ORGANIZACIJA VJENČANJA -NOT THE SAME

V.Podbrežje 18,Kajzerica, Croatia

Web stranica

091 9598 813

} Termin sastanka po dogovoru

Agencija NOT THE SAME, smještena u Zagrebu, nudi kompletnu organizaciju evenata ali i pojedinih segmenata ovisno o potrebama klijenata i to na području cijele Hrvatske.Paketi i pojedinačne usluge su dostupne na najraznovrsnijim lokacijama od hotela, restorana, golf terena, dvoraca, plaža, imanja, nacionalnih parkova do vjenčanja na otvorenom, na brodu ili u balonu.

Vi zamislite, a mi ćemo ostvariti Vaše snove!

Bilo da se radi o vjenčanju, korporativnom eventu ili dječjem rođendanu uspješnost uvelike ovisi o detaljno isplaniranim i usklađenim najsitnijim detaljima kojima naš team svaki put iznova pristupa s jednakim žarom, te se možemo pohvaliti da je za nas svaki događaj novi umjetnički i kreativni izazov te sam po sebi jedinstven i poseban kao i našim klijentima.

Bez obzira bilo Vaše vjenčanje tradicionalno, moderno, romantično ili se odlučili za obred na nekoj egzotičnoj plaži pomoći ćemo izraziti Vaš osobni stil

Ukoliko još uvijek razmišljate o temi vjenčanja vjerujemo da će Vam galerija pomoći u donošenju odluke.

Svim klijentima darujemo GRATIS organizaciju vjenčanja! Prilagodit ćemo se Vašim potrebama ovisno o tome da li trebate cjelokupnu organizaciju vjenčanja ili Vam nedostaju samo određeni segmenti.

Part planning– oblik organizacije koji se odnosi na pojedinačne usluge i proizvode ovisno o potrebama klijenata

Full service– cjelokupna organizacija eventa

Na jednom mjestu pronaći ćete sve potrebno za jedno posebno vjenčanje.Profesionalne usluge uz uštedu!!! Obratite nam se s povjerenjem.

Koordinacija vjenčanja
Veliki izbor lokacija vjenčanja
Band,dj,klapa,tamburaši,glazba za Crkvu
Foto i video usluge
Snimanje pre/post modno-svadbenog editorijala
Cvjetne dekoracije
Rasvjeta za vjenčanje
Najam luksuznih limuzina i oldtimer-a
Predsvadbeni catering
Najam šatora i opreme
Vjenčanje na otvorenom. Novo! VJENČANJE U BALONU
Organizacija djevojačkih i momačkih večeri
Usluge stilista, vizažista, kozmetičarke uz mogućnost dolaska na Vašu adresu
Najam vjenčanice i pripadajuće opreme

Specijalizirani smo za koordinaciju, vizualni identitet, dekorativno uređenje i organizaciju korporativnih evenata od klasičnih ručkova ili večera za manji broj osoba do velikih tematskih proslava poput domjenaka, otvorenja i proslava godišnjica.

Svojom organizacijom, catering uslugom, papirnim asortimanom (pozivnice,menu,oznake mjesta) i dekoracijama osigurat ćemo za Vas jedinstveno događanje koji će Vaši uzvanici dugo pamtiti.

Bez obzira da li priređujete proslavu rođendana, krstitke, djevojačku večer ili jednostavno slavite život, svakom događanju ćemo pristupiti na jedinstven način.

Posebnu pažnju pridajemo svakom detalju poput glazbe, menu-a, pozivnica, zahvalnica, dekoracija,… te nastojimo ostvariti savršenu kombinaciju segmenata koji se u konačnici međusobno nadopunjuju i prate osnovnu temu eventa.

S veseljem Vas obaviještavamo da smo oformili novi team čija je osnovna funkcija obogatiti Vaš event dizajnom posebnog slatkog kutka koji će i Vas i uzvanike iznenaditi ne samo dizajnom nego i okusima svima nam dragih slatkša!

Slatki kutak obuhvaća široku paletu “slatkiša” od torte, kolača, muffina, cake pops-a, lizalica, macarona, voća,…a naš TSTE team će s posebnom pažnjom dekorirati kutak koji će i tematski popratiti događanje.

Tematski slatkiši dostupni za dostavu samo na području Zagreba i bliže okolice

 

Svim klijentima darujemo GRATIS organizaciju vjenčanja! Prilagodit ćemo se Vašim potrebama ovisno o tome da li trebate cjelokupnu organizaciju vjenčanja ili Vam nedostaju samo određeni segmenti.

Pogledano 4918 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SHOWROOM DESIGN AND EVENTS – VJENČANJA I EVENTI

+38598 912 2403 , +38598 798 736

Šulekova ulica 11, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

VJENČANJA Mi stvaramo potpuni vizualni dojam Vašeg vjenčanja od najsitnijih detalja (pozivnice, zahvalnice, reveri, pokloni za goste) do savršeno transformiranih prostora na kojima se održava Vaše vjenčanje, bogatim izborom inventara…  Pročitaj više »

ANGELUS ART – VJENČANJA

+385 1 3630 682

Lapačka ulica, 10000, Zagreb, Hrvatska

pon i pet: 09:00-17:00, uto, sri, čet: 11:00-19:00

Oznaka na karti

Sve za jedno posebno vjenčanje!  Pročitaj više »

PAULINA DIZAJN SVE ZA VJENČANJE

+38598 382 800

Pisančev put 3, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

SVE ZA VAŠE VJENČANJE  Dobro došli na mjesto koje ima sve potrebno za Vaš dan vjenčanja. Bogat izbor dekoracija, ideja, originalnih proizvoda.  Pročitaj više »