PLAY FITNESS CENTAR

Gradiščanska ulica 36, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

018896900

} radni dan06:00-23:00, sub 08:00-22:00, ned 14:00-22:00

Fitness centar Play otvoren je u trećem mjesecu 2013te godine, u Gradišćanskoj 36 na dosad neviđenih 1300 kvadratnih metara i s preko 200 parkirnih mjesta za javnu namjenu. Pod pokroviteljstvom Venatusa d.o.o. zadali smo si ambiciozan cilj učiniti ovu zajednicu fizički spremnijom i aktivnijom. Dali smo sve od sebe kako bi naš tim sastavili od vrsnih stručnjaka iz područja fitnessa, bodybuildinga i ostalih sportskih aktivnosti tako da ćete širok opseg njihovog znanja cijelo vrijeme imati na usluzi.

TERETANA
Posebno smo ponosni na prostor naše vrhuski opremljene teretane. Proizvođač sprava Gym 80 već je dugo sinonim za kvalitetnu opremu dizajniranu tako da će svaki Vaš pokret biti pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran. Prepoznajemo potrebu za raznovrsnost rada u teretani tako da smo joj osigurali mnoge sadržaje.

Oprema za kardio trening vrhunske je kvalitete, a osim traka za trčanje i stacionarnih bicikala u teretanu smo uvrstili Stair Master, Arc i eliptične sprave. Prelazak s kardia na trening snage odvest će Vas u drugi dio teretane gdje se u potpunosti možete fokusirati na svoj napredak.

Naš tim trenera detaljno će Vam objasniti funkcioniranje teretanskih sprava te sugerirati nekoliko varijacija izvedbi kako bi do svojeg cilja došli što bolje, brže i zabavnije. Upravo navedenom kombinacijom sprava renomiranog proizvođača i vodstvom od strane profesionalnih trenera svaki naš član dobiva čvrste temelje za postizanje svog cilja.

OSOBNI TRENING
-Za one koji trening vole raditi individualno, a željeli bi da ih pritom prati profesionalac, privatni treninzi idealna su opcija. Stručnost naših trenera garantira maksimalnu posvetu njihovog vremena i pažnje s ciljem ostvarivanja Vašeg cilja na optimalan način.
Trener kojeg odaberete u određenom terminu vodit će Vas kroz trening od procesa zagrijavanja, pa sve do najsitnijih detalja pri izvođenju zadanih pokreta. Za Vas će kreirati najbolji mogući pristup treniranju svake mišićne skupine i zatim Vam pripomoći da savladate sve finese treninga u teretani.
Privatni trening izvrsna je opcija za početnike koji žele što bolje savladati tehniku treniranja, napredne vježbače čiji treninzi zahtijevaju nadzor, ali i profesionalce kojima se na ovaj način mogu dodatno proširiti obzori u svijetu treninga. Kakav god cilj imali, privatni treninzi pomoći će pri ostvarenju!

GRUPNI TRENINZI
-Grupni treninzi vrlo su živ i dinamičan način vježbanja prvenstveno namjenjen svima onima koji osim treninga vole osjećaj zajedništva i druženje. Treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom iznimno kvalitetnog osoblja u vrlo radnoj, ali i društvenoj atmosferi. Svakako isprobajte ovaj način vježbanja na koji se odlučuje sve više i više ljudi diljem svijeta. Dobra forma Vam je zagrantirana!

WELLNESS CENTAR
-Play Fitness Centar nalazi se u centru svih sportsko-rekreacijski aktivnosti, ali jednako tako kao klijent wellness centra imati ćete osjećaj da se nalazite kilometrima daleko od suvremenog svijeta, gužve i svakodnevnog stresa. Tretmani i paketi wellness centra Play osmišljeni su kako bi zadovoljili sve, pa i najzahtjevnije potrebe suvremene žene i muškarca. Wellness centar smo zamislili kao mjesto zdravlja i ljepote, te pozitivne energije. U ponudi wellness centra Play su različiti tretmani i masaže za koje smo sigurno da će zadovoljiti Vaše potrebe. U zavisnosti od toga što Vašem tijelu i duhu treba, naše visokostručno osoblje pobrinuti će se da Vam pruži maksimulnu privatnost i udubnost, te da Vas uvede u svijet njege, relaksacije i ljepote.

Svakom od Vas pristupamo individualno, vjerujući da ne postoji određena shema ili „algoritam ljepote“. Iz tog razloga je naša ponuda tretmana i masaža velika – kreirani su po mjeri čovjeka današnjice, a visoko profesionalni tretmani kozmetičkih kuća Becos i Jean d`Arcel kombiniraju koncentraciju aktivnih sastojaka sa snagom dodira, pružajući rezultate koje kao klijent očekujete u svakom našem tretmanu.

Ukoliko vas zanimaju cijene i članstvo, kliknite CJENIK.

Ukoliko vas zanima još fotografija, posjetite naš INSTAGRAM .

Pogledano 3716 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

FITNESS CENTAR ZAGREB

+38514841 219

Petrinjska ul. 73, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 10:00-22:00, sub: 10:00-15:00

Oznaka na karti

O klubu O klubu Fitness Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba u Petrinjskoj 73.  Pročitaj više »

DREAM GYM FITNESS

0915271374

Avenija Većeslava Holjevca 5, Zagreb, Hrvatska

09:00-22:00h

Oznaka na karti

Želite vrhunske rezultate i maksimalno iskorišteno vrijeme? Izradili smo individualni program treninga prema Vašim potrebama,  program prehrane i odabir adekvatnih dodataka prehrani, te programe za mršavljenje i stjecanje optimalne kondicije, kvalitetne mišićne…  Pročitaj više »

FUTURA FITNESS STUDIO

+385 1 6040 697

Bleiweisova ulica 26, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-22:00

Oznaka na karti

Fitness studio “Futura” nalazi se na odličnoj lokaciji u Bleiweisova 26,u neposrednoj blizini tramvaja te velikog broja mjesta za parkiranje.  Pročitaj više »