KOLOS PROJEKT D.O.O.

Idrijska ulica 46, Zagreb, Croatia

Web stranica

+385 91 5388 822

} pon-pet: 08:00- 17:00

KOLOS PROJEKT d.o.o. je poduzeće specijalizirano za arhitektonske djelatnosti, posebice arhitektonsko projektiranje, dizajn interijera i eksterijera, krajobraznu arhitekturu, urbanizam, graditeljstvo, organizaciju, vođenje i nadzor gradnje te konzalting. Područje naše djelatnosti proteže se od stambene i poslovne arhitekture (obiteljske kuće, višestambene zgrade, poslovne zgrade) do javne i industrijske arhitekture (kulturne, edukacijske i zdravstvene ustanove, sakralne građevine i kompleksi, poslovne hale i sl.).

“Inovacija, interdisciplinarnost i integrativni pristup arhitektonskom projektiranju i dizajnu naša su temeljna odlika…”

Inovacija, interdisciplinarnost i integrativni pristup arhitektonskom projektiranju naša je temeljna odlika što dokazuje niz uspješno realiziranih projekata i zadovoljnih klijenata. U sam proces projektiranja uvijek uključujemo stručnjake različitih djelatnosti (arhitekte, dizajnere, umjetnike, inženjere, pravnike, ekonomiste, sociologe…) kako bi svakom pojedinom projektu pronašli najbolje rješenje, u skladu sa željama klijenta i pravilima struke.

“Arhitektura ne traži samo odgovore na pitanja estetike i funkcionalnosti, ona je mnogo više…”

Arhitektura ne traži samo odgovore na pitanja estetike i funkcionalnosti, ona je mnogo više te stoga posebnom pažnjom pristupamo specifičnim zahtjevima i potrebama svakog klijenta, uzimajući u obzir sve mogućnosti realnog korištenja objekata i prostora. Svaki novi projekat nama predstavlja zaseban izazov za postizanje vrhunskog rezultata, na zadovoljstvo klijenta i stručnih kriterija. U tom procesu klijentu smo uvijek na raspolaganju, pružajući sve potrebne informacije i obavljajući sve potrebne radnje, kako bi se Vaše idealne želje i ideje u potpunosti realizirale.

Pogledano 1069 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

INTERINVEST d.o.o. – GRAĐENJE I USLUGE GRADITELJSTVA

+385 1 23 03 920

Naselak 10, Zagreb, Croatia

Pon – Pet: 08:00 -16:00

Oznaka na karti

Interinvest d.o.o. je tvrtka za građenje i usluge u graditeljstvu, osnovana krajem 1989. god. kao nastavak obiteljskog biznisa.  Pročitaj više »

FIDERMUC- GRADNJA

+38516232184

Jakuševečka ulica 20, Velika Mlaka, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

U svojem svakodnevnom poslovanju trudimo se udovoljiti svim zahtjevima naših klijenata, a činjenica da nam brojni klijenti daju odlične preporuke, pokazuje da u tome i uspijevamo.  Pročitaj više »

Dostava cvijeća u Zagrebu

+385 98 954 2816

Zagreb, Hrvatska

00-24

Oznaka na karti

Internet Cvjećarnica Zagreb. Dostava cvijeća u Zagrebu na adresu po želji kupca. Najljepši način da usrećite Vama drage osobe je zasigurno sa prelijepim buketom svježe rezanog cvijeća pred vratima.  Pročitaj više »