SKIJE I BICIKLI MR. BIG SPORT

Avenija Dubrava 150, Zagreb, Croatia

Web stranica

099 4123 137

} 09:00 - 17:00

Ljubitelji prirode i biciklizma! Izaberite nešto iz programa Fuji, Gary Fisher ili Trek. U Mr. Big Sportu u zagrebačkoj Dubravi možete nabaviti i atestirane dječje sjedalice kao i napraviti kompletan servis bicikla. Od štelanja kočnica, podmazivanja svih dijelova, centriranja kotača, zamjene obruča… A ukoliko ste kupili novi bicikl, rastavljen i zapakiran u kutiji ne gubite živce i vrijeme. Navratite u Dubravu da vam ga profesionalci slože za par trenutaka.

mrbig6

Ukoliko pak zimu odlučite provesti Mr Big Sport opet će vam trebati. Bez obzira trebaju li vam nove skije, board, pancerice, nešto od nove opreme ili želite servisirati svoju već postojeću, dolaskom u ovaj servis nećete pogriješiti. Vlasnik Goran Babačić uz svoje 10 godišnje iskustvo znat će točno što vam treba.

Uostalom, zašto kupovati? U Mr. Bigu kompletnu opremu možete i iznajmiti. I za velike i za male skijaše na raspolaganju je najam kompletne ski opreme pa čak i kacige za klince. Opremu možete iznajmiti na dan, tjedan, sezonu… Kako vam odgovara. Za one koji se odluče za nešto novo, na raspolaganju su im skije i boardovi provjerenih firmi: Volkl i Blizzard.

Ukoliko se pak odlučite na zimski odmor otići sa svojim skijama tada navratite da vam opremu pripreme za najveće izazove. Rado će vam u ovom servisu pomoći i kod montaže i demontaže vezova, nabrusiti klizne površine i kantove, napraviti voskanje ili pokrpati nastala oštećenja. Trebate li krovne nosače za skije ili možda bicikl, nema problema i toga ima.

mrbig7

Ovu proljeće, ljeto i jesen sjednite na dva kotača i uživajte u radostima biciklizma, a već u zimu uživajte u snijegu na skijama ili boardovima. Da bi vaše uživanje bilo sigurno i potpuno – obavezno posjetite Mr. Big Sport.Trebate servis? Nema problema – dobit ćete i popust od 30%.

Ovu proljeće, ljeto i jesen sjednite na dva kotača i uživajte u radostima biciklizma, a već u zimu uživajte u snijegu na skijama ili boardovima. Da bi vaše uživanje bilo sigurno i potpuno – obavezno posjetite Mr. Big Sport.Trebate servis? Nema problema – dobit ćete i popust od 30%.

Pogledano 1222 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SORIA NATURAL – PROIZVODI OD LJEKOVITOG BILJA

+385 91 7869 111

Istarska ulica 45 b, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-19:00

Oznaka na karti

Tvrtka SORIA NATURAL® jedna je od vodećih tvrtki u Europi na području fitoterapije. Koristimo najmoderniju tehnologiju, koja omogućuje da su proizvodi od ljekovitog bilja koje nudimo puno djelotvorniji.  Pročitaj više »

UDRUGA NADA – POMOĆ OBOLJELIMA OD POREMEĆAJA U PREHRANI

+38599 848 51 67

Ksaver 200, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Dobrodošli Anoreksija i bulimija nervosa poznate su kroz povijest ali u međuvremenu nisu shvaćane kao bolest već kao način života i oboljeli su bili kvalificirani kao čudaci,sveci ili vještice.Prvi detaljni…  Pročitaj više »

GREEN- BEZGLUTENSKI PROIZVODI

+385 1 2498 220

Maksimirska cesta 116, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 0800-:20:00, sub: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Zašto green? GREEN je otvoren sa ciljem da Vam olakša put do proizvoda iz srca prirode.  Pročitaj više »