KROJAČKI SALON GOGA

Ulica Grada Mainza 19, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+3851 3757 105

} pon-pet: 08:00-17:00

Krojacki salon „Goga“ počeo je s radom 1991. godine.

U krojačkom salonu „Goga“ šiva se po mjeri za žene – radimo po želji naših klijentica, no pružamo i stručnu pomoć pri odabiru modela i kroja za svakog klijenta.

Od 2009. godine u krojačkom salonu „Goga“ održavaju se tečajevi šivanja gdje se dugogodišnje iskustvo prenosi na naše polaznike i polaznice, učeći ih kako krojiti i sašiti odjeću po mjeri.

ŽELITE NAUČITI ŠIVATI?

Ako do sada nikada niste bili u prilici šivati, a to ste uvijek željeli, ne čekajte – nazovite nas i dogovorite dolazak!

Tečaj krojenja i šivanja Goga namijenjen je svim onima koji žele naučiti kvalitetno i uredno šivati i izrađivati odjeću po mjeri i modele po vlastitoj želji. Bez obzira da li ste početnik ili već imate iskustva u šivanju, na tečaju ćete uz stručno i kvalitetno vodstvo te uz individualan pristup svakom pojedincu napraviti sve što poželite. U vedroj i opuštenoj atmosferi uživat ćete u svojim kreacijama i svojoj novootkrivenoj vještini.
Tečajevi se održavaju u Krojačkom salonu Goga. U jednom terminu radi se samo sa 4 polaznika, a rad je potpuno individualan i prilagođen svakom polazniku ponaosob.
Tečajeve vodi vlasnica salona – Goga, majstor šivanja ženske odjeće po mjeri.

O Tecaju

BRZI TEČAJ

Trajanje tečaja: 30 radnih sati

Termini i održavanje tečaja:

* 3 sata 3 puta tjedno – ponedjeljak, srijeda, petak ujutro od 9 -12 sati ili popodne od 17 – 20 sati

* 4 sata 2 puta tjedno – utorak, četvrtak ujutro 9 -13 sati ili popodne od 17 – 21 sati

PUNI TEČAJ

Trajanje tečaja: 60 radnih sati

Termini i održavanje tečaja:

* 3 sata 3 puta tjedno – ponedjeljak, srijeda, petak ujutro od 9 -12 sati ili popodne od 17 – 20 sati

* 4 sata 2 puta tjedno – utorak, četvrtak ujutro 9 -13 sati ili popodne od 17 – 21 sati

PROGRAM TEČAJA

Ručni radovi-vrste poruba , pravilno ušivanje gumbi, izrada petljica. (za one koji to ne znaju i nisu do sada imali iglu u rukama ,a za one koji to znaju provjeravamo znanje rade li to pravilno i uredno.
Upoznavanje šivaćih mašina i i alata potrebnih za rad te probno šivanje na krpicama: porubljivanje, ravno šivanje i kako to napraviti, a da ne morate bar dva puta isparat šav jer nije ravan. (to traje samo prvi dan i već ravno šivate)
Izrada pojedinačnih operacija za suknju cif, ušici, šlic-raspork, pasica, spajanje bočnih šavova
Krojenje probne – uzorak suknje sa svim elementima objašnjenje načina krojenja i mjerenja
Spajanje uzorak suknjice koja ostaje vama (možete li zamisliti da ste cijelu suknju uspjeli napravit već 3. dan)Krojenje i šivanje po mjeri suknje za vas
Krojenje i šivanje hlača po mjeri sa klasičnim džepovima
Krojenje i šivanje haljina ,bluza ili onoga što vi želite šivati za sebe naravno sa osobitim zadovoljstvom robu koju ste sašili i nositi.

Pogledano 3642 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa