ŠRC JELENOVAC – SPORTSKI CENTAR

Kosirnikova ulica 72, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

3851 3774 280

ŠRC Jelenovac – centar o kojem ste oduvijek sanjali. Sportska dvorana, caffe bar, restoran, trgovina, fitness centar i kladionica na jednom mjestu. Podno Sljemena, okruženo šumom, samo 15 minuta od centra grada. Ljubazno i nasmijano osoblje čeka na vas. Osiguran parking za sve posjetitelje.

RESTORAN

Restoran ŠRC Jelenovca u zimskom periodu nalazi se u zatvorenom, grijanom prostoru, a u ljetnom periodu u vrtu koji je obrastao zelenilom. Ugođaj upotpunjuje fontana sa ribicama i kornjačama. Raznovrstan izbor hrane i pića zadovoljit će i najzahtjevnije nepce. Nudimo hladna i topla predjela, roštilj sa drvenim ugljenom, peku (teletina i janjetina), ražanj (janjetina i odojak), slastice i mnoga druga jela. Svaki radni dan nudimo kuhane gablece, a prema dogovoru organiziramo proslave krstitki, pričesti, krizme, vjenčanja i rođendana. Razni domjenci, godišnjice i okupljanja takoder su dio naše ponude. Organiziramo i proslave Dana zaljubljenih, Martinja i doček Nove godine. Ako biste željeli zaplesati, svaki petak i subotu, te prema dogovoru, u našem prostoru svira glazbeni sastav “Šarmeri”.

GABLECI

SPORTSKA DVORANA

Mali nogomet i košarka samo su neki od sportova koje možete igrati u nasoj dvorani. Zimi grijana, ljeti ugodno hladna zbog okruženja šume, s parketom kao podlogom, tribinama i semaforom, idealna je za rekreaciju ili nadmetanje. Popratni dio dvorane su svlacionice s ključevima i tuševima, te osiguran parking za korisnike. Zasigurno ćete pronaći svoje mjesto u nekoj od naših malonogometnih liga i turnira ili termin za rekreativno igranje.

FITNESS

FITNESS CENTAR

Ponudu fitness centra proširili smo i prilagodili potrebama modernog čovjeka i tegoba koje prate moderni način življenja. Stres, nekretanje, loša prehrana, pušenje i alkohol, glavni su uzroci većine bolesti s kojima se nosimo, zato je stručni tim fitnes centra složio programe koje nudimo kako bi vam pomogli da se osječate dobro i da živite sa što manje boli. Posjetite nas, pronađite program za Vas i krenite u ozdravljenje.

TRIM

Teretana sa spravama za aerobni i anaerobni trening. Izrađujemo programe za individualno vježbanje, prilagođene svakoj osobi i njenom zdravstvenom stanju.

SAUNA

Izbacite umor, stres i otrove koje ste nakupili tokom tjedna uživajući u finskoj sauni i opuštajući se u toplom bazenu.

BAZEN

Imate li problema sa sportskim ozljedama, zategnutim mišićima, bolovima u vratu i sličnim tegobama, dođite kod nas i opustite se uz laganu hidro masažu.

MASAŽE

Masaža za bol, za opuštanje, za drenažu, za glavobolju, za bolne mišiće, za miogeloze, za celulit, za ljepotu, za bolne živce, za lošu cirkulaciju, za išijas…… Nađite Vaš problem i posjetite nas jer Vam možemo pomoći i savjetovati Vas kako da si pomognete.

JUTRO

U jutarnjim terminima nudimo medicinske masaže umirovljenicima te, linfnu drenažu i masažu leđa trudnicama.

VIKEND

Možete iznenaditi Vašu ženu, djevojku, partnera, supruga, poslovne partnere i druge drage Vam osobe i rezervirati si termin od 1 do 4 sata, Priredit ćemo Vam ugodnu i intimnu atmosferu uz korištenje saune, bazena i opuštajućih masaža. Rezervirajte termin i provedite ugodno vrijeme daleko od svih problema.

CAFFE BAR

Idealno mjesto za jutarnju kavicu i listanje novina. Otvorena terasa sa zabavnim igrama: biliard, stolni nogomet, fliper, autići i ostalo. Sve vrste bezalkoholnih i alkoholnih pića uz povremene party-e. U sklopu caffe bara nalazi se i sportska kladionica, pa možete iskušati svoju sreću.

Pogledano 1500 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

DRUŠTVO SPORSTKE REKREACIJE (DSR) OMEGA

+38595 9047124

Šubićeva ulica 55, Zagreb, Hrvatska

pon-sub: 09:00-22:30, ned: 16:00-22:00

Oznaka na karti

Društvo sportske rekreacije “Omega” postoji već niz godina i temeljna mu je djelatnost organizacija i provođenje sportske rekreacije, kako za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, djecu poginulih branitelja, tako…  Pročitaj više »