IFIXIT – SERVIS SMARTPHONEA I TABLETA TE MAC I PC RAČUNLA

Hebrangova ulica 13, Zagreb, Croatia

Web stranica

0911888832

} 08:00 - 20:00

I FIX IT je mlada tvrtka koja spaja višegodišnje iskustvo na području servisiranja smartphonea i tableta, upotpunjena shopom dodatne opreme, s ljubaznim i uslužnim osobljem koje će se truditi udovoljiti svim zahtjevima kupaca. Možete se osloniti na naše znanje kada su u pitanju manji softverski kvarovi na Vašim uređajima, svakodnevno održavanje istih ili popravak u kriznim situacijama.

IFIXIT2

APPLE & SAMSUNG SERVIS
Brz, pouzdan i povoljan. 90% kvarova na Apple i Samsung uređajima otklanjamo unutar jednog sata. Dijagnostika je besplatna ukoliko uređaj popravljate kod nas.

DODATNA OPREMA
Želite zaštiti svoj uređaj? Želite ga personalizirati? Raznolik asortiman i dobre cijene, posjetite nas! Nudimo veliki izvor dodatne opreme za Apple i Samsung uređaje u našem shopu!

OTKLJUČAVANJE
Vaš Apple ili Samsung uređaj radi samo na T-mobile? Želite putovati i koristiti uređaj u inozemstvu? Odgovor je jednostavan – OTKLJUČAJTE GA

KORPORATIVNI SERVIS
Imate tvrtku i želite da Vaši uređaji budu uredno održavani, te imaju pravo prvenstva kod servisa uz povoljnije cijene? Obratite nam se na obostrano zadovoljstvo!

 

Naravno, uz kvalitetnu uslugu, vodimo računa i da cijene naših usluga budu uravnotežene i opravdane, a same usluge izvršene brzo i na vrijeme.

U našem webshopu možete pronaći sve za Vaš smartphone i tablet na jednom mjestu! Servis, servisni dijelovi, punjači, maskice, zaštitne folije i temperirana stakla, auto i bluetooth program, organizatori prostora i kabela…kliknite OVDJE te posjetite naš web shop.

Naš webshop je centralno mjesto za kupovinu dodatne opreme i servisiranja Vašeg uređaja – brzo, jednostavno i povoljno!

Poslovnica 1: Hebrangova

Adresa: Hebrangova 13, Zagreb

Mobitel: +385 91 188 8832
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme: 8.00 – 20.00,
subotom 10.00 – 14.00.

Poslovnica 2: Radnička

Adresa: Radnička cesta 52 (shopping centar Green Gold, razina 0)

Mobitel: +385 99 4848 482
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme: 8.00 – 18.00,
subotom 10.00 – 14.00.

 

Pogledano 833 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Možete se obratiti za više informacija o telefonu.  Pročitaj više »