FRIZERSKI SALON DI

Rudeška cesta 246, Zagreb, Croatia

Web stranica

01 3891 370

} PON-PET: 08:00-20:00, SUB: 08:00-14:00

Frizerski salon Di Zagrebposluje od 2018. godine na lokaciji, Rudeška cesta 246, Zagreb.
Ugodnom atmosferom u modernom okruženju i po pristupačnim cjenama, ali i ponajprije kvalitetom rada želimo postići da naši klijenti odlaze zadovoljni i rado se vraćaju. Vodstvo Frizerskog salona Di i djelatnice salona, prate nadolazeće trendove u svijetu frizura, te se redovito educiraju i usavršavaju stečeno znanje.
Želeći svojim klijentima osigurati samo najbolje, odabrali smo vodeće brendove u svijetu profesionalnih proizvoda za kosu Revlon.

FRIZERSKI SALON DI PREDSTAVLJA NOVE PROIZVODE KOLEKCIJE REVLON PROFESSIONAL KOJE KORISTIMO U SVOJOJ SVAKODNEVNOJ UPOTREBI I NUDIMO U PRODAJI.

Frizerski salon Di Point za kvalitetu vaše kose!

Frizerski salon DI-PREPORUKA.HR

SVEČANE FRIZURE

Za dan vjenčanja sve mora biti na svom mjestu! Svaki segment mora biti detaljno razrađen do najsitnijih detalja kako bi vam taj dan ostao u najboljem sjećanju, pa tako i frizura koja mora pristajati obliku vašega lica ali i vašoj vjenčanici. Usluge Frizerskog salona Di odnose se i na svečane frizure. Svečane frizure podrazumijevaju ne samo frizure za vjenčanja, već i za ostale prigode. Najčešće se traže frizure za krštenja, frizure za krizme, frizure za djevojačko večer, frizure za maturalnu večeru, frizure za promociju i sl. Kako se radi o specijalnim prigodama, tako i frizure moraju biti posebne, dali jednostavne i elegantne, s nakitom i ukrasima, nježno kovrčave, isprepletene, opuštene i po želji.

MINIVAL

Najbolji način da dobijete valovitu kosu, a da vaša kosa ostane i dalje čvrsta kao predhodnog posjeta frizeru. Minival je način da vaša kosa dobije svjež i novi izgled. Minival izgleda kao da imate i prirodno valovitu kosu koju vrlo lako možete peglom za kosu izravnati i vratiti u prvobitno stanje, bez sušenja sušilom za kosu, češljanja i sl. Danas je u trendu imati dužu i valovitu kosu što prirodnijeg izgleda kovrče i svježe obojanu. Preporučamo koristiti preparate za njegu kose Revlon Professional sa kojima ćete postići da vaša kosa što dulje bude bogata i prirodnog izgleda. Kvaliteta Revlon Professional preparata garantira postojanost i dugotrajno lijep izgled vaše kose.

BOJANJE KOSE

Bojanjem kose dobivate potpuno drugačiji izgled, naravno ako odaberete boju koja vam najbolje pristaje. Pritom morate voditi računa da dobijete ono što ste htjeli, odnosno precizno odrediti boju i nijansu kose. Preporučamo vam savjetovanje s našim stilistom oko odabira nijanse. Profesionalni stilista će vas upozoriti da bojanje kose ne smije biti prečesto i da je moguće da željeni rezultat ne postignete prvim bojanjem kose. Bojanje cijele kose je za razliku od bojanja samo pramenova, zahtjevniji i kompliciraniji pothvat. Frizerski salon Di vas savjetuje da obojenu kosu tretirate preparatima namjenjenim isključivo za obojenu kosu iz naše palete proizvoda Revlon Professional.

PRAMENOVI

Izvlačenje pramenova je jednostavan stil osvježavanja vaše frizure, ali bez potpune promjene. Uz minimalno održavanje frizure ona će imati svoju određenu svježinu. Prilikom bojanja pramenova ne određujete boju cijele kose nego samo djelova kose. Također, pri izradi svih vrsta pramenova moramo pripaziti na korištenje profesionalnih preparata protiv oštećenja kose. Postoji više načina izvlačenja pramenova, ali najčešće se koristi izvlačenje pramenova folijom i izvlačenje pramenova pomoću kape. Frizerski salon Di za navede postupke koristi profesionalnu kozmetiku Revlon Professional, koja je garancija kvalitete i postojanosti.

NJEGA KOSE

Frizerski salon Di Point je izabrao za vas Revlon Professional profesionalne tretmane za različite tipove i boje kose. Isprobajte naše vrhunske proizvode i učinite svoju kosu zdravom i lijepom. Također možete iste proizvode kupiti po atraktivnoj cijeni za kućnu upotrebu.

frizerski salon DI-PREPORUKA.HR

REVLON INTERACTIVES

REVLON PROFESSIONAL Interactives je prva linija za njegu kose koja hrani kosu i vlaži je iznutra, zahvaljujući HYDRA CAPTURE sistemu. Dostupni proizvodi za prodaju: šamponi i tretmani za oštećenu i bojanu kosu; vitaminska, keratinska njega i njega za održavanje plave kose.

Sažetak
Datum
Ocjena
51star1star1star1star1star

Pogledano 119 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

Stomatološka Ordinacija B.DENT

+385 1 3874 173

Rudeška cesta 240, Zagreb, Croatia

Ponedeljak: 7:00 - 14:30 | Utorak: 13:00 - 20:30 | Srijeda: 7:00 - 14:30 | Četvrtak: 13:00 - 20:30 | Petak: 7:00 - 14:30

Oznaka na karti

ORDINACIJA B.DENT Suvremeno opremljena stomatološka ordinacija za pružanje dentalnih usluga koja prilikom liječenja koristi najsuvremeniju tehnologiju.  Pročitaj više »

GREEN- BEZGLUTENSKI PROIZVODI

+385 1 2498 220

Maksimirska cesta 116, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 0800-:20:00, sub: 08:00-17:00

Oznaka na karti

Zašto green? GREEN je otvoren sa ciljem da Vam olakša put do proizvoda iz srca prirode.  Pročitaj više »

FITNESS CENTAR GIBI GIB

+3851 383 3649

Lazinska ulica 40, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 06:30-22:30, sub: 08:00-21:30, ned: 10:00- 21:30

Oznaka na karti

Fitness klub Gibi Gib otvoren je 27.12.2010. u Zagrebu (Lazinska 40), površine gotovo 350 m2 na dvije etaže.  Pročitaj više »