MAGUS-STROJ

Ulica Bukovački vijenac 14, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 2340 381

} pon-pet: 08:00-16:00

MAGUS STROJ d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, bavi se prodajom i najmom strojeva za usitnjavanje drvene mase i prodajom strojeva za uređenje zelenih površina, građevinskih te poljoprivrednih strojeva. Sukladno s našom glavnom djelatnošću, a s ciljem da našim korisnicima i kupcima osiguramo što bolju podršku, u našoj se ponudi nalaze i originalni rezervni dijelovi za građevinske i poljoprivredne strojeve i oprema za zaštitu na radu.

Kredibilitet dokazujemo visokom kvalitetom i profesionalnošću te čvrsto stojimo iza vodećih proizvođača koje zastupamo. Osluškujemo potrebe tržišta na kojem djelujemo, razvijamo partnerski odnos s kupcima, s posebnim naglaskom na brzinu obavljanja svakodnevnih poslova vezanih uz isporuku strojeva, rezervnih dijelova, servis i edukaciju. U cilju krajnjeg zadovoljstva i povjerenja naših klijenata, osiguravamo edukacije za rukovoditelje strojeva te pratimo efikasnost kroz povratne podatke o učincima strojeva od strane naših partnera/klijenata.

Budući da Europska unija nalaže veći postotak recikliranja zelenog/organskog otpada, Magus stroj d.o.o. prepoznat je od strane profesionalaca kao prvi izbor na hrvatskom tržištu.

Uz pozitivna iskustva koja dijelimo s našim partnerima, razvijamo i novu priču ekološkog zbrinjavanja zelenog otpada.

SJEKAČI- DROBILICE DRVENE MASE

KOSILICE-MALČERI-USISIVAČI

STROJEVI ZA PELETE I BRIKETE

REZERVNI DIJELOVI

ZAŠTITNA OPREMA

 

Pogledano 816 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SIMON D.O.O. – PRODAJA I SERVIS LABORATORIJSKE OPREME

+385 1 299 4546

Širinečka ulica 29, Zagreb, Hrvatska

08:00-16:00

Oznaka na karti

“SIMON d.o.o.” je privatna tvrtka osnovana 1991.god. Počeli smo kao ugovorni servis poznate američke tvrtke Abbott. Kao serviseri pokrivali smo čitav teritorij Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. 1996.  Pročitaj više »

ERUDIO USLUGE- UGOSITELJSKA OPREMA

+385 91 2225 666

Ulica Matka Mandića 49, Zagreb, Hrvatska

09:00-18:00

Oznaka na karti

Tvrtka ERUDIO USLUGE d.o.o. bavi se edukacijama, uvođenjem novih tehnologija, planiranjem i prodajom profesionalne ugostiteljske opreme.  Pročitaj više »

ENORMIS- ZAŠTITA NA RADU

38515588946

Maksimirska cesta 129, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00h

Oznaka na karti

NORMIS INDUSTRIJSKA RJEŠENJA Tvrtka Enormis d.o.o. sastavljena je od mlade i profesionalne ekipe koja je u svakom trenutku spremna odgovoriti na vaša pitanja te vam istovremeno pružiti tehničku podršku.  Pročitaj više »