MAGUS-STROJ

Ulica Bukovački vijenac 14, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 2340 381

} pon-pet: 08:00-16:00

MAGUS STROJ d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, bavi se prodajom i najmom strojeva za usitnjavanje drvene mase i prodajom strojeva za uređenje zelenih površina, građevinskih te poljoprivrednih strojeva. Sukladno s našom glavnom djelatnošću, a s ciljem da našim korisnicima i kupcima osiguramo što bolju podršku, u našoj se ponudi nalaze i originalni rezervni dijelovi za građevinske i poljoprivredne strojeve i oprema za zaštitu na radu.

Kredibilitet dokazujemo visokom kvalitetom i profesionalnošću te čvrsto stojimo iza vodećih proizvođača koje zastupamo. Osluškujemo potrebe tržišta na kojem djelujemo, razvijamo partnerski odnos s kupcima, s posebnim naglaskom na brzinu obavljanja svakodnevnih poslova vezanih uz isporuku strojeva, rezervnih dijelova, servis i edukaciju. U cilju krajnjeg zadovoljstva i povjerenja naših klijenata, osiguravamo edukacije za rukovoditelje strojeva te pratimo efikasnost kroz povratne podatke o učincima strojeva od strane naših partnera/klijenata.

Budući da Europska unija nalaže veći postotak recikliranja zelenog/organskog otpada, Magus stroj d.o.o. prepoznat je od strane profesionalaca kao prvi izbor na hrvatskom tržištu.

Uz pozitivna iskustva koja dijelimo s našim partnerima, razvijamo i novu priču ekološkog zbrinjavanja zelenog otpada.

SJEKAČI- DROBILICE DRVENE MASE

KOSILICE-MALČERI-USISIVAČI

STROJEVI ZA PELETE I BRIKETE

REZERVNI DIJELOVI

ZAŠTITNA OPREMA

 

Pogledano 821 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ZELENA STANICA – VRTNI CENTAR ZAGREB

+3851 3839 714

Mošćenička ulica 15, Zagreb, Hrvatska

Pon.- Pet: 10:00-18:00

Oznaka na karti

Zelena Stanica d.o.o. bavi se prodajom opreme za staklenički i kućni uzgoj biljaka, uglavnom uzgojem biljaka u zatvorenom prostoru. Tvrtka je osnovana 2012.  Pročitaj više »

HAFER – FITNESS, BICIKLI, SKIJE, SERVISI I PRODAJA

+385 13861171

Ratarska ulica 9, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-20:00

Oznaka na karti

PONUDA FITNESS OPREMA -TRAKE ZA TRČANJE -ELIPTICAL- ORBITREK -SOBNI BICIKL -SPINNING BIKE BICIKLI -RABLJENI BICIKLI -DEMA -WHEELER -ROCKMACHINE -SCOTT -NORCO -BICIKLISTIČKI DIJELOVI -JAMIS -BICIKLISTIČKA OPREMA – * AKCIJA SHIMANO SKIJE…  Pročitaj više »

BIBA ŠETLAND- RADNA ODJEĆA

+38512024 049

Ulica Štefa Kuzmića 15, Ivanja Reka, Hrvatska

09:00-18.00

Oznaka na karti

Naša tvrtka je obiteljska u kojoj su uz vanjsku radnu snagu zaposleni i svi članovi obitelji.  Pročitaj više »