GENIJATOR – INOVACIJA U SVIJETU AUTOMOBILIZMA

Ulica Ferenščica I 76, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 91 5710 528

} 09:00-17:00

Mi smo inovatorska firma Genijator iz Zagreba koja se bavi obnovljivim izvorima energije. Naš glavni proizvod je uređaj za proizvodnju ortovodika ili u svijetu poznat kao HHO generator.

Sada trenutno jedini na svijetu imamo uređaj koji radi stabilnu elektrolizu vode te smo zbog njega i nagrađeni sa zlatnom medaljom na svjetskom sajmu inovacija INOVA 2013., brončanom medaljom na 11. međunarodnoj izložbi inovacija – ARCA 2013, i zlatnom medaljom na 1. međužupanijskoj izložbi inovacija – Ivanić Grad.
Trenutno u ponudi za Vas imamo 4 inovativne usluge: HHO generator, dekarbonizaciju motora, pranje auta nano-tehnologijom, i genijator prsten.
Sa tim inovativnim uslugama Vi možete ostvariti: Uštedu na gorivu 10-40%, rjeđi interval izmjene ulja i do 3 puta, pozitivne učinke na motor (manje čađenje, dugotrajniji vijek svijećica, dizni, ispušne grane), zaštitu od soli i trošenja lima, i još puno toga.

INOVACIJE

 • DEKARBONIZACIJA- Guši Vam se auto? Sada konačno možete pročistiti motor automobila inovativnom tehnikom i sljedećih 3-6 mjeseci ostvarit ćete:
  Bolje vozne karakteristike
  Kao rezultat čišćenja motora Vaše vozilo poprima kvalitetnije vozne karakteristike sa manje ispušnih plinova, a moguća je i manja potrošnja goriva.
  Besprijekoran eko test
  Vodik, koji postupkom dekarbonizacije za Vas ubacujemo kroz usisnu granu u unutrašnjost motora, pročišćava kompletan sustav i njegove ispušne grane.
  Poboljšano izgaranje
  U motoru Vašeg automobila (osobito tijekom gradske vožnje) talože se nakupine nepotpunog izgaranja goriva zbog čega auto ima slabije vozne karakteristike.
  Poboljšano ubrzavanje
  Efekt se primijeti već nakon 15 minuta, a za potpunu učinkovitost preporučuje se čišćenje od 30-60 minuta ovisno o stanju vozila.
  Duži vijek motora
  Efekt čišćenja traje 3-6 mjeseci, a dekarbonizacijom čuvate motor Vašeg vozila od mogućih kvarova koji nastaju kao posljedica samog onečišćenja
  Moguća manja potrošnja goriva
  Dekarbonizacijom ćete poboljšati vozne karakteristike Vašeg automobila te smanjiti potrošnju goriva. Ovisno o tipu vozila moguće su uštede do čak 20%.
 • PRSTEN- Želite da sve bude kao prije? Pojednostavljeno objašnjenje ovog učinka je utjecaj magnetnog polja na molekularnoj razini goriva. Magnetski učinak smanjuje kaotičnost molekula goriva do koje dolazi u njegovoj proizvodnji. Tako kondicionirano gorivo ima bolju iskoristivost, s toga ista količina goriva omogućuje veći broj prijeđenih kilometara.

genijator_note_01

 

 

Do ovog rješenja došli smo ispitivanjem na nizu magnetskih komponenti i vozila tijekom godina istraživanja te smo ovaj model odabrali kao najučinkovitiji.

Povećajte efikasnost motora ionizatorom goriva
– Smanjenje potrošnje goriva (5-10%)
– Startniji motor
– Mirnija vožnja
– Rjeđi interval izmjene ulja
– Pozitivni učinci na motor (manje čađenje, dugoročniji vijek sviječica, dizni, ispušne grane)

NAGRADE

 • Inova 2013.
  Zlatna medalja za sustav za proizvodnju ortovodika na 38. hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem – INOVA 2013. i 9. izložbi BUDI UZOR 2013.
 • ARCA 2013.
  Brončana medalja za sustav za proizvodnju ortovodika na 11. međunarodnoj izložbi inovacija – ARCA 2013.
 • 3IG 2014.
  Zlatna medalja na 1. međužupanijskoj izložbi inovacija – Ivanić Grad.
 • ARCA 2014.
  Povodom nacionalnog Dana Nikole Tesle OSVOJILI SMO NAGRADU..!
  Nagrada: Nikola – Genij za budućnost.
  Kategorija: Područje Teslinog proširenog djelovanja.

>>Preko 10,000 zadovoljnih klijenata u cijeloj Hrvatskoj.<<

Pogledano 682 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

TURBINE SERVIS

+38591 2999 966

Resnik II 13A, Zagreb, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Naša tvrtka Turbine servis d.o.o. raspolaže sa najsuvremenijom opremom za servisiranje svih  komponenti sustava turbopunjača.  Pročitaj više »

AUSPUH ISAP

+3851 3863 123

Zagrebačka cesta 134, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Brza i kvalitetna usluga zamjene ispušnog sustava za vozila uz pisanu garanciju (komplet) dobar su pokazatelj za buduće klijente.  Pročitaj više »

DR. AUTO- SERVIS I DIJELOVI

+38513643652

Ulica Dragutina Golika 1, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00, sub: 08:00-13:00

Oznaka na karti

Dr.Auto se razvio iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je trgovina rezervnim dijelovima – specijalizirana za Škoda vozila – poznata pod imenom Škoda shop.  Pročitaj više »