MALI SPORTAŠI -sportska akademija

Karašička ulica 35, Zagreb, Croatia

Web stranica

091 602 2202

} 09:00-17:00

Pozdrav svima! Mi smo “Mali sportaši”!

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine (rujan – lipanj) u dvoranama vrtića i sportskih akademija, dva puta tjedno po 45 minuta.

Osim osnovnog sportskog programa organiziramo školu rolanja i tenisa, slavimo sportske rođendane, a “Ljetni kamp Mali sportaši Zagreb” pravi je hit među klincima. U suradnji s našim partnerima djecu učimo plivati i skijati.

Konstantno nadopunjavamo osnovni program, tako od 2011. godine u našim akademijama radimo i s najmlađima provodeći program sportske igraonice koji je namijenjen djeci od tri do tri i pol godine starosti.

Prostori naših akademija otvoreni su i za osnovnoškolce, koji nam se mogu pridružiti sve do navršenih deset godina.

Mali sportaši koji treniraju u vrtićima, tijekom godine usvajaju elemente deset sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej i orjentacijsko trčanje). Dječji sport kroz igru i smije.

Polaznici sportskih akademija, uz gore navedene sportove, treniraju i dva američka sporta (footbal i baseball) koje smo uveli sa željom da treninge učinimo još dinamičnijim i zanimljivijim.

Naravno, nismo zaboravili niti roditelje kojima nudimo školu rolanja za odrasle kako bi mogli što lakše pratiti svoje najdraže.

DŠR “Mali športaši” su registrirani 2005. godine kao udruga za provođenje kratkog sportskog programa namijenjenog djeci predškolskog uzrasta i osnovnoškolcima do deset godina.

Pod stručnim vodstvom, program provodimo u tridesetak zagrebačkih vrtića i pet sportskih akademija u kojima radi više od dvadeset voditelja, trenerica i trenera. U našim objektima tijekom godine konstantno trenira preko 800 malih sportaša. S ponosom naglašavamo kako je do sada kroz naše programe prošlo više od 8000 nasmijanih malih sportaša i sportašica.

Osnovni program, verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, provodimo tijekom cijele vrtićke/školske godine od rujna do lipnja, dva puta tjedno po 45 minuta.

Program nije usmjeren na “stvaranje“ vrhunskih sportaša i ranu specijalizaciju, već na poticanje optimalnog i cjelokupnog razvoja djeteta. Mali sportaši su lider na području dječjeg sporta!

Našim programom želimo unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razvoj kreativnosti, te osjećaj zajedništva uz isticanje individualnih kvaliteta svakog polaznika. Dječji sport i zdravlje kao cilj!

Cilj nam je kroz igru, maštu, puno zabave i smijeha dijete uvesti u svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u značajnost sporta i tjelesnog vježbanja pri čemu razvijamo motoričke sposobnosti djeteta (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, ravnoteža, preciznost…) s naglaskom na njihovu povezanost sa zdravljem i zdravim načinom života.

Kako je nasilje na sportskim terenima i oko njih, sve veći problem, od najranije dobi djeci pružamo primjereni model sportskog ponašanja koji pretpostavlja nultu toleranciju na nasilje!

Poštujući načelo društvene odgovornosti od osnutka radimo na unapređenju odnosa s roditeljima, polaznicima, djelatnicima,  javnosti, ali i sa zajednicom unutar koje djelujemo.

Dođi i pridruži nam se! Treniraj i živi zdravo! Čekamo te s osmijehom!

Sportska Akademija Mali Sportaši

Nakon što smo 2005. godine krenuli s uvođenjem univerzalnog sportskog programa u Zagrebačke vrtiće, 2008. godine otvorili smo sportski centar za djecu od tri i pol do deset godina.

Akademija “Varšavska“ u Varšavskoj 19, bila je prva u nizu akademija Malih sportaša koja je otvorila svoja vrata malim sportašima i njihovim roditeljima. sportska akademija mali sportaši u Varšavskoj ulici je naj kvalitetnija sportska akademija!

Treninzi se provode pod stručnim vodstvom i pedagoškim nadzorom dvaju voditelja (trenera) koji prate razvoj malih sportaša, njihove reakcije na pojedine sportove i društvene situacije.

Mali sportaši tijekom godine treniraju i usvajaju elemente deset sportova (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, tenis, kuglanje, hokej i orjentacijsko trčanje).

S paralelnim otvaranjem novih akademija na različitima lokacijama u gradu (Akademija “Šalata“, Akademija“Sloboština”, Akademija “Trnjanska“ i Akademija “Varšavska/Stross”), trudimo se uvesti i neke novosti u programu, pa tako naši mali sportaši koji pohađaju akademije imaju priliku upoznati i dva tzv. američka sporta (football i baseball). Uvođenjem navedenih sportova treninge smo učinili još dinamičnijim i zanimljivijim. s

Program je usmjeren na razvoj bazičnih motoričkih sposobnosti, unapređenje zdravlja, razvoj samosvijesti o redovitom vježbanju te razvoju socioloških aspekata djeteta.

Vrata naših akademija otvorena su za sve male sportaše željne dobre zabave, igre i smijeha. Čekamo Vas s nestrpljenjem i vjerom u dobru suradnju!

 

Pogledano 1100 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Proslave rođendana i Zabavne igraonice Zagreb,Najam za razne prigode

0916570834

Posedarska ulica 22, Zagreb, Hrvatska

Svakim danom od 09.00-13.00 i od 15.00-20.00

Oznaka na karti

Naše uvjerenje je da dijete koje se igra je SRETNO DJETE,stoga želimo održati druženje i igru među djecom,ali bez video igrica i bez opasnih sprava koje same po sebi umanjuju…  Pročitaj više »