SELIDBE BUBA

Ulica Milke Trnine 7, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 91 207 2071

} pon-pet: 09.00-19.00

Naše usluge

  • selidbe i prijevozi
  • besplatna procjena selidbe
  • utovar i istovar
  • demontaža i montaža
  • pakiranje i raspakiravanje
  • odvoz sarog namještaja na otpad
  • selidbe specijalnih tereta

Selidba u centru?
Ukoliko se selite u centar grada ili iz centra grada, potrebno je provjeriti dali se može nesmetano prometovati tim dijelom,odnosno da se adresa ne nalazi u pješačkoj zoni ili zoni s ograničenim prometom motornih vozila.

Ako se nalazi, potrebno je od grada zatražiti posebnu dozvolu.

Besplatna procjena selidbe

Kako bi precizno odredili cijenu selidbe vašeg stambenog ili poslovnog prostora, nudimo vam uslugu besplatne procjene selidbe. Ukoliko se radi o manjoj selidbi, cijenu možete saznati telefonski.

Ako se radi o većoj selidbi, naš djelatnik dolazi u vaš prostor i zajedno sa vama prolazi sve stavke selidbe.Nakon što se utvrdi potreban broj radnika i vozilo za selidbu, javljamo vam cijenu za uslugu preseljenja.

Potrebno je samo da nas nazovete i dogovorite datum i vrijeme za procijenu vaše selidbe. Ova usluga je besplatna i ni u kojem slučaju vas ne obvezuje da koristite naše usluge.

Specijalni tereti

Selidbe/prijevozi stvari težih od 120 kg (klavira,pianina sefova, termo peći, radnih strojeva, serverskih ormara i sl.), a za koje je potreban ručni utovar i istovar ili nošenje, smatraju se specijalnim teretima, i naplačuju se prema posebnom cjeniku.

Nošenje i prevoženje takvih predmeta kod selidbe se posebno naplaćuje u slučaju kad je prijevoz organiziran isključivo radi njih, ali i u sklopu selidbe.

 

Pogledano 565 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTOBOSSI- PRIJEVOZ VOZILA

+385 98 80 80 19

Preloški put 4, Zagreb, Hrvatska

08:00-16:00

Oznaka na karti

*Auto Bossi d.o.o je prijevoznička tvrtka osnovana 1995.godine u Zagrebu. Osnovna djelatnost tvrtke je prijevoz svih vrsta vozila, radnih strojeva i plovila, te pružanje ostalih transportnih usluga.  Pročitaj više »

SELIDBE MARIJO

+385 91 509 85 69

Savski gaj put II 18A, Zagreb, Hrvatska

00:00-24:00

Oznaka na karti

Selidbe Marijo – pouzdan i kvalitetan kombi prijevoz i selidbe unutar Hrvatske i Europe! Transport specijalnih tereta Selidbe teških stvari poput klavira, pianina, sefova, termo peći i slično, a koje…  Pročitaj više »

KOMBI PRIJEVOZ I SELIDBE FRAN – TRANSPORT ROBE

+3857 7717 085

Ulica Gundulićeve Dubravke 2, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19.00

Oznaka na karti

Usluga kombi prijevoza i selidba Ako tražite kvalitetu i cijenu, mi ćemo Vam dati NAJBOLJU PONUDU !!! Specijalizirani smo za usluge kombi prijevoza robe i selidbe u gradskim, međugradskim i…  Pročitaj više »