SERVIS ZA ČIŠĆENJE VUKOVIĆ

Ulica Zoranićeve planine 24, Croatia

Web stranica

098386955

} 07:00 - 22:00

Od 1995. godine smo s Vama te radimo na području cijele zagrebačke županije!
Naša bogata ponuda usluga čišćenja uključuje:

– Pranje tepiha na licu mjesta ili u našem prostoru – uključen dovoz i odvoz tepiha! (vraćamo čisto i suho)
– Čišćenje i osvježavanje tepisona i ugrađenih tepisona
– Pranje tapeciranog namještaja
– Redovito čišćenje i održavanje stubišta (privatnih i zajedničkih)
– Čišćenje i održavanje svih poslovnih prostora (trgovine, radione, uredi)
– Čišćenje poslije građevinskih radova
– Pranje prozora (mogućnost pranja na visinama – potreban dogovor unaprijed)
– Skidanje i vraćanje opranih zavjesa

Zovite nas povjerenjem!

 

ČIŠĆENJE TEPIHA: 

Čistimo Vaše tepihe i tepisone u potpunosti poštujući uputstva za održavanje navedena na etiketama. Stručno i kvalitetno uklanjamo mrlje i brinemo da prostor Vašeg doma bude lijep, čist i siguran! Tepihe peremo na licu mjesta ili u našem prostoru. Pri tom osiguravamo odvoz i dovoz tepiha! Vraćamo čisto i suho! Obavljamo čišćenje i osvježavanje tepisona i ugrađenih tepisona. Naša usluga uključuje i pranje tapeciranog namještaja. Uz uslugu pranja i čišćenja nudimo i uslugu obrubljivanja Vaših tepiha.

Uslugu nudimo na području cijelog Zagreba i području Zagrebačke županije.

ČIŠĆENJE STUBIŠTA: Vršimo redovito čišćenje i održavanje stubišta – privatnih i zajedničkih (u zgradama). Uz uslugu čišćenja i održavanja stubišta Vaše zgrade možemo Vam ponuditi i održavanje okoliša oko Vaše zgrade. Trenutno imamo za naše nove ugovorne klijente posebnu akciju: iskoristite do čak 30% popusta na prvi mjesec održavanja stubišta!

Uslugu nudimo na području cijelog Zagreba i području Zagrebačke županije.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE POSLOVNIH PROSTORA: Vršimo redovito čišćenje i održavanje svih poslovnih prostora: trgovina, radiona, ureda… Uz redovito održavanje ova usluga uključuje i pranje prozora i to sa mogućnošću pranja na visinama (za ovu uslugu potreban naravno dogovor unaprijed). Tu je naravno i usluga skidanja, pranja, peglanja i vraćanja opranih zavjesa.

ČIŠĆENJE PROZORA NA VISINAMA: U sklopu naše usluge za održavanje i čišćenje poslovnih prostora uz dogovor unaprijed osiguravamo i uslugu čišćenja prozora na visinama.

KEMIJSKO ČIŠĆENJE: Uz usluge čišćenja tepiha, stubišta i poslovnih prostora u ponudi imamo i uslugu kemijskog čišćenja većih predmeta kao što su zavjese, deke i pokrivači. Usluga uključuje odvoz i dovoz, kao i skidanje i postavljanje zavjesa.

UREĐIVANJE OKOLIŠA: Ukoliko u okolici svoje kuće ili zgrade imate travnjake ili manje vrtne površine koje ne stignete sami uređivati mi Vam možemo ponuditi našu uslugu košnje trave, pljevljenja vrtova i cvjetnjaka te podrezivanaja biljaka.

Uslugu nudimo na području cijelog Zagreba i području Zagrebačke županije.

 

 

 

Akcija u servisu za čišćenje Vuković!!! 10% popusta na sve naše usluge!!!

Servis za čišćenje VUKOVIĆ Vam poklanja 10% popusta na čišćenje TEPIHA i TEPISONA!

Trenutno imamo za naše nove ugovorne klijente posebnu akciju: iskoristite do čak 30% popusta na prvi mjesec održavanja stubišta!

Pogledano 1345 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SJAJ – servis za čišćenje vaših stanova, stubišta ureda , poslovnih prostora , lokala .lijecnickih ordinacija, čišćenje prostora poslije završnih radova ,kemijsko čišćenje namjestaja i ostalih prostora sa Vašim i…  Pročitaj više »

Potrebna žena za održavanje kuće.  Pročitaj više »

Servis za čišćenje PEPELJUGA

0958292559

Zagreb, Croatia

09-22 radnim danima- nedjeljom ne radimo

Oznaka na karti

Vršimo profesionalno i odgovorno uslugu čišćenja ureda ,kuća, stanova,apartmana, stambenih zgrada i objekata nakon izgradnje. -Od 50-70 kn /h ili nakon pregleda objekta , cjena po dogovoru.  Pročitaj više »