteta usluga i proizvoda naš je prioritet, znanje i entuzijazam naš pokretač, a profesionalna oprema, ljudstvo i vaše povjerenje naša potpora.

Svojim dugogodišnjim radom dokazali smo se kvalitetom na području foto-video djelatnosti kao renomirana obrtničko obiteljska radionica. U posao ulažemo najnovija tehnička sredstva, znanje, dugogodišnje iskustvo volju te konkurentne cijene na zadovoljstvo naših klijenata.

Da bismo našu uslugu upotpunili, pokrenuli smo i vlastitu proizvodnju vjenčanih albuma, pozivnica i zahvalnica kao i “wedding book-ova” printanih na visokokvalitetnom pisaću , koji omogućava širi raspon boja nego klasična fotografija.
Iz ponude možemo izdvojiti i preko sto vrsta korica za book-ove, u čijem dizajnu možete i sami sudjelovati.

*Naš INSTAGRAM profil

Pogledano 623 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

WEDDING STUDIO TIME – FOTO VIDEO VJENČANJA

+385 1 3098 175

Krapinska ulica 5, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-20:00, sub: 08:00-14:00

Oznaka na karti

O nama Fotografije vjenčanja su ono što ostaje kao jedna od najtrajnijih uspomena na dan uplovljavanja u bračni život. Vjenčanje, osim za mladence, predstavlja poseban izazov i za fotografa.  Pročitaj više »

FOTO VIDEO LEA

+38591 22 14 333

Ulica Ladislava Šabana 28, Sesvete, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

Foto video Lea je studio specijaliziran za fotografiranje i video snimanje vjenčanja. Najnovija tehnologija i naše dugogodišnje iskustvo garancija su da će Vaš najsvečaniji dan biti zabilježen na moderan i jedinstven način.…  Pročitaj više »