PROAGRO STUDIO

Črna voda 40B, Zagreb, Croatia

Web stranica

+385 99 8157 516

} 09:00-17:00

Primarne djelatnosti tvrtke su projektiranje, uređenje i održavanje privatnih, poslovnih i javnih građevina, vrtova i parkova.

Projektiramo, izvodimo i uređujemo:

 • kuće i zgrade,
 • okućnice,
 • vrtove,
 • parkove,
 • interijere,
 • namještaj po mjeri,
 • vrtne objekte,
 • krovne vrtove…

Izgradnja, uređenje i održavanje zelenih površina (vrta, okućnice, parka, terase).


Stručni tim agronoma vrtlara vrši:

 • sjetvu, sadnju i održavanje bilja,
 • cijepljenje grmlja i drveća,
 • sezonsku rezidbu grmlja, drveća, živica, penjačica,
 • redovitu košnju i prozračivanje travnjaka,
 • postavljanje travnog tepiha,
 • postavljanje automatskog sustava navodnjavanja bilja,
 • zaštitu i prihranu bilja,
 • izbor bilja prema prostornim mogućnostima,
 • rušenje drveća i krčenje zapuštenih terena,
 • postavljanje opločnika i ograda,
 • izgradnju kamenjara, jezera, pergola…

Za sve projekte besplatno izrađujemo 3D prikaze željenog prostornog rješenja kako bi što lakše mogli sagledati cijelu situaciju te je modificirati prema vlastitim interesima.

Prezentiramo nekoliko idejnih rješenja te prema dogovoru za odabrano rješenje izrađujemo glavni projekt.

Uz svaki projekt prilažemo detaljan troškovnik koji sadrži popis svih materijala i usluga potrebnih za izvedbu.

Sve radove projektiraju, izvode i nadgledaju stručnjaci u svome polju. Imamo pouzdan krug suradnika s kojima izvodimo i najzahtjevnije projekte.

Koristimo najsuvremeniju opremu vrhunskih hrvatskih i svjetskih proizvođača.

Veliku pažnju posvećujemo konstantnom nadograđivanju znanja i vještina praćenjem stručne literature i sudjelovanjem na seminarima i sajmovima što nam pomaže da pratimo najnovije trendove iz područja rada.

PROJEKTIRANJE

Bavimo se planiranjem i projektiranjem privatnih, poslovnih i javnih građevina, vrtova i parkova te sudjelujemo u nadzoru i vođenju izgradnje istih.

Kreiramo projekte s obzirom na kontekst i program, razmatrajući pri tom masu, formu, volumen, prostor, teksturu, strukturu, svijetla i sjene. Veliku pažnju pridajemo materijalima, troškovima, konstruktivnim i tehnološkim ograničenjima, a sve kako bi došli do praktičnog, ekonomičnog i umjetničkog arhitektonskog djela.

Izlaskom na teren utvrđujemo stvarno stanje te nakon toga pristupamo izradi idejnih rješenja. Nakon odabranog idejnog rješenja prema želji investitora izrađujemo glavni projekt.

Projektiranjem se bavi stručni tim kojeg predvodi ovlaštena arhitektica koja je radom na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i suradnjom s najvećim hrvatskim biroima napravila veliki broj izuzetnih projekata.

HORTIKULTURA

Riječ hortikultura dobivena je spajanjem latinskih riječi hortus – vrt i colere – uzgajati.
Prvo poznato korištenje riječi hortikultura datira iz 1631. godine kada Peter Lauremberg organizira raspravu pod istim imenom.
Engleski rječnik E. Phillipsa “The New World of English Words” iz 1678. godine bilježi riječ hortikultura u današnjem značenju.

DIZAJN

Svakom čovjeku je bitno na koji način je uređen njegov životni prostor. Koliko je ugodan za boravljenje, koji su psihološki aspekti boja, kakve su teksture i koliko je zadovoljena funkcija samog prostora.

Za dizajn interijera potrebno je stručno znanje od projektiranja sve do poznavanja sklada boja, kombinacija materijala i svih ostalih malih i velikih dodataka koji životni prostor čine lijepim, toplim, zanimljivim i funkcionalnim.

Neophodno je i zelenilo. Nije toliko bitno da je na velikim površinama ispred i iza kuća i zgrada, to mogu biti i male oaze kao što su lođe, terase, atriji, ulazna stubišta i ostale prostorije unutar građevine.

Potrebno je poznavati bilje, uvjete u kojima uspijeva, veličinu, oblik i boju listova i cvjetova te kompozicije sadnje, sve kako bi odabrali one koje najbolje pristaju u prostoru.

Pogledano 1739 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

BERICA- TRGOVINA I TRANSPORT GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

+38521637285

Nerežišća, Hrvatska

pon-pet: 07:00-17:00, sub: 07:00-15.00

Oznaka na karti

Poduzeće Berica d.o.o. započelo je s radom, kao betonara, 1992. godine, a trenutno zapošljava 80 radnika te pripada skupini od prvih 1% najprofitabilnijih i najboljih hrvatskih poduzeća.  Pročitaj više »

MODUL INTERIJERI ZADAR

+385 23669-409

Ulica Ivana Matetića Ronjgova 10, Zadar, Hrvatska

pon-peta: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Osnovna djelatnost kojom se bavimo je projektiranje i proizvodnja namještaja po mjeri, te opremanje interijera.  Pročitaj više »

BALUN.HR – PRODAJA I MONTAŽA GARAŽNIH VRATA I TENDI

+38521 260 523

A.B.Šimića 21, Kaštel Gomilica, Hrvatska

pon-pet: 08:00-19:00

Oznaka na karti

Obrt Balun bavi se prodajom i montažom garažnih vrata i tendi od 1996. godine. Montiramo vrata na širem području Hrvatske i Slovenije.  Pročitaj više »