SELIDBE I TRANSPORT VLADO

Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 655 3424

} pon-pet: 09.00-20:00

Selidbe i transporti, selimo Vas na bilo koje mjesto bez pol muke!

Autoprijevoz Vlado je relativno mladi obrt specijaliziran za usluge transporta i selidbi s tradicijom od 5 godina. Naše stranke su ujedno naši partneri s kojima njegujemo kvalitetne poslovne odnose i pri tome držimo razinu svoje usluge na vrlo visokom nivou. Naša primarna djelatnost su usluge selidbi, transporta roba, materijala i selidbe na gradskim, međugradskim i međunarodnim relacijama. Uz usluge transporta i selidbi vršimo i usluge transporta čamaca i kamp prikolica. Radimo usluge carinjenja robe te uvoz i izvoz za pravne i fizičke osobe. Specijalizirani smo za manje i za veće, zahtjevnije selidbe.

VOZILO

Vozilo koje koristimo za domaći i međunarodni prijevoz je godinu dana staro. Vozilo je Furgon IVECO 35 C15 dužine 4,60m, visine 2,15m, volumena 17,5 m3 i nosivosti do 2500 kg. Vozilo je obloženo unutarnjom oplatom za zaštitu osjetljivog namještaja prilikom vožnje. Selidbu ili transport je potrebno naručiti najmanje jedan dan unaprijed. Za sva pitanja u vezi selidbe ili cijena nazovite nas na telefon ili pošaljite upit na e-mail.

Ukoliko niste sigurni ili ne možete sami procijeniti potreban broj vozila ili pomoćnih radnika za selidbu nazovite nas i mi ćemo to napraviti za Vas.

Cjenik selidbi

Cjenik selidbi garantirano najjeftiniji u Hrvatskoj!

  • Prijevoz i selidbe robe unutar Zagreba – 120 kn/h.
  • Prijevoz robe unutar Hrvatske – 2,50 kn/km.
  •  Međunarodni prijevoz robe – 3,50 kn/km.
  • Zakup jednog radnika – 30 kn/h.
  • Broj radnika određuje se prema veličini selidbe.
  • Za prijevoz pianina i drugog skupocjenog namještaja cijena se određuje dogovorno.
  • Prijevoz namještaja ili robe iz Zagreba u Dalmaciju na relaciji Zagreb – Dubrovnik – Makarska – Split Šibenik – Zadar – Hvar te ostali otoci , jednom tjedno smo na tim relacijama, te ako se unaprijed dogovori zbirno kupimo robu pa to pojeftinjuje prijevoz i do 30% , posebno za robu koja nije u hitnom postupku.
  • Za izvanredne i komplicirane međunarodne prijevoze cijene se reguliraju prema dogovoru.

Pogledano 1227 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ROBERTO USLUGE

Roberto Usluge

0800 333 888

Jurišićeva ulica 19 Zagreb, Croatia

00:00-24:00

Oznaka na karti

ROBERTO USLUGE je mlada prijevoznička tvrtka koja se specijalizirala za selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na području grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske i Europe.  Pročitaj više »

KOMBI PRIJEVOZ I SELIDBE FRAN – TRANSPORT ROBE

+3857 7717 085

Ulica Gundulićeve Dubravke 2, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19.00

Oznaka na karti

Usluga kombi prijevoza i selidba Ako tražite kvalitetu i cijenu, mi ćemo Vam dati NAJBOLJU PONUDU !!! Specijalizirani smo za usluge kombi prijevoza robe i selidbe u gradskim, međugradskim i…  Pročitaj više »

PRIJEVOZ I USLUGE KRIŽANIĆ

+38598 176 7523

Hreljinska ulica 43, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Djelatnost tvrtke je transport robe i manje selidbe kombi vozilom.  Pročitaj više »