Knjigovodstvene usluge -NALUS d.o.o.

Kozjačka ulica 45/1, Zagreb, Croatia

Web stranica

01 3465 428

} 08:00-17:00

Naša Misija
Naša misija je pokretno knjigovodstvo- što znači potpuno poduzetniku olakšati koncentraciju na njegov biznis. Stvoriti trajno partnerstvo i prilagoditi se potrebama klijenta. Ovisno o dogovoru dolazimo u Vaš ured te vršimo knjiženja operativne zadatke u Vašem knjigovodstvenom programu.

Naša Vizija
Stvoriti uvaženo računovodstveno poduzeće koje koristi najmodernija i sigurna informatička riješenja kako bi intervencije prema klijentovim potrebama imale najveću učinkovitost i najmanje potrošeno vrijeme intervencije kako bi klijent imao više vremena ostati fokusiran na svoj “core” bussines.

Nalus d.o.o. u okviru svoje djelatnosti knjigovodstvenih usluga i savjetovanja, iste obavlja kvalitetno i ažurno prema Zakonu o računovodstvu i ostalim propisima.Naša knjigovodstveno-računovodstvena metodologija je u skladu sa Zakonima, proaktivna i okrenuta budućnosti.

 • Financijsko knjigovodstvo s glavnom knjigom
 • Robno i materijalno knjigovodstvo
 •  Knjigovodstvo kupaca i dobavljača
 • Obračun plaća i naknada plaća djelatnicima
 • Vođenje blagajne
 • Knjiga URA i IRA
 • Obračun PDV-a
 • Obračun putnih naloga
 • Obračun amortizacije
 • Izrada svih izvješća za Poreznu upravu
 • Izrada godišnjih obračuna i financijskih izvještaja ( bilanca, račun dobiti i gubitka, izvještaj o novčanom tijeku, izvještaj o promjenama kapitala,bilješke uz financijske izvještaje)
 • Vođenje evidencije za obrtnike i druge fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost
 • Ostali poslovi prema zahtjevima korisnika

Naš poslovni pristup se temelji na pružanju kvalitetnog i urednog vođenja poslovnih knjiga. Vaše poslovne knjige vodimo prema mišljenjima i preporukama Porezne uprave. U svome radu detaljno pratimo sve zakone i propise koji su važni za naše klijente. U stalnom smo kontaktu s klijentima, u obliku i na način na koji Vi to želite, I uvijek smo spremni pomoći raznim savjetima.

Doživite jedan totalno novi pristup!

Usluga knjigovodstva, fleksibilnost u poslovanju i komunikaciji. Sa povjerenjem.

 

Za Vaše potrebe surađujemo sa odvjetničkim i revizorskim kućama. Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i Porezne uprave, te pratimo promjene u zakonima iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava kao i svih zakonskih propisa i regulativa, te Vas zastupamo u postupcima nadzora od strane nadležnih organa.
Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim knjigovodstvenim servisom ili ga birate po prvi puta, javite nam se, bit će nam zadovoljstvo dogovoriti sastanak i popričati s Vama o Vašim željama, potrebama i ciljevima.
NOVO!!!
Kako bi usavršili svoje poslovanje Nalus d.o.o. sa klijentima sa kojima ima sklopljen ugovor ima pokrivene svoje usluge sa policom osiguranja od knjigovodstveno računovodstvene odgovornosti.

NALUS OUTSOURCING

Što je Outsourcing…

Outsourcing ili izmještanje poslovnih procesa je čin davanja specifičnih poslovnih zadataka ili procesa trećoj strani. To je uvriježena i gotovo dominantna metoda smanjivanja troškova, ali i okretanja kompanija poslovnim procesima u kojima mogu ostvariti veću vrijednost, ne zamarajući se pritom poslovima koji nisu neophodni za održavanje njihovog položaja na tržištu (non core business). Zapravo se radi o logičnom nastavku trenda specijalizacije unutar društva, koje je već odavno prepoznalo da je bolje i često jeftinije pekarima prepustiti da peku kruh ili proizvođačima obuće da proizvode cipele. Tako danas gotovo sve veći broj kompanija diljem svijeta i u Hrvatskoj koristi outsourcing za barem neki dio njihovog poslovanja.
U outsourcingu se najčešće razlikuju dvije kategorije: back office outsourcing (interne poslovne funkcije poput računovodstva, obračuna plaća, održavanja informatičke opreme, dostave i sl.) ili front office outsourcing (poslovne funkcije koje uključuju odnose s potrošačima poput call centra ili marketinga). Postoje i razni drugi pojmovi vezani uz outsourcing poslovnih procesa koji ga definiraju prema geografskoj lokaciji pružatelja usluge i ostalim više ili manje značajnim parametrima. Ono što je bitno je da, odabir kvalitetnog partnera za uslugu outsourcinga, omogućava tvrtkama da održe određenu razinu kvalitete uz niže i konkurentnije troškove.

