MARKANOVIĆ D.O.O. – KROVOPOKRIVAČKI RADOVI I ODRŽAVANJE

Prigradska ulica odvojak III 9, Zadvorsko, Hrvatska

Web stranica

+38516543239

} ¸pon-pet: 09:00-17.00

Održavanje stambenih zgrada i adaptacije

-Dešava vam se problem prevelikih cijena koje vam daju ? Ili vam dolaze tvtke koje vam masno naplate radove a poslije završetka radova , nikad kraja reklamacijima i plaćanja opet onoga što ste već jednom platili? Na pravoj ste adresi , mi možemo odraditi poslove adaptacija i popravaka bez reklamicije i sa čvrstom garancijom iza nas ne stoji logo i ime tvrtke , koja sutra više ne postoji nego ljudi sa imenom i prezimenom koji se drže riječi , dogovora i ugovora. Zato radimo deset godina na zadovoljstvo naših klijenata . Čekamo vaš poziv ili upit.

Termoizolacijski sistemi

 • Fasadni sistemi– Sinusna fasada je pogodna za estetsko dotjerivanje nekog starog objekta ili za oblaganje novog.
  Izgleda elegantno i kompaktno te jamči dugotrajnost same obloge za razliku od demit fada.
  Sa kombinacijom opšava od drue boje dodatno se podiže estetika objekta.
 • Krovni sistemi– Adaptacija i izrada niskoenergetskog krovišta/Adaptacija i nadogradnja krova
 • Ventilirane Fasade
 • Hale
  – SBS montažni objekt (Radi se o objektu koji se sastavlja od laganih pocinčanih profila te duple limene obloge , koja se ispunjava izolacijom , kamenom vunom . Objekt je pogodan zbog toga što se brzo montira , pogodan je i za demontažu a na kraju je financijski i jeftiniji od klasične gradnje.)
  -Termoizolacijski sustavi – sedvič paneli – Što su sendvič paneli?Radi se o ugradbenim elementima s termoizolacijskim svojstvima za oblaganje krovova i zidova na građevinama. Sastoje se od unutrašnjeg i vanjskog lima. Metali koji se koriste za limove za proizvodnju sendvič panela uglavnom su pocinčani ili čelični limovi s nanesenim slojem boje , po želji, paneli se mogu proizvoditi i s površinom od plemenitog metala.
  Zbog troškova i statičnih razloga daje se prednost primjeni pocinčanih čeličnih limova. Takvi ugradbeni elementi proizvode se u prešama ili u današnje vrijeme češće u kontinuiranim proizvodnim postrojenjima. Prostor između dva lima zapunjava poliuretanskom pjenom,običnom ili negorivom te po potrebi i mineralnom vunom. Područje primjene odnosi se na industrogradnju s jedne strane, odnosno gradnju industrijskih hala te hladnjača s druge strane i niskoenergetskih objekata u raznim primjenama. U sektoru gradnje razlikujemo PU-pjenaste panele te one s punjenjem od mineralne vune, koji se primjenjuju posebice u području zaštite odpožara. U novije vrijeme umjesto mineralne vune koriste se posebno stvorena kemijska pjena koja ima negoriva svojstva.Pogodnija je od vune iz nekoliko razloga :
  1.Puno jeftiniji proizvod u kupnji
  2.Jeftinija montaža
  3.Lakši proizvod koji automatski stvara manje opterećenje na konstrukciju
  4.Potrebna osjetno manja nosiva konstrukcija što još dodatno smanjuje troškove gradnje

KROVNI SISTEMI

 • Crijep ploča sa izolacijom od kamene vune – TERMO TOP!
 • Gerard pokrov
 • Gerard na Ytong podlozi sa termo top izolacijom
 • Prirodni crijep – prepokrivanje starog krova ili pokrivanje novog
 • Falcani limeni pokrovi – PLX Lindab i Prefa Filisthall
 • Trapezni lim-kao pokrov, podgled krova i fasadna obloga
 • Nadstrešnice – izrada nadstrešnica

Pogledano 2519 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa