PLESNA ŠKOLA SPIN

Savska cesta 120, Zagreb, Croatia

Web stranica

0981304050

} 09:00 - 22:00

Plesna škola Spin je mlada škola društvenih plesova koja je utemeljena u Zagrebu u prosincu 2004. godine. U tom smo se relativno kratkom vremenu, postavljanjem izuzetno visokih standarda plesne edukacije, uspješno nametnuli kao jedna od najpropulzivnijih zagrebačkih plesnih škola, stvarajući redom najbolje natjecateljske i rekreativne plesne parove na lokalnoj i državnoj razini.

Posebnu pažnju oduvijek poklanjamo stalnom održavanju visoke kvalitete u svemu čime se bavimo, a naš spektakularni uspjeh na svjetskoj razini i iznimna reputacija koju je naša škola stekla u posljednjih par godina dokaz su naše posvećenosti ostvarivanju zadanih ciljeva.

banner

Fokus djelovanja Plesne škole Spin je na stvaranju zabavne i opuštene obiteljske atmosfere kako za naše polaznike koji tek ulaze u svijet plesa, tako i za naše napredne rekreativce i ambiciozne članove sportskoplesnog kluba. U našoj ponudi nalazi se mnoštvo raznih opcija za učenje plesa, a podučavamo gotovo sve aktualne plesne stilove uključujući latinskoameričke, standardne i društvene plesove, salsu i mnoge druge.

Plesna škola Spin svim interesentima nudi sljedeće:

 • Početne tečajeve latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova
 • Rekreativne tečajeve za napredne
 • Pakete plesne poduke za mladence i/ili kumove
 • Privatnu poduku za sve željne potpune pažnje instruktora
 • Početne tečajeve za osnovnoškolce
 • Aktivno bavljenje sportskim plesom na natjecateljskoj razini
 • Organizaciju korporativnih društvenih događanja
 • Show nastupe naših profesionalnih parova
  i mnogo toga drugoga….

U Plesnoj školi Spin se uvijek dešava nešto novo i zabavno – za informacije o recentnim i budućim zbivanjima dovoljno je pratiti novosti na naslovnici. Za sve ostale informacije o događanjima u našoj organizaciji, posebnim ponudama, realizaciju predbilježbi za tečajeve ili privatne sate, pozivamo vas da nas kontaktirate putem naše kontakt forme ili direktno telefonski na 098/130 40 50. Vaše zadovoljstvo nam je primarni cilj!

Veselimo se upoznati vas uskoro u Plesnoj školi Spin!

PLESNA ŠKOLA:

Plesni tečaj za početnike i napredne, plesna poduka za mladence, privatna plesna poduka, društveni, latinskoamerički i standardni plesovi, dječji plesni tečaj, salsa, sportski ples… Sve to i više možete naći u plesnoj školi Spin!

Utemeljitelji Plesne škole Spin i svi njezini instruktori su istinski zaljubljenici u ples koji čvrsto vjeruju u to da svatko može naučiti plesati – dopustite nam da vam pokažemo kako!

Naši početni tečajevi odvijaju se u zabavnoj i opuštenoj atmosferi koja je idealna za usvajanje osnova latinskoameričkih, standardnih i društvenih plesova. Možda vi smatrate kako ste izgubljeni slučaj, rođeni s dvije lijeve noge i bez imalo smisla za ritam, ali će vas naši entuzijastični instruktori vrlo brzo razuvjeriti i od vas napraviti samouvjerene i samostalne plesače koji će jednako lako prepoznati i otplesati kako cha-cha-cha i jive, tako i bečki valcer, fokstrot ili tango.

Svi zainteresirani mogu se na naše tečajeve upisati pojedinačno ili u paru. U grupu se upisuje uvijek isti broj muških i ženskih osoba. Škola aktivno stimulira polaznike/-ice da se upisuju u muško-ženskim parovima odobravajući značajan popust na mjesečnu cijenu tečaja. Plesne tečajeve možemo organizirati po dogovoru i u vašem poduzeću, udruzi, školi i sl. s popustom i do 50% od redovne cijene.

Naše tečajeve i cjenik možete pogledati OVDJE.

 

PRIVATNA PODUKA:

Ovaj vid plesne poduke namijenjen je svima onima koji su naumili naučiti plesati za taj “poseban dan”. Naši instruktori su ti koji vam mogu osigurati potrebnu dozu samopouzdanja i znanja da biste mogli uživati u vašem prvom svadbenom plesu, a kad ceremonijal ustupi mjesto fešti do ranih jutarnjih sati, s lakoćom ćete odraditi i ostatak večeri na plesnom podiju bez obzira na vrstu glazbe koja bude svirala.

Privatna poduka može se modificirati na bezbroj načina, a jedini nam je ultimativni cilj zadovoljiti plesne potrebe mladenaca, kumova pa čak i uže obitelji mladenaca.

Prvi svadbeni ples je sastavni i izuzetno bitan dio svake proslave vjenčanja u Hrvatskoj. Iskusni instruktori Plesne škole Spin mogu vas na najopušteniji i najzabavniji mogući način naučiti kako da se osjećate i izgledate lijepo, samopouzdano i dostojanstveno na plesnom podiju. Privatna poduka se u potpunosti prilagođava VAMA, a naši instruktori mogu na vašu želju koreografirati i poseban ples koji će odgovarati glazbi na koju želite plesati i stupnju vaših plesnih sposobnosti. Ako ste već izabrali skladbu/-e za vaš prvi svadbeni ples ponesite ih svakako sa sobom, a ukoliko se još niste odlučili naši instruktori vam mogu sugerirati čitav niz popularnih skladbi prikladnih za svadbene pirove.

Plesna poduka za mladence je idealan oblik svadbenog poklona koji budući supružnici mogu pokloniti jedno drugome ili ga primiti od svojih bližnjih. Osjećajući se samopouzdano i opušteno dok plešete zajedno, postići ćete da vam vaš prvi ples kao muža i žene ostane u lijepom sjećanju kroz čitav život. Nazovite nas odmah na 098/130 40 50 ili nam se obratite putem naše kontakt forme i osigurajte već sad svoje termine s nekim od naših iskusnih instruktora.

Naš cjenik za privatnu poduku možete pogledati OVDJE.

 

PLESNI KLUB:

Odvaži se i ti na aktivniji i zdraviji život u ritmu muzike za ples, javi nam se i postani dio naše plesne obitelji!!!

plesni_klub

Sportski ples je natjecateljska disciplina plesnih parova koja se dijeli na:

5 standardnih:

 • engleski valcer
 • tango
 • bečki valcer
 • slowfox
 • quickstep

5 latinsko-američkih plesova:

 • samba
 • cha-cha-cha
 • rumba
 • paso doble
 • jive

 

Zbog jedinstvenog spoja glazbe, mode i sportskog pokreta nazivaju ga i najljepšim dvoranskim sportom na svijetu! U sportskom plesu su na jedinstven način spojeni sport, umjetnost, glamour i show. No ne zavaravajmo se, iza svog tog blještavila malih i velikih plesača stoje sati i godine napornog rada, odricanja i treninga.

Sportski plesači se natječu u tri sportske discipline: standardnim plesovima, latinsko-američkim plesovima i kombinaciji 10 sportskih plesova u više starosnih razreda, od osnovaca do veterana. Oni nastupaju na bodovnim turnirima, kupovima, državnim prvenstvima, međunarodnim otvorenim turnirima, a oni najbolji koji zasluže status državnih reprezentativaca predstavljaju Republiku Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Svjetska sportskoplesna federacija International DanceSport Federation (IDSF) priznata je od strane Međunarodnog olimpijskog odbora, a hrvatski nacionalni savez Hrvatski športski plesni savez (HŠPS, osnovan 1992., član IDSF), kojeg je član i Plesni klub Spin (od prosinca 2005.), punopravni je član Hrvatskog olimpijskog odbora. U rujnu 2009. naš je klub postao i punopravnom članicom novoosnovanog Zagrebačkog športskog plesnog saveza (ZŠPS).

 

Osim plesnih tečajeva i plesnog kluba SPIN već dugi niz godina radi na mnogim uspješnim projektima koji su prepoznati u javnosti te su iznimno uspješni, neki od njih su završili, a neki od njih još uvijek traju. Sve naše projekte možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Škola aktivno stimulira polaznike/-ice da se upisuju u muško-ženskim parovima odobravajući značajan popust na mjesečnu cijenu tečaja. Plesne tečajeve možemo organizirati po dogovoru i u vašem poduzeću, udruzi, školi i sl. s popustom i do 50% od redovne cijene.

Posebne pogodnosti na cijene naših tečajeva i drugih vidova plesne poduke sukladno ponudama objavljenim na internim web stranicama tih tvrtki ostvaruju svi djelatnici sljedećih tvrtki i njihovi bližnji:

PBZ grupa
T-HT d.d.
Hypo Alpe Adria Group
Erste Group Bank
  Siemens d.d.
L’Oréal Adria d.o.o.
Franck d.d.
SMART Grupa

 

 

Pogledano 4058 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FREDI PLES

098236896

Gajeva ulica 1/4, Zagreb, Hrvatska

TERMINI PO DOGOVORU

Oznaka na karti

Jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova.  Pročitaj više »

ORKA SPORT ŠKOLA PLIVANJA

+385998236 938

Jadranska avenija, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Programe osmišljava i provodi stručni trener – Erazmo Maršanić. Rođen je 1990. godine u Zagrebu i 1996.  Pročitaj više »

EDUKACENTAR- USTANOVA ZA OBRAZOVANJE

38514645230

Ulica Petra Preradovića 39, Zagreb, Hrvatska

09:00-20:30

Oznaka na karti

Strani jezici, informatički tečajevi, pripreme za državnu maturu, komunikacijski seminari.  Pročitaj više »