KLIMA BUHIN

Maksimirska cesta 11, Zagreb, Croatia

Web stranica

012395861

} 08:00 - 16:00

Klima Buhin – Politika kvalitete

 

U današnjim uvjetima privređivanja, kada na tržištu nema viška kvalitetnog posla, osjeća se potreba drugačijeg pristupa animiranju investitora. Mišljenja smo da nije dovoljno samo obaviti povjereni nam posao, već da je to neophodno učiniti što je kvalitetnije moguće, u dogovorenom roku, bez stvaranja poteškoća ostalim sudionicima u izvođenju radova, bez naknadnih dotjerivanja i slično – jednom riječju na način koji će našeg investitora potaknuti da nas preporuči drugima.

Klima Buhin – naše reference

 

Posebnu pozornost uvijek obraćamo na zadovoljstvo naših klijenata i koristimo naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,… Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj. Izdvajamo:Klima-Buhin je uspješno završio i pustio u pogon VRV III sustav, kondenzacijski uređaji za klima komore, te rashladnu tehniku za zamrzavanje hrane u objektu McDonalds u Sisku. Pogledajte i ostale objekte…

Klima Buhin – profil tvrtke

3

 

Osnovani smo 15. prosinca 1977. godine, kao mala obrtnička radionica za popravak kućanskih aparata i rashladne tehnike. Par godina kasnije postajemo ovlašteni instalateri i serviseri tvrtke “TVT Boris Kidrič”, jedne od, tada domaćih, rijetkih proizvođača prozorskih klimatizera i klima ormara. Od 1996.godine, počinje suradnja sa tvrtkom “Daikin” s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodng programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan.

Klima Buhin – certifikat kvalitete

 

Naši zaposlenici, vrlo su stručni, savjesni i pouzdani suradnici. Zajedničko zalaganje i vrhunska kvaliteta izvođenja radova te vođenja tvrtke, priskrbila nam je certifikat ISO 9001:2000. Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj ‘branši’ (prodaje, montaže i servisiranja klmatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu je njemačka certifikacijska kuca RWTÜV Systems GmbH iz Essena.

Informacije

 

 

 

 

Novi katalog rezidencijalne klimatizacije 2015-2016 možete pronaći OVDJE.

 

Pogledano 977 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PROSINEČKI -Ovlašteni Vaillant servis

PROSINEČKI -Ovlašteni Vaillant servis

098 823 842

Nova cesta 184, Zagreb, Croatia

kontakt na mobitel: 00:00 - 24:00 ured: 07:00 - 15:00

Oznaka na karti

35 godina Vama na usluzi! Donosimo u vaše prostore-toplinu, čaroliju rješenje vaših kupaonskih i kuhinjskih aplikacija. Kao Vaillant partner donosimo cijelovita rješenja u skladu sa ekologijom, suvremenim dizajnom, te uštedom energije na…  Pročitaj više »

Klima projekt Zagreb d.o.o

Klima projekt Zagreb d.o.o

01/5803 430

Savska cesta 118, Zagreb, Croatia

08:00-16:00

Oznaka na karti

Naša djelatnost sadržava isporuku klima opreme, montažu te održavanje i servisiranje iste.  Pročitaj više »

ESCO KLIMA SERVIS

+385 91 375 8815

Ulica Vinka Pribojevića 3, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

*Naša djelatnost je održavanje, kemijsko čišćenje i dezinfekcija sustava klimatizacije i ventilacije te filtracija zraka što uključuje dobavu i zamjenu filtera te zbrinjavanje starih na zakonom propisani način.  Pročitaj više »