GENIJATOR – INOVACIJA U SVIJETU AUTOMOBILIZMA

Ulica Ferenščica I 76, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 91 5710 528

} 09:00-17:00

Mi smo inovatorska firma Genijator iz Zagreba koja se bavi obnovljivim izvorima energije. Naš glavni proizvod je uređaj za proizvodnju ortovodika ili u svijetu poznat kao HHO generator.

Sada trenutno jedini na svijetu imamo uređaj koji radi stabilnu elektrolizu vode te smo zbog njega i nagrađeni sa zlatnom medaljom na svjetskom sajmu inovacija INOVA 2013., brončanom medaljom na 11. međunarodnoj izložbi inovacija – ARCA 2013, i zlatnom medaljom na 1. međužupanijskoj izložbi inovacija – Ivanić Grad.
Trenutno u ponudi za Vas imamo 4 inovativne usluge: HHO generator, dekarbonizaciju motora, pranje auta nano-tehnologijom, i genijator prsten.
Sa tim inovativnim uslugama Vi možete ostvariti: Uštedu na gorivu 10-40%, rjeđi interval izmjene ulja i do 3 puta, pozitivne učinke na motor (manje čađenje, dugotrajniji vijek svijećica, dizni, ispušne grane), zaštitu od soli i trošenja lima, i još puno toga.

INOVACIJE

 • DEKARBONIZACIJA- Guši Vam se auto? Sada konačno možete pročistiti motor automobila inovativnom tehnikom i sljedećih 3-6 mjeseci ostvarit ćete:
  Bolje vozne karakteristike
  Kao rezultat čišćenja motora Vaše vozilo poprima kvalitetnije vozne karakteristike sa manje ispušnih plinova, a moguća je i manja potrošnja goriva.
  Besprijekoran eko test
  Vodik, koji postupkom dekarbonizacije za Vas ubacujemo kroz usisnu granu u unutrašnjost motora, pročišćava kompletan sustav i njegove ispušne grane.
  Poboljšano izgaranje
  U motoru Vašeg automobila (osobito tijekom gradske vožnje) talože se nakupine nepotpunog izgaranja goriva zbog čega auto ima slabije vozne karakteristike.
  Poboljšano ubrzavanje
  Efekt se primijeti već nakon 15 minuta, a za potpunu učinkovitost preporučuje se čišćenje od 30-60 minuta ovisno o stanju vozila.
  Duži vijek motora
  Efekt čišćenja traje 3-6 mjeseci, a dekarbonizacijom čuvate motor Vašeg vozila od mogućih kvarova koji nastaju kao posljedica samog onečišćenja
  Moguća manja potrošnja goriva
  Dekarbonizacijom ćete poboljšati vozne karakteristike Vašeg automobila te smanjiti potrošnju goriva. Ovisno o tipu vozila moguće su uštede do čak 20%.
 • PRSTEN- Želite da sve bude kao prije? Pojednostavljeno objašnjenje ovog učinka je utjecaj magnetnog polja na molekularnoj razini goriva. Magnetski učinak smanjuje kaotičnost molekula goriva do koje dolazi u njegovoj proizvodnji. Tako kondicionirano gorivo ima bolju iskoristivost, s toga ista količina goriva omogućuje veći broj prijeđenih kilometara.

genijator_note_01

 

 

Do ovog rješenja došli smo ispitivanjem na nizu magnetskih komponenti i vozila tijekom godina istraživanja te smo ovaj model odabrali kao najučinkovitiji.

Povećajte efikasnost motora ionizatorom goriva
– Smanjenje potrošnje goriva (5-10%)
– Startniji motor
– Mirnija vožnja
– Rjeđi interval izmjene ulja
– Pozitivni učinci na motor (manje čađenje, dugoročniji vijek sviječica, dizni, ispušne grane)

NAGRADE

 • Inova 2013.
  Zlatna medalja za sustav za proizvodnju ortovodika na 38. hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem – INOVA 2013. i 9. izložbi BUDI UZOR 2013.
 • ARCA 2013.
  Brončana medalja za sustav za proizvodnju ortovodika na 11. međunarodnoj izložbi inovacija – ARCA 2013.
 • 3IG 2014.
  Zlatna medalja na 1. međužupanijskoj izložbi inovacija – Ivanić Grad.
 • ARCA 2014.
  Povodom nacionalnog Dana Nikole Tesle OSVOJILI SMO NAGRADU..!
  Nagrada: Nikola – Genij za budućnost.
  Kategorija: Područje Teslinog proširenog djelovanja.

>>Preko 10,000 zadovoljnih klijenata u cijeloj Hrvatskoj.<<

Pogledano 750 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTOKUĆA PAVLINIĆ – SOPIĆ

+385 6177 485

Savska cesta 80, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

O nama Autokuća Pavlinić-Sopić je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u području auto struke.  Pročitaj više »

AIRBAG.HR – PRODAJA I UGRADNJA ZRAČNIH JASTUKA

0916043389

Ulica Zinke Kunc 5, Zagreb, Hrvatska

09:00-19:00

Oznaka na karti

RS CENTAR 2010 d.o.o. je tvrtka koja posluje sa orginalnim, rabljenim i novim auto dijelovima. Glavna djelatnost je prodaja dijelova za Škoda i Seat vozila.  Pročitaj više »

AUTO STAKLA KRISTAL

+3851/292 53 57

Zagrebačka ulica 164, Sesvete, Hrvatska

08:00-16.00

Oznaka na karti

Iz jedne male poduzetničke ideje, nastale 1992. godine, stvorili smo danas uspješno poduzeće, vodeće na tržištu autostakala u Hrvatskoj.  Pročitaj više »