HD STYLE – SALON VJENČANICA I SVEČANIH HALJINA

Samoborska cesta 134, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

0914444 821

} 09:00-19:00

San u bijelom

Vjenčanje je dan koji čak i one od nas koje govore kako se nikada neće udavati uvijek imaju na umu nagdje u pozadini. Gotovo je nemoguće ne razmišljati o tome. Sve želimo doći u doba života kada se osjećamo dovoljno samopouzdano i sretno, zaljubljeno u život toliko da ga želimo podijeliti s nekim i učiniti tu vezu službenom.

Ako je čovjek pravi, vjenčanje će biti jedna od najljepših uspomena našega života koja se može mjeriti s malo toga. Tijekom godina, kroz dobre i loše trenutke, biti će baza kojoj ćemo se često vraćati, sidro koje smo bacili i počeli graditi zajednički život.

Stoga je iznimno bitna dobra organizacija da ne bi bilo neočekivanih iznenađenja ili propusta. Jedna od najvećih muka svake mladenke upravo je odabir prave vjenčanice, po mnogimanajvažnije haljina koju ćete nositi. Bez pritiska, dame. Traženje upravo one koja čeka samo vas može potrajati mjesecima i zahtjeva planiranje i pouzdanog prijatelja koji će iskreno reći što valja ili ne valja.

Naša tijela i ukusi nevjerojatno se razlikuju i stoga je teško generalizirati o pravom odabiru ali možemo vam pokušati dati neke smjernice kojima ćete izbjeći mini krize, frustracije i beskonačno lutanje po salonima vjenčanica.

Dakle, prva stvar koju trebate odrediti je koji ste tip osobe. Želite li veliku tradicionalnu vjenčanicu koja nalikuje krinolini ili više minimalistički pristup, nešto čišćih linija i elegantnije. Svakako razmislite o boji koju želite. Kada kažemo da je vjenčanica bijela to jest i nije istina.

Postoji mnogo nijansi bijele. Ljuska jajeta, šampanjac, bež, staro zlato, hladniji tonovi plave ili srebrne. Provjerite pašu li vam više toplije ili hladnije nijanse. To možete učiniti jednostavnim testom. Sravite kraj lica plavi šal i zatim narančasti. Ako vam bolje pristaje plavi pogoduju vam hladnije nijanse, ako se radi o narančastom bolje će vam odgovarati topliji tonovi.

Prije početka potrage uvijek prelistajte nekoliko magazina kako biste dobili bolju sliku o onome što vam se sviđa. Jasno odredite budžet kako se ne bi dogodilo da zaglavite u preskupoj cjenovnoj kategoriji i žalite za vjenčanicom koja vam je izvan dosega. Nakon nje ni jedna više neće biti dovoljno dobra.

Povedite sa sobom pouzdanu osobu. Mama, kuma ili prijateljica najbolji su izbor. Naglasite kako ne želite laskanje nego iskrenu procjenu svake pojedine haljine. Možda bi mama ovdje bila najbolji izbor, pod uvijetom da se vaši ukusi ne razlikuju previše. Ne žurite kada se jednom nađete u salonu. Sat vremena je minimalno koliko biste trebali provesti tamo kako bi mogli donijeti odluku sviđa li vam se nešto doista ili ne.

Ako ne možete odlučiti ponesite fotooaparat i poslikajte se u raznim vjenčanicama kako biste mogli kod kuće još jednom razmotriti svaku haljinu. Sjećanje može varati ali fotografija ne. Razmislite i o odabiru donjeg rublja jer ono uvelike može promjeniti izgled vjenčanice. Ako već posjedujete rublje koje ćete nositi na vjenčanje ili sličan model ponesite ga i na isprobavanje vjenčanice. Nije odmet ponijeti i cipele koje ćete nositi na vjenčanju.

I najbolji savjet koji možemo ponuditi je nikada, ali baš nikada, ne kupujte vjenčanicu u koju ne stanete ili koja vam je tijesna jer planirate skinuti nekoliko kilograma do vjenčanja. Kupite  haljinu koja vam pristaje sada. Ako i skinete nekoliko kilograma lakše ju je mrvicu suziti nego premalenu proširivati.

Nadamo se da su vam savjeti barem malo pomogli kako biste mirno proplovili ovo burno razdoblje prije no što izgovorite sudbonosno “Da!”. Naposlijetku ništa od svega neće biti bitno, ni cvijeće, ni haljina, ni glazba. Biti će bitna žena u haljini koja stoji pred oltarom i izgovara zavjete i muškarac koji stoji pokraj nje.

O nama

Nalazimo se na zagrebačkoj Malešnici, daleko od uže gradske vreve. U izboru od preko 300 modela vjenčanica i svečanih haljina iz ponude, svaka djevojka može pronaći onu pravu, onu iz snova u kojoj će zablistati.

Naše vjenčanice odlikuje elegancija i jednostavnost linija, vrhunski materijali i suvremeni kroj.  Posebnu pažnju smo posvetili i samom uređenju jer smatramo da treba odisati prije svega elegancijom i sofisticiranošću, te se to prenijelo na izgled i izbor haljina kao i interijer salona. Iznajmljivanje vjenčanica i prateće opreme za vjenčanje je lako i jednostavno u našem salonu. Isto tako, sve vječnanice u okviru salona možete kupiti. 

i do

Osoblje salona stoji na usluzi spremno da udovolji svim Vašim željama. Cilj nam je da svakoj djevojci koja se obrati za savjet pomognemo da izgleda i da se osjeća kao princeza na svoj najljepši dan. Uvjereni smo da je svaka djevojka na svoj način posebna i lijepa, a uživamo u mogućnosti da tu ljepotu naglasimo onda kada je najviše očiju uprto u mladenku, a to je zasigurno dan vjenčanja.
Rezervirajte svoj termin i izaberite najljepšu!

 

Pogledano 3474 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SHOWROOM DESIGN AND EVENTS – VJENČANJA I EVENTI

+38598 912 2403 , +38598 798 736

Šulekova ulica 11, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

VJENČANJA Mi stvaramo potpuni vizualni dojam Vašeg vjenčanja od najsitnijih detalja (pozivnice, zahvalnice, reveri, pokloni za goste) do savršeno transformiranih prostora na kojima se održava Vaše vjenčanje, bogatim izborom inventara…  Pročitaj više »

SALON VIŠNJA & NIVES

+38599 511 9199

Trg Ivana Kukuljevića 12, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Salon vjenčanica “Višnja i Nives” već godinama zadovoljava sve Vaše potrebe i želje i svatko je dobrodošao sa svojim idejama za svoj savršeni odjevni predmet za sve prilike.  Pročitaj više »