STAMBENI KUTAK

Ljubijska ulica 69, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 29-92-910

} 08:00-16.00

TD društvo Stambeni kutak registrirano je 2008. godine i osnobna mu je djelatnost upravljanje zgradama. Osnovali su ga znalci koji su dugi niz godina radila u tom području gospodarstva, sa isključivom željom da se nekretninama upravlja na drugačiji i pristupačniji način od uobičajenih.

U suradnji s našim dugogodišnjim poslovnim partnerima u ovoj djelatnosti nastojimo postići višu razinu upravljanja i održavanja nekretnina, a posebice putem financiranja radova koje možemo omogućiti, te na taj način očuvati i povećati vrijednost nekretnine. Naša je temeljna misija je stalno poboljšavati razinu kvalitete usluga i što više zadovoljiti korisnike, a čemu u cjelosti odgovara i naš slogan:
MI SMO POUZDAN PARTNER JER RAZUMIJEMO VAŠE POTREBE
Nadamo se da ćete nam pokloniti Vaše povjerenje, a mi ćemo se truditi uzvratiti kvalitetnim i korektnim radom, te tako opravdati ukazano nam povjerenje.

ODRŽAVANJE

HITNE INTERVENCIJE

  • U većini slučajeva radi se o hitnim popravcima vodovodne i odvodne instalacije, kanalizacije, strojnom čišćenju kanala, instalacijama centralnog grijanja i elektroinstalacijama. Ovi radovi po svojoj naravi zahtijevaju hitnu intervenciju radi sprečavanja većih šteta na stanovima.
  • Temeljem prijave predstavnika suvlasnika o potrebi hitne intervencije i hitnog otklanjanja nastalog kvara pristupa odmah, jer se radi o velikim tlakovima vode u mreži ( vodovod, kanalizacija, centralno grijanje), i izazivanju dodatnih posljedičnih šteta.
  • Osim hitnosti intervencije na otklanjanju kvara u pravilu se radi o nedostacima koji su u podu ili zidu, te se ne može sa sigurnošću predvidjeti mogući zahvat. Ako se radi o instalacijama centralnog grijanja, intervencija mora biti žurna, jer se radi o velikim pritiscima vrele vode u mreži.
  • Kada je riječ o plinskim instalacijama, intervencija mora biti posebno žurna i u njoj obvezatno sudjuluju Gradska plinara ili njezini ovlašteni kooperanti.
  • Kada su u pitanju elektroinstalacije, intervencije su hitne radi sprečavanja eventualnih požara i sl.
  • Za hitne popravke, cijene radova utvrđene su cjenikom radova. Kod hitnog otklanjanja kvara subotom, nedjeljom i praznikom, cijene intervencije, radova su iste.
    MALI POPRAVCI odnose se na manje građevinske zahvate, bravarske i staklarske radove, popravke krovova, saniranje prodora vode itd.

MALI POPRAVCI odnose se na manje građevinske zahvate, bravarske i staklarske radove, popravke krovova, saniranje prodora vode itd.

VELIKI POPRAVCI uključuju sanacije konstruktivnih (nosivih) dijelova zgrade, sanacije pročelja, kosih i ravnih krovova, dimnjaka, itd.

DODATNE POGODNOSTI

-Sve zgrade kojima upravlja Stambeni kutak d.o.o. imaju vlastite žiro račune u PBZ-u koja je naša poslovna banka.
Predstavnik suvlasnika mora uz upravitelja, pohraniti svoj potpis prilikom otvaranja žiro računa zgrade. Za sva dodatna plaćanja sa žiro računa zgrade, a koja se ne odnose na zakonom propisane ili ugovorne obveze kao trajno poznate, a koja se paćaju automatizmom, predstavnik suvlasnika mora ovjeriti račun bez koje ovjere plaćanje nije moguće.

-U našem načinu upravljanja predstavnik suvlasnika obvezno sudjeluje u izboru uzvođača radova. Po obavljenom izboru, potpisuje i ovjerava izabranu ponudu temeljem koje se pristupa izvođenju radova.
Svaka zgrada, odnosno ulaz imaju svoj poseban žiro račum Upravitelj predstavniku suvlasnika dostavlja pismeno financijsko izvješće svaka tri ( 3 ) mjeseca koje sarži finacijsko stanje na žiro računu, popis poslova po grpama upravljanja i njihovu visina troška, pregled redovitosti plaćanja pričuve po suvlasnicima i njihova dugovanja, te analitička specifikacija svakog pojedinog računa za obračunsko razdoblje

-Sve velike radove ili investicijsko ulaganje moguće je financirati putem kredita naše poslovne banke na rok do deset ( 10 ) godina ili pak uz zajmove naših kooperanata za radove koji se ne mogu pokriti iz sredstava zajedničke pričuve.

PRAVNI OKVIR

 

Pogledano 945 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AGENCIJA BEDINERICE – SERVIS ZA ČIŠĆENJE

38514650179

Martićeva ulica 67, Zagreb, Hrvatska

Oznaka na karti

Bedinerice je agencija za pomoć u kući specijalizirana za pružanje usluga – čišćenja, glačanja, kuhanja, odlazaka u trgovinu i na tržnicu.  Pročitaj više »

SERVIS EKO DOM- SERVIS ZA ČIŠĆENJE

+385 98 911 96 07

Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

O NAMA… Servis za čišćenje “Eko Dom” je otvoren nakon što je vlasnica obrta 8 godina čistila privatne i poslovne prostore, uključujući i Diplomatske rezidencije u Zagrebu.  Pročitaj više »

KUĆANSKI POSLOVI ANKICA LIVIĆ

+38598 191 6441

Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-21:00

Oznaka na karti

Lijep pozdrav! Ja sam Ankica Livić. Strastvena ljubiteljica čistog i urednog doma, kvalitetne zdrave hrane i sokova.  Pročitaj više »