INVITE.HR – GRAFIČKI DIZAJN

Uskočka ulica 11A, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 95 533 5971

} pon-pet: 09:00-18:00

O NAMA

Invite je grafički dizajn studio iz Zagreba koji djeluje od 2011. godine. Svoje poslovanje usmjerili smo na dizajn i izradu tiskanog materijala koji se koristi za vjenčanja i ostale svečane prilike i evente.U našoj ponudi imamo veliki izbor pozivnica, zahvalnica, raznih naljepnica i privjesnica, kartonskih kutijica, te svih ostalih potrebnih detalja. Kako bi kreirali prepoznatljive kolekcije koristimo kvalitetne i ekskluzivne kartonske materijale koje kombiniramo s modernim dizajnom i raznim tehnikama tiska. Zadovoljstvo i povećanje broja naših klijenata dokaz je naše sposobnosti i kreativnosti.

Tražite orginalne dekoracije za vaš dom?
U želji da udovoljimo zahtjevima klijenata proširili smo poslovanje na Invite Home. Pod brendom «Home» možete naći razne praktične proizvode za dekoraciju vašeg doma. U ponudi imamo ukrasne jastučnice i jastuke, dekorativne naljepnice za zidove i ostale površine, podmetače, razne drvene te ostale prizvode. Svi proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala mogu biti personalizirani pa su kao takvi idealni za poklon dragim osobama.

VJENČANJE

Vjenčanje… dan koji ostaje uvijek u pamćenju. Svaka mladenka želi da njen dan vjenčaja bude poseban – zato smo ovdje! Svakom paru pristupamo individualno te svoju ponudu i proizvode prilagođavamo Vašim željama. Osim pozivnica u našoj ponudi imamo sve ostale detalje koji će vam trebati.

  • POZIVNICE– Pozivnice su prvi kontakt Vaših gostiju s vjenčanjem. Neka budu posebne…
  • ZAHVALNICE
  • POKLONI– kuglice za kupanje, kutija za kolače, kutija za konfete, kutijice za konfete-kiška torte
  • REVERI/NARUKVICE
  • BROJ STOLA/MENU
  • OSTALO– dekorativni natpisi, knjige dojmova, kutije za kuverte(wedding box), naljepnice za boce, oznake mjesta sjedenja, raspored sjedenja

DEKORACIJE ZA DOM

Mali detalji koji svaku kuću čine toplim domom. U našoj ponudi nudimo personalizirane ukrase za kuću. Ponuđeni dizajni mogu se personalizirati po želji.

  • JASTUCI/JASTUČNICE- Ukrasni jastuci su najčešća dekoracija u svakom domu. U ponudi imamo bijele, bež i sive jastučnice koje će se uklopiti u svaki prostor. Maštovitim tiskom svaki će jastuk biti poseban.
  • PODMETAČI- Podmetači za čase, platneni podmetači, podmetači za zdjele.
  • NALJEPNICE

 

INSTAGRAM PROFIL

Pogledano 1500 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PES KREATIVNA TVORNICA

+385 1 655 39 52

Prekratova ulica 64, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Kao i sve dobre priče i naša je počela davno – ratne 1992. Glavni protagonisti: Drago i Ljiljana Ružić.  Pročitaj više »

LUMEN TRGOVINA – DEKORACIJE, CVJEĆARSTVO I SVIJEĆE

+3851240 61 11

Slavonska avenija 52, Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 07:00-18:00, sub: 08:00-14:00

Oznaka na karti

Tvrtka LUMEN d.o.o. u svom sastavu posjeduje tvornicu svijeća, te veleprodaju i maloprodaju dekorativnih artikala i repromaterijala za cvjećarstvo.  Pročitaj više »

MAX DIZAJN – GRAFIČKE USLUGE

+38595 806 7917

Ulica Svetog Mateja 7, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17;00

Oznaka na karti

Nakon dugogodišnjeg rada u grafičkoj i marketinškoj industriji odlučili smo se za samostalni posao. Naša misija je pružiti klijentima upravo ono što oni žele.  Pročitaj više »