GLOBAL KATAVIĆ – PVC STOLARIJA

Mošćenička ulica 19, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 44 600 459

} 09:00-17:00

Tvrtka GLOBAL KATAVIĆ osnovana je 15.09.1997. godine i bavi se izradom i montažom:

  • PVC STOLARIJE
  • ALUMINIJSKIH OGRADA
  • GARAŽNIH VRATA

PVC STOLARIJU izrađujemo u suvremenoj proizvodnoj hali, primjenom suvremene tehnologije, od kvalitetnog profila SALAMANDER 3D, 3 brtve, 5 komora, zaobljenog oblika u boji po izboru kupca.

Uz PVC STOLARIJU izrađujemo i montiramo ALIMINIJSKE OGRADE pogodne za vanjsku i unutarnju primjenu, te GARAŽNA VRATA poznate njemačke marke TEKLA.

Proizvodni pogon nalazi se u Novskoj, Dalmatinska 10.

Profesionalnim pristupom, te uz višegodišnje jamstvo nudimo proizvode prihvatljive cijene i vrhunske kvalkitete.

Vrijednosti:

  •  Partnerstvo s kupcima/klijentima/dobavljačima
  •  Briga za lokalnu zajednicu
  •  Dobrobit svih zaposlenika
  •  Zaštita okoliša i društvena odgovornost

Misija:

Društveno odgovornim ponašanjem u proizvodno-uslužnoj djelatnosti unapređujemo naše proizvode i usluge te stvaramo nove vrijednosti za sve naše dionike.

Vizija:

Osigurati kupcima/klijentima troškovno prihvatljive i izvrsne proizvode i usluge, te brižno njegovati odnose i štititi interese svih dionika.

PROIZVODI

-PVC je moderan materijal, te pogodan za izradu stolarije. Bez obzira na predrasude PVC STOLARIJA zauzima skoro 70% svjetske proizvodnje u ekološki razvijenim i osvještenim zemljama.

-PVC STOLARIJA štedi energiju i novac. Odlikuje je postojanost boja i vrhunska kvaliteta.

Prenešenim iskustvom iz Njemačke i kontinuiranim usavršavanjem već dugi niz godina proizvodimo PVC STOLARIJU najviše kvalitete.

-GLOBAL – KATAVIĆ PVC STOLARIJA opremljena je vlastitom, vrhunskom tehnologijom za izradu i obradu PVC profila, a svim našim klijentima i suradnicima na raspolaganju stoji tehnička služba za izmjeru na objektima, savjetodavna služba te ekipa za ugradnju stolarije. Spremni smo na svaki izazov koji stavite ispred nas te možemo odgovoriti i na najzahtjevnije zahvate na građevinskim objektima. PVC STOLARIJU izrađujemo od kvalitetnog profila SALAMANDER 3D, 3 brtve, 5 komora, zaobljenog oblika u boji po izboru kupca.

Prateći svjetska zbivanja i nove tehnologije u proizvodnji PVC STOLARIJE, te unaprijeđujući odnose sa partnerima i klijentima uvijek smo ispred konkurencije. Zbog svega navedenog na svoje proizvode sa sigurnošću izdajemo dugogodišnju garanciju.

Odabirom PVC STOLARIJE Vaš prostor će biti funkcionalniji i ljepši.

Pogledano 1164 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Dap Centar -sobna vrata

Dap Centar -sobna vrata

01/2866-934

Badema ulica 13, Zagreb, Croatia

Opisano u oglasu

Oznaka na karti

Tvrtka Dap Centar d.o.o. osnovana je 01.01.2008 godine u Zagrebu. Nalazimo se u ulici Badema 13, Zagreb.  Pročitaj više »