FUTURA FITNESS STUDIO

Bleiweisova ulica 26, Zagreb, Hrvatska

Web stranica

+385 1 6040 697

} pon-pet: 09:00-22:00

Fitness studio “Futura” nalazi se na odličnoj lokaciji u Bleiweisova 26,u neposrednoj blizini tramvaja te velikog broja mjesta za parkiranje.

U ugodnom i vedrom prostoru, klimatiziranom, čistom i vrhunski opremljenom prostoru,  pod vodstvom stručne ekipe možete vježbajući ostvariti sve svoje skrivene želje, oplemeniti duh i tijelo.

Osoblje se sastoji od vrhunskih bivših i sadašnjih natjecatelja u body-buildingu i fitnessu, osoba koje su cijeli svoj sportski vijek provele u radu su utezima te su već godinama vlasnici trenerskih licenci Svjetske Fitness Federacije (WFF-a) te se svakim danom školuju prateći nove trendove vježbanja, rehabilitacijskih programa te raznih drugih oblika treninga u teretani.

Specifičnost našeg načina rada ja da svima poklanjamo veliku pažnju za vrijeme treninga, učimo vježbače pravilno vježbati te spremno odgovaramo na sva pitanja vezana uz pravilnu prehranu i suplementaciju. Također smo na dispoziciji za pružanje posebnih usluga osobnih treninga te individualne izrade jelovnika.

Nudimo posebne pogodnosti za studente, članove povratnike kao i za naše najvjernije članove!

 

CJENIK

PROGRAMI

Teretana je opremljena sa Life Fitness, Cybex, Panatta i Koloseum spravama. Kardio dio se sastoji od traka za trčanje, orbitreka i bicikla.

Ukoliko ste tek krenuli u teretanu, na usluzi su vam naši stručni treneri koji će Vas provesti kroz treninge programa namjenje za početnike. Ako ste iskusni te se snalazite u teretani slobodno pitajte za savjete naših trenera koji Vam uvijek stoje na raspolaganju.

Za sve one koji traže odlučnost u ostvarenju svojih ciljeva kroz privatne sate, obratite se našim trenerima za dogovor.

Pogledano 2472 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SUPERBODY AEROBIC CENTAR

013692161

Horvaćanska cesta 69, Zagreb, Hrvatska

pon, sri, pet- 17:00-20:00h, uto, čet- 10:00-12:00 i 17:00-22:00h, sub- 10:00-12:00h

Oznaka na karti

Aerobic centar SuperBody moderni je centar koji nudi vrhunske programe u klimatiziranom prostoru veličine 350m2. Sam centar sastoji se od dvije prostrane dvorane opremljene različitim aerobnim rekvizitima.  Pročitaj više »

TOWER FITNESS

TOWER FITNESS

016443130

Radnička cesta 80, Zagreb, Croatia

Oznaka na karti

FITNESS: Teretana je opremljena sa LifeFitness spravama. Kardio dio se sastoji od traka za trčanje, orbitreka, steppera, bicikla i veslačkog ergometra.  Pročitaj više »

BODY STUDIO S

BODY STUDIO S

098 817 -831

Ulica Božidara Magovca 153, Zagreb, Croatia

Pogledati u opisu

Oznaka na karti

U ugodnom ambijentu Body Studia S provodimo program Pilates Body tehnike (rekreativnog i rehabilitacijskog pristupa) koja učinkovito djeluje na sve komponente zdravstvenog fitnessa (koštano-mišićni sustav, kardio-respiratorni sustav, senzo-motorički sustav i…  Pročitaj više »