MODNI FRIZER JASNA

Vodnikova 19, 10000 Zagreb

Web stranica

+385 1 4844 448

} pon-pet: 8-20 sub: 8-14

Modni frizer “JASNA” je salon sa tradicijom. Postojimo od 1977. godine na sadašnjoj lokaciji u središtu Zagreba.
U salonu rade iskusni, kreativni i profesionalni frizeri koji se redovito educiraju na frizerskim seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pratimo nove trendove kod oblikovanja, bojanja i njege kose a koristimo isključivo kvalitetne preparate poznatih brandova. Prepustite nam brigu o svojoj kosi s povjerenjem, jer mi znamo s Vašom kosom!

Gdje je nestala navika odlaska kod frizera?

Vrlo dobro znamo kako se još od davnina razvija zanat frizerstva. Pripadnice ljepšeg spola oduvijek su imale naviku barem jednom tjedno odlaziti kod frizera kako bi im stručne ruke napravile frizuru po želji. Danas, zbog loše financijske situacije, užurbanog načina života, ali i nedostatka vremena sve manje žena izradu svoje frizure prepušta u stručne ruke. Zbog čega je to tako, mnogi frizeri žele otkriti.

Kako bi odgovorili na navedeno pitanje, istražili smo navedenu temu te dobili odgovore:

  • Ne stižem ići kod frizera. Puno mi je lakše oprati kosu doma, osušiti i za pola sata sam gotova s frizurom.
  • Iako želim ići kod frizera, zbog svih obaveza koje imam jednostavno ne stižem dovoljno vremena posvetiti održavanju frizure.
  • Vrlo dobro znam kako se frizura koju sama napravim i ona koju mi naprave frizeri neusporediva, zbog loše financijske situacije jednostavno kod frizera idem samo dva puta godišnje.
  • Teško mi je naći frizera koji će mi napraviti ono što želim.

Nakon što smo dobili odgovore zašto žene ne odlaze kod frizera te gdje je nestala kultura odlaska na frizure ostaje nam još jedino vratiti žene u frizerske stolice. Ali kako odabrati frizera?

Odaberite nekog s iskustvom jer je iskustvo vrlo važno. 

Frizura je ogledalo osobe i stoga ju nije potrebno zanemarivati. Iako Vam vrlo često nedostatak financija onemogućuje odlazak frizera prepustite se frizerima barem nekoliko puta godišnje. Vjerujte, to je vrijeme samo za Vas i sigurno ćete se nakon vremena provedenog u frizerskom salonu osjećati bolje i ljepše. A žena se mora osjećati dobro kako bi mogla odrađivati sve obaveze koje ima.

Sažetak
Datum
Ocjena
51star1star1star1star1star

Pogledano 612 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

UDRUGA NADA – POMOĆ OBOLJELIMA OD POREMEĆAJA U PREHRANI

+38599 848 51 67

Ksaver 200, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Dobrodošli Anoreksija i bulimija nervosa poznate su kroz povijest ali u međuvremenu nisu shvaćane kao bolest već kao način života i oboljeli su bili kvalificirani kao čudaci,sveci ili vještice.Prvi detaljni…  Pročitaj više »

DREAM GYM FITNESS

0915271374

Avenija Većeslava Holjevca 5, Zagreb, Hrvatska

09:00-22:00h

Oznaka na karti

Želite vrhunske rezultate i maksimalno iskorišteno vrijeme? Izradili smo individualni program treninga prema Vašim potrebama,  program prehrane i odabir adekvatnih dodataka prehrani, te programe za mršavljenje i stjecanje optimalne kondicije, kvalitetne mišićne…  Pročitaj više »

AMAZONA FITNESS CLUB

AMAZONA FITNESS CLUB

01 5800 110

Bolnička cesta 49a, Zagreb, Croatia

07:00 - 23:00

Oznaka na karti

Amazona Fitness Club je jedan od najmodernije opremljenih fitness centara u Zagrebu. Otvoren je 15. rujna 2012. godine na adresi Bolnička 49A u sklopu sportskog centra “Vrapče”.  Pročitaj više »