MUNGER TISKARA

Biokovska ulica 62, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851366 78 35

} pon-pet: 09:00-17.00

Tiskara Munger osnovana je 1976. godine i u privatnom je vlasništvu obitelji Munger. Dugogodišnja tradicija upotpunjena suvremenom tehnologijom te tehnički i stručno osposobljenim ljudima omogućuje nam potpuno zaokruženje procesa grafičke proizvodnje: dizajn — priprema — tisak — dorada.

DJELATANOSTI

Ističemo i specijaliziranost u posebnom oplemenjivanju gotovih grafičkih proizvoda u tehnikama zlatotiska i slijepog tiska (blinddruck). Tehnikom zlatotiska na gotove proizvode nanose se tanke folije koje daju proizvodu dekorativni i ekskluzivni izgled.

Slijepim tiskom (blinddruckom) ćete na svojim proizvodima postići efekte ispupčenih oblika. Kombinacijom ovih dviju tehnika Vaša robna marka ce dobiti prepoznatljiv i efektan izgled.

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva posebno se hvalimo našom uslugom uveza u tvrde korice, ručnog zlatotiska i slijepog tiska za male naklade te restauracije starih knjiga. Mnoge su firme prepoznale kvalitetu tvrdog uveza našeg majstora a referentna lista to i potvrđuje.

 • DIZAJN I PRIPREMA-  U suradnji s mladim i stručno osposobljenim kadrom vrlo brzo ćemo osmisliti Vaš proizvod i naći rješenje koje odgovara Vašem ukusu. Također možete i sami donijeti svoje ideje ili gotove pripreme na bilo kojem mediju i formatu zapisa.Za sve operacije dizajna i pripreme koristimo:-Mac i PC računala
  -inkjet i laser printere
  -profesionalni skener za skeniranje transparentnih i refleksnih tiskovina
 • TISAK– U tiskari Munger na raspolaganju Vam stoje slijedece tiskarske tehnologije:-offsetni tisak
  -knjigotisak
  -zlatotisak
  -sitotisakU proizvodnom dijelu posjedujemo tiskarske strojeve:

  GTO Heidelberg dvobojni B3 format
  GTO Heidelberg jednobojni B3 format
  Heidelberg TIGL sa dodatkom HAKRO zlatotisak

 • DORADA- U tiskari Munger nudimo sve standardne mogućnosti dorađivanja grafičkih proizvoda.-falcanje
  -štancanje
  -numeracija
  -uvez
  -plastificiranje

PROIZVODI

Proizvodni program tiskare Munger obuhvaća široku paletu proizvoda kao što su kalendari, rokovnici, posjetnice, te razni drugi promidžbeni materijali i poslovni pokloni.

Suvremena tehnologija tiska, kvalitetni strojevi i dugogodišnje iskustvo omogućuju nam tisak najzahtjevnijih materijala na raličitim podlogama.

Pozivamo Vas da posjetite tiskaru Munger i izaberete proizvode iz mnoštva ponuđenih predložaka ili pak naručite tisak materijala prema vlastitim željama i specifikacijama.

 • Kalendari
 • Brošure
 • Prospekti i katalozi
 • Rokovnici
 • Tvrdi uvez
 • Vrećice
 • Čestitke
 • Priznanja
 • Pokloni
 • Jelovnici
 • Pozivnice i zahvalnice za vjenčanja

Pogledano 1081 put(a), 5 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

RR MEDIJ – TISAK I REKLAME

+3851 5800 378

Stenjevečka ulica 37a, Zagreb, Croatia

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Mi smo grupa entuzijasta i profesionalaca s preko 15 godina iskustva u grafičkoj i reklamnoj industriji, a misija našeg djelovanja je poboljšati ponudu tržišta i pritom ispuniti sve Vaše želje…  Pročitaj više »

TISKARA VI.GRAF

+38598 357 537

Ilica 34, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

Tiskara Vi.-graf d.o.o. na hrvatskom tržišu posluje od 1995 godine. Od tada pa do danas uspjeli smo odraditi i najzahtjevnije grafičke poslove.  Pročitaj više »

CVP INFO – TISAK I INFORMATIČKA OPREMA

+3851 3483 245

Potok 24, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

O nama C.V.P. info d.o.o.  Pročitaj više »