Roberto Usluge

Jurišićeva ulica 19 Zagreb, Croatia

Web stranica

0800 333 888

} 00:00-24:00

KOMBI PRIJEVOZ, SELIDBE I ODVOZ OTPADA, DAJEMO GARANCIJU ZA ODRAĐENI POSAO. RADIMO OD 00 – 24h. Nazovite odmah besplatan broj 0800 333 888 !

ROBERTO USLUGE je mlada prijevoznička tvrtka koja se specijalizirala za selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na području grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske i Europe.

Specifičnost tvrtke ROBERTO USLUGE  je u 24-satnoj dostupnosti, radnim danom, vikendima i blagdanima, te adekvatan broj djelatnika koji mogu odraditi sve poslove vezane uz transport i druge aktivnosti – utovar, istovar, montaža, demontaža, pakiranje…

Za svaku našu aktivnost dajemo garanciju da će ona biti kvalitetno odrađena i u dogovorenim rokovima, te smo se na sve to dodatno pokrili i policom osiguranja u slučaju nepredviđenih situacija.

Ukoliko vam je potrebna procjena cijene usluge, tvrtka ROBERTO USLUGE će BESPLATNO doći na Vašu lokaciju i napraviti ponudu.

ROBERTO USLUGE je jedina tvrtka koja UNAPRIJED izračuna cijenu usluge po univerzalnom cjeniku.

Ako ste tvrtka, obrt ili pravna osoba, slobodno nam se obratite da definiramo u kojem obliku bismo mogli surađivati.  S obzirom na visoko postavljene zahtjeve tržišta, u mogućnosti smo ih ispuniti u svim segmentima.

SELIDBE
Tvrtka ROBERTO USLUGE radi selidbe s kompletnim programom na području grada Zagreba, ali i cijele Hrvatske – kombi prijevoz, pakiranje stvari, utovar/istovar, montaža i demontaža namještaja… Imamo velik broj djelatnika, te radimo od 00-24 (radnim danom, vikendima i blagdanima). Cijena selidbe je 150 kuna kombi prijevoz po turi (od točke A do točke B) i 50 kn/sat po djelatniku za utovar/istovar. U cijenu je uračunata GARANCIJA!

KOMBI PRIJEVOZ
Nudimo usluge kombi prijevoza po cijelom gradu Zagrebu po jedinstvenoj cijeni od 149 kn od točke A do točke B (neovisno iz kojeg u koji kvart se vozi). Također vozimo i po cijeloj Hrvatskoj, a cijena je 2,5 kn po kilometru. U cijenu nisu uračunate cestarine i karte za trajekt. Radimo od 00-24 (radnim danom, vikendima i blagdanima), a u cijenu je uračunata GARANCIJA!

ODVOZ OTPADA
Djelatnici tvrtke ROBERTO USLUGE odvoze stari namještaj, otpad, smeće, šutu u vrećama… Cijena je 150 kn od Vaše lokacije do deponija, te ukoliko naši djelatnici vrše utovar/istovar, cijena je 50 kn/sat po djelatniku. Radno vrijeme je od 00-24 (radnim danom, vikendima i blagdanima).

Djelatnici tvrtke ROBERTO USLUGE odvoze stari namještaj, otpad, smeće, šutu u vrećama… Cijena je 150 kn od Vaše lokacije do deponija, te ukoliko naši djelatnici vrše utovar/istovar, cijena je 50 kn/sat po djelatniku. Radno vrijeme je od 00-24 (radnim danom, vikendima i blagdanima).

Pogledano 1250 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SELIDBE I PRIJEVOZI MRAV

+38599 300 3000

Badovinčeva ulica 23, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Naša su osnovna djelatnost selidbe i prijevozi. Na ovim stranicama možete saznati sve o našem načinu rada, cijenama, vrstama usluga i karakteristikama voznog parka kojim raspolažemo.  Pročitaj više »

ZG TORNADO – MEĐUNARODNO OTPREMNIŠTVO I CARINSKO POSREDOVANJE

+385 1 2498 217

Maksimirska cesta 116, Zagreb, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Naša tvrtka član je Udruženja međunarodnih otpremnika Hrvatske Špedicija je osnovana 1993. godine.  Pročitaj više »

SELIDBE BUBA

+385 91 207 2071

Ulica Milke Trnine 7, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09.00-19.00

Oznaka na karti

Naše usluge selidbe i prijevozi besplatna procjena selidbe utovar i istovar demontaža i montaža pakiranje i raspakiravanje odvoz sarog namještaja na otpad selidbe specijalnih tereta Selidba u centru? Ukoliko se…  Pročitaj više »