HAPPYVET – VETERINARSKA AMBULANTA

Bolnička cesta 63, Zagreb, Croatia

Web stranica

013483600

} 00:00 - 24:00

Dobrodošli u Happy Vet veterinarsku praksu jer naš tim voli i brine o Vašim kućnim ljubimcima!

K-LASER: Mi smo prva i jedina veterinarska ambulanta u Hrvatskoj koja od sada može pomoći vašem ljubimcu na siguran način, učinkovit i bez lijekova. Laserska terapija djeluje stimulirajući proizvodnju stanične energije u oštećenih stanica te povećava propusnost stanične membrane. To potiče brzinu i kvalitetu liječenja, poboljšava razmjenu hranjivih i otpadnih tvari preko stanične membrane i poboljšava elastičnost ozlijeđenih tkiva. Laserska terapija također modulira bol i smanjuje upalu, poboljšava brzinu i kvalitetu liječenja akutnih ozljeda, a može pomoći u rješavanju kroničnih bolesti poput artritisa, tendinitisa, displazije…

Laseri su klasificirani prema njihovoj izlaznoj snazi. Klasa 4 laser ima više od 500 miliwata snage. Viša snaga znači da može isporučiti više energije po jedinici vremena – što znači da se može liječiti vrlo velika površina na vašem ljubimcu u samo nekoliko minuta

Iskustvo terapije K.laserom je vrlo ugodno za vaše ljubimce, nema sedacije poboljšanje često vidi već nakon prvog posjeta. Kod većine pacijenata potrebno je nekoliko tretmana (3-8) Potreban je plan liječenja kako bi učinak bio najdjelotvorniji. Tretmani se razlikuju po dužini, ali većina bolnih točaka zahtijevaju 2-8 minuta tretmana, sve ovisi o površini koja se tretira.

Za kronične bolesti, tretmani se obično daju dva puta tjedno u početnom periodu (3 tjedna), te slijedećih 6 tjedana, jednom tjedno. Za akutne bolesti, tretmani mogu biti svakodnevno a broj tretmana ovisi o površini kao i bolesti koja se tretira.

Zbog pozitivnog učinka u regeneraciji tkiva te poticanju imunološkog odgovora i oksigenaciji tkiva, laserska svjetlost uvelike ubrzava cijeljenje traumatskih ozljeda te umanjuje bolnost.

U našoj veterinarskoj ambulanti pružamo sljdeće usluge (za više informacija kliknite na link niže):

Pregledi
Preventivni zahvati
Dijagnostika
Laboratorijske pretrage
Operativni zahvati
Dnevno bolničko liječenje
Potporna terapija
Stomatologija
Porodništvo

 

Happy Vet ambulanta provodi akciju sterilizacije i kastracije mačaka i pasa uz 50% popusta. Popust ostvarujete predočenjem kupona na prodajnom mjestu.

Pogledano 844 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa