KOMBI PRIJEVOZ BENDIN

Ulica Ljerke Šram 8, Zagreb, Croatia

Web stranica

+385989153276

} pon-ned: 00:00- 24:00

O NAMA

Kombi prijevoz, usluge prijevoza kombi vozilom, dostava i selidbe za potrebe klijenata. Prevozimo za vas sve što se može prevesti kombi vozilom i prikolicom.

Za vas ćemo s našim kombi vozilom i prikolicom izvršiti kombi prijevoz, usluge prijevoza kombi vozilom kako na području grada Zagreb tako i cijele Hrvatske po vrlo povoljnim cijenama. Kontaktirajte nas s naših stranica za kontakt te sva vaša pitanja.

Ukoliko vam je potrebna usluga prijevoza ili neka druga koju pružamo našim klijentima svakako nas nazovite odmah i provjerite što vam nudimo jer zasigurno ćete u nama pronaći firmu koju ćete nadalje uvijek rado koristiti kad god vam je potreban kombi prijevoz.

Kombi prijevoz-Usluge prijevoza kombi vozilom:

 • kombi prijevoz
 • prijevoz robe
 • dostava
 • prijevoz stvari
 • selidbe gradske i van gradske
 • šlepanje vozila
 • gradska i međugradska dostava
 • usluge prijevoza kombijem i prikolicom
 • iznajmljivanje prikolice
 • odvoz šute i smeća
 • prijevoz čamaca, kamp kučica i strojeva

Ostale naše usluge prijevoza

Uz usluge kombi prijevoz ili usluga prijevoza koja je naša klasična usluga koju nudimo potrencijalnim korisnicima naših usluga uveli smo i dodatne mogućnosti prijevoza kombi vozilom i velikom prikolicom.

Istom prikolicom možemo prevesti vaše vozilo jer je to i namjena ove prikolice no ista se može vrlo lako i brzo uz male zahvate pretvoriti i u prikolicu kojom dodatno možemo prevesti određeni teret koji ne stane u kombi vozilo.

Tako da jednim tovarenjem tereta u kombi vozilo i prikolicu možemo za vas prevesti daleko veću količinu tereta koji vam je potreban a gdje ćete znatno uštedjeti jer nečete morati za veču koičinu tereta koristiti kombi prijevoz dva puta već od jednom za manji iznos.

Iznajmljivanje auto prikolice

Jedna u nizu naših usluga je također i iznajmljivanje autoprikolice za potrebe prijevoza vaših stvari, vozila, plovila i ostalog tereta.

Iznajmljivanje auto prikolice nije vazano uz uslugu kombi prijevoz te iznajmiti prikolicu možete samostalno a cijena iznajmljivanja auto prikolice ovisi o tome koliko dugo prikolicu želite koristiti.

Auto prikolicu možete iznajmiti jedan ili više dana a za duže iznajmljivanje dati ćemo vam i znatan popust.

Iznajmljivanjem auto prikolice sami morate imati vozilo koje može koristiti istu prikolicu jer radi se o dosta velikoj prikolici koja služi za prijevoz vozila no vrlo brzo se može transformirati i zatvoriti za rasuti teret, stvari i robu kako vam već odgovara.

 

Pogledano 185 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

PLAM PLIN- DOSTAVA PLINA

016218001

Josipovićeva ulica 24, Općina Velika Gorica, Hrvatska

09:00-19:00

Oznaka na karti

PLAM dostavlja plin za kućanstvo za sljedeća područja: Velika Gorica, Novi Zagreb (Dugave, Travno, Utrine, Zapruđe, Siget, Sopot, Sloboština, Središće, Kajzerica), Knežija, Jarun, Srednjaci, Prečko, Vrbani.  Pročitaj više »

PRIJEVOZ I USLUGE KRIŽANIĆ

+38598 176 7523

Hreljinska ulica 43, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Djelatnost tvrtke je transport robe i manje selidbe kombi vozilom.  Pročitaj više »

SELIDBE I PRIJEVOZI MRAV

+38599 300 3000

Badovinčeva ulica 23, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

Naša su osnovna djelatnost selidbe i prijevozi. Na ovim stranicama možete saznati sve o našem načinu rada, cijenama, vrstama usluga i karakteristikama voznog parka kojim raspolažemo.  Pročitaj više »