POLIMER d.o.o. – Osobna zaštitna sredstva i oprema

Jablanska ulica 74, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

01/3860-224

} 08:00-16:00

POLIMER d.o.o. osnovan je 23.02.1991. godine. Osnovna djelatnost je zaštita na radu. Od samog početka cilj tvrtke bio je omogućiti potpunu zaštitu radnika i njihovog zdravlja te općenito omogućiti zaštitu njihove sigurnosti u svim radnim uvjetima.

Cilj nam je zaštititi i poslodavca, pomoći mu da ostvari sigurne uvjete rada te na taj način isto tako zaštiti i poduzeće znajući da su poduzeti svi mogući koraci i mjere zaštite na radu kako bi se spriječio nastanak povrede na radu ili profesionalne bolesti.

U svakoj radnoj situaciji potrebna su odgovarajuća osobna zaštitna sredstva i oprema kako bi radnik koji obavlja posao i poslodavac koji omogućuje posao uvijek bili sigurni i zaštićeni u skladu sa Zakonom o radu i zaštiti na radu.

Polimer d.o.o. svojim iskustvom i kontinuiranim usavršavanjem u području struke kroz praćenje zakona, direktiva, normi, pravilnika, propisa i preporuka na europskom i svjetskom nivou svojim kupcima pomaže izabrati osobna zaštitna sredstva i zaštitnu opremu.

Osobna zaštitna sredstva i oprema – više od 300 različitih artikala – za isporuku odmah!

Ako imate pitanje ili želite sa nama uspostaviti suradnju:

  • nazovite nas
  • zatražite informaciju
  • katalog
  • ponudu

Ako upotrebljavate osobna zaštitna sredstva ili opremu koju nudimo zahvaljujemo Vam na povjerenju.

Ako niste sigurni koje osobno zaštitno sredstvo ili oprema odgovara vašim uvjetima rada­ nazovite ili posjetite nas. Moderna, kvalitetna i potpuna zaštita na radu naše je osnovno područje rada. Potrudit ćemo se što prije riješiti Vaš problem.

Vaša sigurnost naš je uspjeh!Naše akcije pogledajte ovdje.

Pogledano 973 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

VELTEH D.O.O. – ZAŠTITA NA RADU I ZAŠTITA OD POŽARA

+38598 522 996

Lanište ulica 9e, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

ZAŠTITA NA RADU PROCJENA OPASNOSTI-  Procjena opasnosti odnosi se na postupak ocjenjivanja rizika po zdravlje i sigurnost radnika uslijed djelovanja štetnosti na radnom mjestu.  Pročitaj više »