STAMBENI KUTAK

Ljubijska ulica 69, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 29-92-910

} 08:00-16.00

TD društvo Stambeni kutak registrirano je 2008. godine i osnobna mu je djelatnost upravljanje zgradama. Osnovali su ga znalci koji su dugi niz godina radila u tom području gospodarstva, sa isključivom željom da se nekretninama upravlja na drugačiji i pristupačniji način od uobičajenih.

U suradnji s našim dugogodišnjim poslovnim partnerima u ovoj djelatnosti nastojimo postići višu razinu upravljanja i održavanja nekretnina, a posebice putem financiranja radova koje možemo omogućiti, te na taj način očuvati i povećati vrijednost nekretnine. Naša je temeljna misija je stalno poboljšavati razinu kvalitete usluga i što više zadovoljiti korisnike, a čemu u cjelosti odgovara i naš slogan:
MI SMO POUZDAN PARTNER JER RAZUMIJEMO VAŠE POTREBE
Nadamo se da ćete nam pokloniti Vaše povjerenje, a mi ćemo se truditi uzvratiti kvalitetnim i korektnim radom, te tako opravdati ukazano nam povjerenje.

ODRŽAVANJE

HITNE INTERVENCIJE

  • U većini slučajeva radi se o hitnim popravcima vodovodne i odvodne instalacije, kanalizacije, strojnom čišćenju kanala, instalacijama centralnog grijanja i elektroinstalacijama. Ovi radovi po svojoj naravi zahtijevaju hitnu intervenciju radi sprečavanja većih šteta na stanovima.
  • Temeljem prijave predstavnika suvlasnika o potrebi hitne intervencije i hitnog otklanjanja nastalog kvara pristupa odmah, jer se radi o velikim tlakovima vode u mreži ( vodovod, kanalizacija, centralno grijanje), i izazivanju dodatnih posljedičnih šteta.
  • Osim hitnosti intervencije na otklanjanju kvara u pravilu se radi o nedostacima koji su u podu ili zidu, te se ne može sa sigurnošću predvidjeti mogući zahvat. Ako se radi o instalacijama centralnog grijanja, intervencija mora biti žurna, jer se radi o velikim pritiscima vrele vode u mreži.
  • Kada je riječ o plinskim instalacijama, intervencija mora biti posebno žurna i u njoj obvezatno sudjuluju Gradska plinara ili njezini ovlašteni kooperanti.
  • Kada su u pitanju elektroinstalacije, intervencije su hitne radi sprečavanja eventualnih požara i sl.
  • Za hitne popravke, cijene radova utvrđene su cjenikom radova. Kod hitnog otklanjanja kvara subotom, nedjeljom i praznikom, cijene intervencije, radova su iste.
    MALI POPRAVCI odnose se na manje građevinske zahvate, bravarske i staklarske radove, popravke krovova, saniranje prodora vode itd.

MALI POPRAVCI odnose se na manje građevinske zahvate, bravarske i staklarske radove, popravke krovova, saniranje prodora vode itd.

VELIKI POPRAVCI uključuju sanacije konstruktivnih (nosivih) dijelova zgrade, sanacije pročelja, kosih i ravnih krovova, dimnjaka, itd.

DODATNE POGODNOSTI

-Sve zgrade kojima upravlja Stambeni kutak d.o.o. imaju vlastite žiro račune u PBZ-u koja je naša poslovna banka.
Predstavnik suvlasnika mora uz upravitelja, pohraniti svoj potpis prilikom otvaranja žiro računa zgrade. Za sva dodatna plaćanja sa žiro računa zgrade, a koja se ne odnose na zakonom propisane ili ugovorne obveze kao trajno poznate, a koja se paćaju automatizmom, predstavnik suvlasnika mora ovjeriti račun bez koje ovjere plaćanje nije moguće.

-U našem načinu upravljanja predstavnik suvlasnika obvezno sudjeluje u izboru uzvođača radova. Po obavljenom izboru, potpisuje i ovjerava izabranu ponudu temeljem koje se pristupa izvođenju radova.
Svaka zgrada, odnosno ulaz imaju svoj poseban žiro račum Upravitelj predstavniku suvlasnika dostavlja pismeno financijsko izvješće svaka tri ( 3 ) mjeseca koje sarži finacijsko stanje na žiro računu, popis poslova po grpama upravljanja i njihovu visina troška, pregled redovitosti plaćanja pričuve po suvlasnicima i njihova dugovanja, te analitička specifikacija svakog pojedinog računa za obračunsko razdoblje

-Sve velike radove ili investicijsko ulaganje moguće je financirati putem kredita naše poslovne banke na rok do deset ( 10 ) godina ili pak uz zajmove naših kooperanata za radove koji se ne mogu pokriti iz sredstava zajedničke pričuve.

PRAVNI OKVIR

 

Pogledano 938 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ČISTILICA – SERVIS ZA ČIŠĆENJE

+38591 9564 349

Ulica Zvonimira Rogoza 3, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

Čistilica d.o.o.  Pročitaj više »

GRATIUS D.O.O. – ODŠTOPAVANJE I SNIMANJE CIJEVI KANALIZACIJE

+38598 351 790

Trepčanska ulica 42, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

-Gratius d.o.o. već se niz godina profesionalno bavi uslugama odštopavanja i snimanja kanalizacije u objektima visokogradnje i niskogradnje, a za potrebe privrednih subjekata i kućanstava.  Pročitaj više »

MS DERATIZACIJA

+385 1 384 28 60

Ulica Loparska III 6, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-16:00

Oznaka na karti

Tvrtka M.S. DERATIZACIJA d.o.o. osnovana je 2002.g. Od tada se tvrtka konstantno razvija, kako u pogledu kvalitete, tako i brojem zaposlenih.  Pročitaj više »