Outsourcing je za Vas kao našeg klijenta važan zbog:

 • fokusiranja na «core» poslovanje
 • rasterećenja od poslova koje Vam ne donose profit
 • nedostatka kvalitetnog kadra za obavljanje računovodstveno-financijskog poslovanja
 • smanjenja operativnih troškova
 • povećanja kvalitete u segmentima financija i računovodstva.

Društvo ste koje ima zaposlene, ali nema vlastitu financijsku i računovodstvenu službu.
Potreban Vam je partner čija stručnost, kompetentost I fleksibilnost u radu omogućava da se usredotočite na «core» svojeg poslovanja?
Kao vanjski partner prilagođavamo se Vašim specifičnim potrebama. Korisnicima naših usluga osiguravamo izvještaje prilagođene njihovim potrebama.Tako da u svakom trenutku znate kako Vaše poslovanje napreduje.
Nalus će Vam ponuditi cjelovitu uslugu na području računovodstva i financija, suradnje sa poreznim savjetnicima te suradnju sa revizorskim kućama.

Naš cilj je ogurati Vam kompetentnu podršu koja od vas zahtjeva minimalnu angažiranost kako bi se Vi mogli posvetiti razvoju svojeg poslovanja.

ili

Razvili ste vlastiti odjel financija i računovodstva.

Dvoumite da li bi daljnji razvoj financijsko-računovodstvene operative uopće trebao biti uključen u daljnji rast Vašeg društva? Osim navedenog, sve konkurentnije tržište zahtijeva produktivnost i fokus prema onome čime se bavite.
Rješenje za Vas je outsourcing financijsko-računovodstvenog dijela poslovanja. Ostvarite značajnu uštedu te sa tim i veću produktivnost.
Nalus pruža cjeloviti ili djelomičan prijelaz s internog na vanjsko računovodstvo i financijsko upravljanje. Kompletno poslovanje je moguće pratiti u Vašem ili našem programu. Svojim klijentima smanjuje troškove i podiže razinu njihove konkurentnosti na tržištu.

Zaštita podataka

Vodimo obračun plaća za potrebe cijelih društava ili managementa uz maksimalno moguću zaštitu podataka o visini svakog pojedinog primanja.
Svojim načinom rada maksimalno smo otvoreni potrebama i zahtjevima svojih klijenata.

I zato rješenje za Vas je..
Nalus Outsourcing

 

NOVO !!! NOVO !!!
Nalus za svoje klijente sa kojima ima sklopljen ugovor o obavljanju knjigovodstveno računovodstvenih usluga,
ima ugovorenu policu osiguranja od odgovornosti knjigovodstveno-računovodstvenog servisa.

Pogledano 1497 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

MATKA D.O.O. – KNJIGOVODSTVENE USLUGE

+385 1 467 3751

Ksaverska cesta 47, Zagreb, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

Knjigovodstvene usluge pružamo od 1994.g. na zadovoljstvo naših klijenata od kojih su neki od samih početaka s nama. Osnivači društva su članovi obitelji, diplomirani ekonomist i ovlašteni računovođa.  Pročitaj više »

AGENCIJA MALA – KNJIGOVODSTVO

38514635858

Klaićeva ulica 27, Zagreb, Hrvatska

09.00-17:00

Oznaka na karti

Tvrtka Agencija Mala d.o.o. posluje od 2003. godine sa osnovnom djelatnošću pružanja knjigovodstvenih usluga klijentima.  Pročitaj više »

SOLVENTA – RAČUNOVODSTVO I USLUGE

SOLVENTA – RAČUNOVODSTVO I USLUGE

0915030505

Stenjevečki odvojak I 21, Zagreb, Croatia

Oznaka na karti

Solventa j.d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje kompletnih računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga sa sjedištem u gradu Zagrebu. Solventa j.d.o.o.  Pročitaj više »