POLYTRON MTC – Koncentrat za obradu metala (Aditiv za ulje POLYTRON MTC)

Vela Chorbova

Web stranica

Koncentrat za obradu metala POLYTRON MTC (Aditiv za ulje POLYTRON MTC), odličan poboljšivač podmazivanja, znanstveno je otkriće u tehnologiji mikro-podmazivanja. Sadrži znanstveno osmišljenu formulu koja pokriva sve metalne površine mikroslojem koji je otporan na oštećenja te drastično smanjuje oštećenja i trošenje čime pruža potpunu zaštitu motoru prilikom pokretanja pri niskim temperaturama. Značajno produžava rok trajanja motora, povećava kompresiju i ekonomičnost potrošnje goriva. Smanjuje oslobađanje topline prilikom rada motora i smanjuje buku. Smanjuje potrošnju ulja i ispuštanje plinova. Štiti motor u slučaju gubitka ulja ili nefunkcioniranja sustava za hlađenje. Proizveden je 100 % na bazi nafte i ne sadrži krute čestice koje bi mogle uzrokovati onečišćenja. Kompatibilan je sa svim vrstama motornih ulja. Preporuča se za sve vrste benzinskih i dizel-motora, električne generatore, poljoprivredne strojeve i sve druge strojeve koji se pokreću dvotaktnim motorima. Također se preporuča kod hidrauličnih sustava, kučišta mjenjača, automatskih mjenjača, diferencijala, ležajeva i ležajnih kompozicija,  cestovne opreme, poljoprivrednih strojeva, željezničke opreme i rudničke mehanizacije, uređaje za bušenje, naftne i vodene izvore alatne mašine.

 

https://www.polytron.org

Pogledano 507 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTO JAGARČEC – AUTO SERVIS

091 2911 381

Teslićka ulica 30, Zagreb, Croatia

08:00 - 16:00

Oznaka na karti

Autoservis Auto Jagarčec d.o.o. Teslićka 30, Zagreb vrši sve vrste autolimarskih radova i autolakirerskih radova za Vaše vozilo.  Pročitaj više »

Autolimarija i autolakiranje DAMPINI

098228934

Grdenići ulica 7, Buzin, Croatia

pon-pet: 08:30-17h; sub: 08:30-14h

Oznaka na karti

Dampini d.o.o. posluje više od 30 godina. Dugogodišnje iskustvo,najsuvremenija oprema i najkvalitetniji materijali kako bismo postigli vrhunske rezultate za Vaše potrebe.  Pročitaj više »

AIRBAG.HR – PRODAJA I UGRADNJA ZRAČNIH JASTUKA

0916043389

Ulica Zinke Kunc 5, Zagreb, Hrvatska

09:00-19:00

Oznaka na karti

RS CENTAR 2010 d.o.o. je tvrtka koja posluje sa orginalnim, rabljenim i novim auto dijelovima. Glavna djelatnost je prodaja dijelova za Škoda i Seat vozila.  Pročitaj više »