SIMON D.O.O. – PRODAJA I SERVIS LABORATORIJSKE OPREME

Širinečka ulica 29, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 299 4546

} 08:00-16:00

“SIMON d.o.o.” je privatna tvrtka osnovana 1991.god. Počeli smo kao ugovorni servis poznate američke tvrtke Abbott. Kao serviseri pokrivali smo čitav teritorij Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. 1996. počinjemo razvijati svoj vlastiti program, ali ostajemo u dijagnostici. Razvijamo suradnju s mnogim poznatim svjetskim firmama iz područja laboratorijske tehnike. Kao tvrtka koja je proistekla iz servisa, veliku pažnju poklanjamo tom segmentu stalnim stručnim usavršavanjem osoblja. Stječemo brojne autorizacije i certifikatete te tako postajemo pouzdan partner našim korisnicima. Posjedujemo dva posebna skladišta, u kojima na prikladnoj temperaturi držimo svu potrebnu opremu, rezervne dijelove i potrošnu robu (otopine , reagense i testove) za tromjesečne potrebe naših kupaca. Tako hitro i kvalitetno možemo pokriti potrebe naših krajnjih korisnika. U opremanju ili zanavljanju laboratorija nudimo Vam kompletno rješenje, kvalitetnu opremu i brz servis, bilo da se radi o dijagnostičkim aparatima, opremi za pripremu uzoraka ili sterilizaciju.

SERVIS:

Za sve zastupane proizvođače nudimo kvalitetan ovlašteni servis i održavanje aparata unutar i van garantnog roka. Naši certificirani serviseri imaju iskustvo, volju i želju pomoći vam na najbolji izvediv način. Osim vlastitih aparata, često smo u mogućnosti popraviti i održavati aparate drugih proizvođača ili uređaje starijih godišta.

UMJERAVANJE I KALIBRACIJA:

U mogućnosti smo brzo, kvalitetno i kompetitivno umjeriti i/ili kalibrirati slijedeće uređaje:

 • centrifuge svih proizvođača, sa ili bez hlađenja
 • temperaturne kupelji (vodene, pješčane i uljne)
 • komore za održavanje temperature (zamrzivači, hladnjaci, inkubatori, sušionici, sterilizatori)
 • fotometre i spektrofotometre
 • Awareness-ove biokemijske analizatore, čitače i perače mikrotitar ploča

Umjeravanje vršimo po unutarnjim propisanim pravilima, slijedeći upute proizvođača i internacionalno korištene postupke. Naši instrumenti umjereni su u umjernim laboratorijima akreditiranim po HRN ISO/IEC 17025 standardima, članovima HAA (Hrvatske akreditacijske agencije). Za postupke u kojima se koriste referentne tvari (fotometri, spektrofotometri), koristimo setove kalibriranih otopina s vlastitim uputstvima i certifikatima slijedivim po NIST standardima.

RABLJENI UREĐAJI:

 • imate li potrebu za laboratorijskim uređajem, a nemate sredstva za novi aparat?
 • potreban vam je backup aparat, u slučaju da vam glavni aparat zakaže?
 • htjeli biste uvesti novi postupak, ili metodu, a ne znate hoće li biti isplativa?

Možda je vaše rješenje ispravan rabljeni, ili tvornički zanovljen aparat! Kao tvrtka koja se od osnutka bavi servisom, svakako dobivate garanciju da će vaš uređaj nastaviti raditi ispravno i pouzdano, a u slučaju potrebe servisa i dalje stojimo uz vas u garantnom roku i van njega.

OTKUP APARATA:

Imate li stari laboratorijski uređaj kojeg ste namijenili otpisu? Pitajte nas, možda Vam možemo pomoći otkupom vašeg uređaja!

 • za Vaš stari uređaj dobit ćete refundaciju u tržišnoj vrijednosti rabljenog uređaja,
 • pomoći ćete nekome tko treba takav uređaj i
 • produžit ćete korisni vijek uređaja, smanjujući otpad

KATALOG UREĐAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pogledano 675 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MTB INŽENJERING

01 2866 893

Čulinečka cesta 87, Zagreb, Croatia

Oznaka na karti

MTB-inženjering d.o.o.  Pročitaj više »

LICITAR- STUDIO ZA DIZAJN I IZRADU UKRASNIH PREDMETA

+3851 301 4370

Gvozdanska ulica 13 d, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 07:00-15:00

Oznaka na karti

O nama Licitar, studio za dizajn i izradu predmeta za ukras i uspomenu, obrt je kojega je 2001. osnovala Nina Jecić.  Pročitaj više »

ERUDIO USLUGE- UGOSITELJSKA OPREMA

+385 91 2225 666

Ulica Matka Mandića 49, Zagreb, Hrvatska

09:00-18:00

Oznaka na karti

Tvrtka ERUDIO USLUGE d.o.o. bavi se edukacijama, uvođenjem novih tehnologija, planiranjem i prodajom profesionalne ugostiteljske opreme.  Pročitaj više »