SELIDBE MARIJO

Selidbe Marijo, Savski gaj put II, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 91 509 85 69

} 00:00-24:00

Obrt za prijevoz i usluge “Marijo” iz Zagreba bavi se uslugama kombi selidbi i transporta sa tradicijom od 19 godina. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne i dugotrajne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na profesionalnom nivou.

Naše primarne djelatnosti su kombi prijevoz namještaja, kombi selidbe i transport robe u gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama za koje posjedujemo licencu za međunarodni promet. Pored toga vršimo i usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe. Specijalizirani smo kako za manje tako i za veće i zahtijevnije kombi selidbe. 

Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj kombi vozila za selidbu namještaja ili robe kontaktirajte nas i mi će to napraviti za Vas. 

Popust za Međunarodne i inozemne selidbe , a posebno za robu koja je u povratku. Osiguranje robe na svim relacijama u Hrvatskoj i Europi !

Pogledano 887 put(a), 1 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

  1. Tonka
    Tonka

    S obzirom da sam hitno trebala selidbu jedina firma koja se odazvala na vrijeme i super odradili svoj posao. Preporučujem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    09.06.2020 na 16:52 Odgovori

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa