Plesni studio Fever

Banjavčićeva ulica 22, Zagreb, Croatia

Web stranica

Tel. 01/6197-320, Mob. 099/233-4817

} pon-pet: 17:00-22:00

Vrući salsa ritmovi, lude plesne figure, plesnjaci, druženje, zabava, ludnica! Zvuči vam privlačno?!

Upišite plesni tečaj salse u Plesnom studiju Fever i postanite i vi dio naše velike plesne ekipe!

Tečaj će se održavati u terminu ponedjeljkom i srijedom od 20,20-21,20 sati. Na prvi mjesec tečaja vrijedi popust i cijena mjesečne članarine iznosi 240 kuna (regularna cijena: 280 kuna).

Veselimo se novim početnicima!

Plesni studio Fever osnovan je 1. siječnja 2008. godine. Osnivač Hrvoje Kraševac u svijetu plesa je već više od dvadeset godina te vlasnik brojnik zlatnih medalja osvojenih na raznim plesnim natjecanjima. Dvanaest puta ponio je titulu najboljeg hrvatskog plesača, te na europskom prvenstvu osvojio 18. mjesto u ukupno deset plesova. Široj publici je postao poznatiji nakon sudjelovanja u popularnom TV show-u „Ples sa zvijezdama“.

Djelatnost i cilj plesnog kluba je promocija i razvoj prvenstveno salse i srodnih plesova (bachata, kizomba, merengue, cha cha cha), kao i standardnih i latinoameričkih plesova. Želja našeg plesnog tima je uvesti vas u svijet salse, plesa koji je vrlo raširen u svijetu i s godinama postaje sve popularniji i rašireniji.

Smatramo da su za osobni razvoj kroz ples najvažniji dobri temelji, te kroz početni tečaj koji kod nas traje 6 mjeseci stavljamo naglasak na osnovne tehnike plesnih koraka i držanja u paru. Kroz srednji stupanj tečaja kada su savladani koraci i položaji ruku, nastojimo pokrenuti i osvjestiti gibanje tijela u salsi, te vaš ples učiniti opuštenijim i prirodnijim. Na naprednom stupnju izvježbavamo i usavršavamo već do tada usvojena znanja, te vas učimo i potičemo na stiliziranje plesa i razvijanje vlastitog plesnog izražaja. Krajnji cilj nam je potaknuti vam ljubav prema plesu i razvitak kroz ples i omogućiti vam da uživate u plesu sa salsa plesačima na mnogim salsa partijima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Osim redovitih tečajeva, za apsolutne početnike, kao i za one koji su zainteresirani za nešto više od onoga što nudimo na tečajevima, u ponudi imamo i privatnu poduku sa instruktorima iz našeg plesnog tima.

Naši instruktori redovito sudjeluju na međunarodnim festivalima salse gdje podučavaju i nastupaju, a što je najvažnije usavršavaju se kod najpoznatijih svjetskih instruktora. Puno ulažemo u napredak našeg tima, usavršavamo se kako u salsi, tako i u drugim plesovima, kako bi našim polaznicima mogli pružiti što kvalitetniju plesnu poduku.

Plesni studio Fever je također suorganizator SalsazoneFever partija koji se redovito održavaju četvrkom u lounge baru Spoon s početkom u 21h, te organizator vlastitog partija subotom u Habanu Club-u.

Smatramo da salsa spaja ljude, te nastojimo veze i vezice koje su nastale zbog ljubavi prema plesu zadržati i učiniti ih još čvršćima, te zbog toga organiziramo razna druženja, zabave i plesnjake kako bi se naši polaznici međusobno upoznali, povezali i u našem plesnom klubu osjećali ‘kao kod kuće’.

 

Posebna ponuda za mladence

 

Neka vaš prvi ples bude zaista poseban!
Iskoristite popust za mladence na paket privatnih sati s Hrvojem Kraševcem!
Cijena: 10 sati za 2000 kuna
Termini: po dogovoru

Pogledano 3177 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

EDUKACENTAR- USTANOVA ZA OBRAZOVANJE

38514645230

Ulica Petra Preradovića 39, Zagreb, Hrvatska

09:00-20:30

Oznaka na karti

Strani jezici, informatički tečajevi, pripreme za državnu maturu, komunikacijski seminari.  Pročitaj više »

PLESNA ŠKOLA SPIN

PLESNA ŠKOLA SPIN

0981304050

Savska cesta 120, Zagreb, Croatia

09:00 - 22:00

Oznaka na karti

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine.  Pročitaj više »

ORKA SPORT ŠKOLA PLIVANJA

+385998236 938

Jadranska avenija, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Programe osmišljava i provodi stručni trener – Erazmo Maršanić. Rođen je 1990. godine u Zagrebu i 1996.  Pročitaj više »