LINGO PRIJEVODI

Ninska ulica 18a, Sesvete, Hrvatska

Web stranica

012004775

} 09:00-16:00h

Primarna djelatnost Linga je prevođenje svih europskih jezika sa ili bez ovjere sudskog tumača na hrvatski jezik i prevođenje s hrvatskog jezika sa ili bez ovjere na sve europske jezike.
U Lingu smo od samih početka klijentima omogućavali cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu na području prevođenja svih europskih jezika sa ili bez ovjere sudskog tumača. Sa našim stalnim naručiteljima izgradili smo kvalitetnu i dugoročnu suradnju jer svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Naše prevoditeljske usluge obuhvaćaju sve vrste prevoditeljskih usluga koje su potrebne pojedinačnim fizičkim osobama u komunikaciji s državnim i lokalnim tijelima pa do kompleksnih prevoditeljskih projekata sa zadanim rokovima za isporuku i specifičnim ciljanim zahtjevima. Ukratko, Vaše potrebe naš su zadatak.

Također će nam biti zadovoljstvo za Vas izraditi i besplatnu ponudu sa razrađenom specifikacijom koja će Vam pružiti točne informacije o rokovima i cijenama za naručene prevoditeljske usluge, a ukoliko će ostati nekih pitanja na ista ćete dobiti precizne odgovore.

NAŠA PRIČA

Obrt Lingo osnovan je sredinom 2001. godine kao nastavak jedne uspješne priče iz sredine devedesetih godina i naših prvih susreta sa svijetom prevoditeljstva. Krenuli smo kao obiteljski obrt što smo ostali sve do danas. Tu komponentu isprva smo smatrali slabošću, a danas shvaćamo da je taj predznak “obiteljski” u stvari naša najveća prednost. Naši počeci i mnoge barijere koje je bilo potrebno probijati iskustvo su koje je od nas napravilo ono što smo danas, a to je da smo danas jedan od vodećih prevoditeljskih obrta u RH. Nedavna velika svjetska ekonomska kriza koju smo uspješno prebrodili, a koja je desetkovala cijeli realni sektor u Republici Hrvatskoj samo je još jedan dokaz da samo najbolji opstaju.

Do sada smo preveli već više od 75.000 prevoditeljskih kartica i uspješno surađivali s više od 1.000 zadovoljnih naručitelja.

 

USLUGE

  • Prevođenje poslovne dokumentacije

Bilance, račun dobiti i gubitka, sve vrste Ugovora, zapisnika, godišnjih izvješća, knjigovodstvene i računovodstvene dokumentacije, poslovnih planova, revizorskih izvješća, marketinških i investicijskih planova itd.

  • Prevođenje osobnih dokumenata i isprava

Osobnih iskaznica, rodnog lista, izvoda iz matične knjige rođenih, izvoda iz matične knjige umrlih, domovnice, putovnice, vjenčanog lista, smrtnog lista, prijepisa ocjena, diploma i svjedodžbi, putnih isprava, potvrda o prebivalištu, potvrda o nekažnjavanju, sudskih presuda, životopisa, preporuka, prometnih dozvola, knjižica vozila, punomoći, poreznih potvrda, potvrda iz banke itd.

  • Prevođenje ostalih stručnih i tehničkih tekstova

Prevođenje svih vrsta tekstova i publikacija iz medicine, elektrotehnike, strojarstva, građevine, filozofije, prava, financija i ekonomije itd.

 

Pogledano 784 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Interpreta usluge d.o.o.

+385 1 6188 300

Vukovarska ulica 271, Zagreb, Croatia

Oznaka na karti

 Tvrtka INTERPRETA usluge d.o.o. je prevoditeljska agencija osnovana 2007. godine.  Pročitaj više »