INVITE.HR – GRAFIČKI DIZAJN

Uskočka ulica 11A, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 95 533 5971

} pon-pet: 09:00-18:00

O NAMA

Invite je grafički dizajn studio iz Zagreba koji djeluje od 2011. godine. Svoje poslovanje usmjerili smo na dizajn i izradu tiskanog materijala koji se koristi za vjenčanja i ostale svečane prilike i evente.U našoj ponudi imamo veliki izbor pozivnica, zahvalnica, raznih naljepnica i privjesnica, kartonskih kutijica, te svih ostalih potrebnih detalja. Kako bi kreirali prepoznatljive kolekcije koristimo kvalitetne i ekskluzivne kartonske materijale koje kombiniramo s modernim dizajnom i raznim tehnikama tiska. Zadovoljstvo i povećanje broja naših klijenata dokaz je naše sposobnosti i kreativnosti.

Tražite orginalne dekoracije za vaš dom?
U želji da udovoljimo zahtjevima klijenata proširili smo poslovanje na Invite Home. Pod brendom «Home» možete naći razne praktične proizvode za dekoraciju vašeg doma. U ponudi imamo ukrasne jastučnice i jastuke, dekorativne naljepnice za zidove i ostale površine, podmetače, razne drvene te ostale prizvode. Svi proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala mogu biti personalizirani pa su kao takvi idealni za poklon dragim osobama.

VJENČANJE

Vjenčanje… dan koji ostaje uvijek u pamćenju. Svaka mladenka želi da njen dan vjenčaja bude poseban – zato smo ovdje! Svakom paru pristupamo individualno te svoju ponudu i proizvode prilagođavamo Vašim željama. Osim pozivnica u našoj ponudi imamo sve ostale detalje koji će vam trebati.

  • POZIVNICE– Pozivnice su prvi kontakt Vaših gostiju s vjenčanjem. Neka budu posebne…
  • ZAHVALNICE
  • POKLONI– kuglice za kupanje, kutija za kolače, kutija za konfete, kutijice za konfete-kiška torte
  • REVERI/NARUKVICE
  • BROJ STOLA/MENU
  • OSTALO– dekorativni natpisi, knjige dojmova, kutije za kuverte(wedding box), naljepnice za boce, oznake mjesta sjedenja, raspored sjedenja

DEKORACIJE ZA DOM

Mali detalji koji svaku kuću čine toplim domom. U našoj ponudi nudimo personalizirane ukrase za kuću. Ponuđeni dizajni mogu se personalizirati po želji.

  • JASTUCI/JASTUČNICE- Ukrasni jastuci su najčešća dekoracija u svakom domu. U ponudi imamo bijele, bež i sive jastučnice koje će se uklopiti u svaki prostor. Maštovitim tiskom svaki će jastuk biti poseban.
  • PODMETAČI- Podmetači za čase, platneni podmetači, podmetači za zdjele.
  • NALJEPNICE

 

INSTAGRAM PROFIL

Pogledano 862 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

CVP INFO – TISAK I INFORMATIČKA OPREMA

+3851 3483 245

Potok 24, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

O nama C.V.P. info d.o.o.  Pročitaj više »

TISKARA VI.GRAF

+38598 357 537

Ilica 34, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

Tiskara Vi.-graf d.o.o. na hrvatskom tržišu posluje od 1995 godine. Od tada pa do danas uspjeli smo odraditi i najzahtjevnije grafičke poslove.  Pročitaj više »

NOVI VAL TISKARA

+3851 6673 789

Trnjanska cesta 72, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-16:00

Oznaka na karti

UKRATKO O NOVOM VALU Poduzeće Novi Val d.o.o. (i pripadajuća tiskara) djeluje od 1994. godine. Registrirano je za obavljanje poslova vezanih uz grafičku djelatnost i trgovinu.  Pročitaj više »